نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
تحلیل ها

وحشت سایه‌ها

منبع
وطن امروز
بروزرسانی
وحشت سایه‌ها

وطن امروز/متن پیش رو در وطن امروز منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست

بعد از عملیات‌های «وعده صادق 1 و 2» که قدرت موشکی و پهپادی ایران را به رژیم صهیونیستی تفهیم کرد، حالا چند وقت است صهیونیست‌ها بر نفوذ اطلاعاتی ایران در سرزمین‌های اشغالی تمرکز کرده‌اند. ادعای اسرائیل در این باره همواره از سال‌های گذشته وجود داشته است اما بعد از عملیات «وعده صادق 2» که 10 مهر امسال صورت گرفت و طی آن تعدادی از مراکز نظامی و امنیتی این رژیم به شکل دقیقی منهدم شد، تقریبا روزی نیست که مقامات و رسانه‌های صهیونیست از نفوذ اطلاعاتی ایران شکایت نکنند! به گزارش «وطن امروز»، روزنامه صهیونیستی ‌هاآرتص اخیرا در گزارشی نوشت: مهاجمان اطلاعاتی و سایبری ایران هویت یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل و چند همکار او را فاش کرده‌اند. آنها همچنین ایمیل‌های خصوصی مقامات ارشد اسرائیل از جمله یک مدیرکل سابق وزارت جنگ را منتشر کرده‌اند. 
هاآرتص در این باره می‌نویسد: «گروهی که به نظر می‌رسد با دستگاه اطلاعاتی ایران ارتباط دارد، اطلاعات شخصی یک دانشمند هسته‌ای را که در مرکز تحقیقات هسته‌ای «سورک» کار می‌کرد افشا کرده است. این گروه عکس‌هایی را منتشر کرده که ادعا می‌شود در سورک گرفته شده، همچنین تصاویری از نام‌ سایر دانشمندان هسته‌ای که در پروژه شتاب‌دهنده ذرات این مرکز دخیل بوده‌اند، ارائه داده است. همزمان هکرها ادعا کرده‌اند به حساب شخصی یک مدیرکل سابق وزارت جنگ اسرائیل نفوذ کرده و عکس‌ها و اسناد شخصی او را منتشر کرده‌اند، همچنین اطلاعات شخصی مربوط به یک سفیر فعلی اسرائیل و یک وابسته نظامی سابق اسرائیل در آمریکا و اطلاعاتی درباره اعضای خانواده مقامات ارشد اسرائیلی را به بیرون درز داده‌اند». 

اتهام‌های پردامنه صهیونیست‌ها
در واقع مساله نفوذ سایبری ایران به اشخاص یا سازمان‌های رسمی رژیم صهیونیستی، هرچند پراهمیت است اما تنها بخشی از اتهام‌هایی است که این روزها از سوی صهیونیست‌ها به وفور شنیده می‌شود. آنها که از روزها قبل از ۲ عملیات «وعده صادق» ایران با ترس و وحشت به استقبال این ۲ رویداد نظامی شگفت‌انگیز رفته بودند، حالا هر روز ادعای جدیدی درباره نفوذ سایبری یا اطلاعاتی ایران در سرزمین‌های اشغالی یا اجیر کردن این و آن صهیونیست برای ترور مقامات اسرائیلی طرح می‌کنند. 
اواخر مهر وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی مدعی شد ۷ نفر از یهودیان ساکن اراضی اشغالی به اتهام انجام ماموریت‌هایی برای ایران از جمله عکس‌برداری و جمع‌آوری اطلاعات درباره پایگاه‌های ارتش این رژیم بازداشت شده‌اند. زمانی که صهیونیست‌ها این اتهام را مطرح کردند، بیش از ۲ هفته از عملیات «وعده صادق 2» می‌گذشت و با مشخص شدن موفقیت‌آمیز بودن عملیات موشکی ایران، صهیونیست‌ها به صرافت افتادند تا مقصر را درون خودشان بیابند! 
بر همین اساس، آنها آبان‌ماه دستگاه جاسوس‌یابی‌شان را فعال‌تر کردند و در چند نوبت دیگر نیز تعدادی از شهرک‌نشینان صهیونیست را متهم به همکاری با ایران کردند. رسانه آمریکایی «المانیتور» در این باره به نقل از شین‌بت (سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) می‌نویسد: سازمان «شین‌بت» در اراضی اشغالی چندین مورد جاسوسی منتسب به ایران را در یک سال گذشته کشف کرده است که در بیشتر آنها، یهودیان ساکن اراضی اشغالی هدف قرار گرفته‌اند. 
در این گزارش همچنین ادعا شده است در تازه‌ترین مورد از این تلاش‌ها، هفته اول آبان‌، شین‌بت و پلیس رژیم صهیونیستی از کشف طرحی برای استخدام تعدادی از ساکنان محله‌ای فلسطینی در بیت‌المقدس شرقی خبر دادند؛ افرادی که به ادعای صهیونیست‌ها، برای نفوذ در مقامات و دانشمندان هسته‌ای رژیم انتخاب شده بودند. 
ادعاهای تمام‌ناشدنی رژیم صهیونیستی درباره اجیر کردن شهرک‌نشینان از سوی ایران برای جاسوسی یا ترور مقامات اسرائیلی تا به آنجا پیش رفت که «کان» - یکی از شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی - اخیرا در برنامه‌ای عنوان کرد استخدام صهیونیست‌ها برای جاسوسی برای ایرانی‌ها بسیار راحت‌تر از سربازی بردن حریدی‌ها است! 
بلومبرگ نیز در این رابطه نوشت: اسرائیل شاهد افزایش بی‌سابقه شهروندانی است که برای ایران جاسوسی می‌کنند و طی روزهای گذشته بیش از 20 مظنون، عمدتا از اکثریت یهودی اسرائیل، به جاسوسی برای ایران متهم شده‌اند. تعداد دستگیرشدگان به حدی رسیده که مقامات امنیتی اسرائیل به فکر اختصاص ‌بندی در زندان مخصوص متهمان به جاسوسی برای ایران افتاده‌اند!
بلومبرگ نوشت: «سرویس ضدجاسوسی شین‌بت 9 کیفرخواست علیه 23 مظنون به جاسوسی - که اکثر آنها به طور غیرمعمول از اکثریت یهودی اسرائیلند - منتشر کرده است. حدود نیمی از آنها با اتهاماتی روبه‌رو هستند که در تئوری ممکن است مجازات اعدام را در پی داشته باشد، هرچند اگر مجرم شناخته شوند معمولا در پشت میله‌های زندان خواهند ماند». 
البته ایران اتهامات رژیم صهیونیستی را رد کرده است. در همین باره نمایندگی ایران در نیویورک در پاسخ به سوال رسانه‌های آمریکایی مبنی بر ادعای جذب یهودیان ایرانی در اراضی اشغالی برای حمله موشکی یا ترور مقامات اسرائیلی اعلام کرد: «این گزارش بی‌اساس است و از نظر منطقی هم بعید است درست باشد؛ چون به صورت طبیعی نخستین حلقه مظنونان از نگاه رژیم صهیونیستی اتباع ایرانی‌الاصل و بعد مسلمانان هستند، لذا عقل حکم می‌کند سرویس‌های اطلاعاتی ایران سراغ اتباع غیرایرانی و غیرمسلمان بروند». 

وحشت صهیونیست‌ها از حملات سایبری ایران
در کنار شدت گرفتن دستگیری شهرک‌نشینان صهیونیست توسط سازمان‌های امنیتی رژیم، موضوع حملات سایبری و نفوذ اطلاعاتی هکرهایی که طبق اعلام صهیونیست‌ها منتسب به ایران هستند، از جمله مسائلی است که این روزها حسابی ذهن مقامات اسرائیلی را درگیر خود کرده است.  
در این رابطه روزنامه صهیونیستی هاآرتص گزارش مفصلی منتشر کرد. در گزارش ‌هاآرتص آمده است: «هکرها به طور سیستماتیک اطلاعات حساس شخصی درباره مقامات دفاعی و دولتی فعلی و سابق اسرائیل را طی چند ماه فاش کرده‌اند. آنها این اطلاعات را از طریق نفوذ به حساب‌های ایمیل به دست آورده‌اند و ایمیل‌های ۲ مقام ارشد سابق و ۲ مقام فعلی را به نمایش گذاشته‌اند که یکی از این افشاگری‌ها، لیست تماس کامل یک مقام را نشان داده است». 
محققان اسرائیلی این گروه را به عنوان بخشی از عملیات سایبری تهاجمی ایران شناسایی کرده‌اند که عمدتاً بر کمپین‌های تأثیرگذار متمرکز است. یکی از محققان ارشد اداره سایبری اسرائیل به «هاآرتص» گفته است: «این گروه به عنوان بستری برای تقویت حملات خود عمل می‌کند - برخی بسیار موفق و برخی کمتر موفق - که هدف آنها تاثیرگذاری بر اقتصاد اسرائیل با استفاده از تاکتیک‌های جنگ روانی برای ایجاد ترس و بازدارندگی است». 
هاآرتص همچنین نوشت: «از اکتبر گذشته، اسرائیل با افزایش بی‌سابقه حملات سایبری در سطوح مختلف روبه‌رو شده است. در ماه‌های اخیر، داده‌های به سرقت رفته از وزارت دادگستری، وزارت جنگ، مراکز تحقیقات هسته‌ای، مؤسسه بیمه اسرائیل و دیگر نهادهای دولتی اسرائیل به طور گسترده توزیع شده است. گروه‌های هکری دیگر، یک وب‌سایت مبتنی بر بلاک‌چین برای انتشار افشاگری‌ها از پایگاه‌های داده حساس اسرائیل ایجاد کرده‌اند». 
طبق آنچه این روزنامه صهیونیستی نوشته، کارشناسان امنیت سایبری اسرائیل از انباشت این حجم از نفوذها و افشاگری‌ها، بویژه درباره اطلاعات شهروندان اسرائیلی، از جمله کارکنان دفاعی و افرادی با دسترسی طبقه‌بندی‌شده، ابراز شگفتی و نگرانی کرده‌اند. آنها هشدار می‌دهند هکرها می‌توانند از اطلاعات شخصی افشاشده برای حملات فیشینگ هدفمند استفاده کنند و احتمالا به اطلاعات بیشتری برای نفوذ به سایر سیستم‌های حساس دست یابند.  
هاآرتص می‌نویسد: «کارشناسان می‌گویند نفوذها به مؤسسه بیمه اسرائیل و وزارت جنگ ممکن است با استفاده از اطلاعات افشاشده قبلی از حمله به شرکت بیمه «شیر‌بیت» که اطلاعات شخصی کارمندان دولتی و وابستگی‌های دولتی آنها را در بر داشت، تسهیل شده باشد. همچنین نقض امنیت اپلیکیشن الکتور، یک ابزار انتخاباتی حزب لیکود که اطلاعات شخصی ۶ میلیون اسرائیلی، از جمله شماره شناسنامه، آدرس و شماره تلفن‌ها را فاش کرد، ممکن است منبع دیگری باشد».

 اضمحلال اسرائیل از درون
صرف نظر از آنکه ادعاهای رژیم صهیونیستی تا چه میزان درست یا غلط باشد، به نظر می‌رسد این رژیم از درون دچار اضمحلال و پریشانی شده است. ایران و اسرائیل تا قبل از فروردین امسال و حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در دمشق که طبق قواعد بین‌المللی بخشی از خاک کشورمان به شمار می‌رود، رویارویی مستقیم با یکدیگر نداشتند اما درست از زمانی که ایران اعلام کرد در پاسخ به شهادت سردار سرلشکر «محمدرضا زاهدی»، سردار سرلشکر «محمدهادی حاج‌رحیمی» و چند مستشار نظامی کشورمان که در واقعه بمباران کنسولگری کشورمان به شهادت رسیدند به اسرائیل حمله خواهد کرد، موجی از ترس و وحشت سراسر سرزمین‌های اشغالی را فراگرفت.  
سپس در عملیات «وعده صادق ۲» مجددا سناریوی وحشت با قدرت بیشتری تکرار شد، با این تفاوت که موفقیت ایران در به اصابت رساندن بیش از 90 درصد موشک‌های بالستیک خود در «وعده صادق 2»، صهیونیست‌ها را به این توهم رساند که علت شکست خود را در داخل جست‌وجو کنند. رژیم صهیونیستی اکنون بیش از ۱۳ ماه است در غزه می‌جنگد و هنوز به هیچ کدام از اهداف خود نرسیده است. حالا جنگ در لبنان به مشکلات او اضافه شده و در این میان، رویارویی با ابرقدرت منطقه‌ای چون ایران به سردرگمی این رژیم رو به اضمحلال افزوده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar