نماد آخرین خبر

سرمقاله جوان/ حماسه‌آفرینان نهم دی

منبع
روزنامه جوان
بروزرسانی
سرمقاله جوان/ حماسه‌آفرینان نهم دی

روزنامه جوان/ «حماسه‌آفرینان نهم دی» عنوان یادداشت روز در روزنامه جوان به قلم مهدی سعیدی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:

 در تاریخ مبارزات ملت ایران برای تحقق مردم‌سالاری دینی، بدون شک یوم الله ۹ دی ۱۳۸۸ جایگاه ممتازی دارد. برای فهم بزرگی و عظمت نهم دی باید به عمق فتنه‌ای توجه شود که به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی محصول برنامه‌ریزی چندین ساله دشمنان ملت ایران و غفلت بازی‌خوردگانی بود که به بهانه شکست در انتخابات، در خدمت سناریوی براندازی دشمن برآمدند و خیابان‌های پایتخت را به آشوب کشاندند. بازی فریب‌دهنده‌ای که در پیشاپیش آن مدعیانی قرار داشتند که خود را از جنس انقلاب و مردم معرفی می‌کردند و به ظاهر مدعی دفاع از رأی مردم و آرمان‌های انقلاب بودند، اما بازیگردانان اصلی کسانی بودند که جز به سرنگونی انقلاب و آرمان‌های آن نمی‌اندیشیدند و همین وضعیت بود که آن را شایسته نامگذاری «فتنه» کرده بود.
در این بین، عبور از این فریب‌ها و تزویر‌ها نیازمند زمان بود تا نقاب‌ها به تدریج برافتد و چهره نفاق عیان شود، که این اتفاق با گذشت قریب به هفت ماه پس از آغاز فتنه ۸۸ طی شد و در قالب واکنش میلیونی ملت ایران در نهم دی ماه تجلی یافت. برای فهم حقیقت نهم دی ماه باید به این مطلب توجه شود که در آن روز اقشار مختلف ملت در میدان حاضر شده بودند که هر یک با حضور خود حرف‌هایی برای گفتن داشتند. 
۱. بخش قابل ملاحظه‌ای از خالقان حماسه بزرگ نهم دی، ملتی بودند که مظلومانه نظاره‌گر هتک حرمت به رأی‌شان در طول چند ماه پس از انتخابات خرداد ماه بودند. همان‌هایی که معمولا آرام و بی‌سر و صدا و بی‌ادعا در صحنه‌اند و در ۲۲ خردادماه نیز بیش از ۲۴ میلیون به نامزدی رأی داده بودند که از سران فتنه نبود، اما فتنه‌گران هیچ گاه حاضر نشدند که رأی آن اکثریت مطلق را به حساب بیاورند و برایش احترام قائل شوند، بلکه برعکس آن را تقلبی خواندند و خواستار ابطال آن شدند. دل‌های پرکینه و سر‌های پرباد و متوهم فتنه‌گران آنچنان چشم عقلشان را کور کرده بود که هیچ گاه این جمعیت چندین میلیونی را ندیدند و در معادلاتشان به حساب نیاوردند. آن اکثریت برای صیانت از رأی خود در روز نهم دی‌ماه بار دیگر به میدان آمده بودند. 
۲. حاضران در نهم دی ماه تنها کسانی نبودند که به احمدی نژاد در خرداد ۸۸ رأی داده باشند. بدون شک برخی از آنها به موسوی و کروبی رأی داده بودند، اما آن روز آمده بودند که با فریادهایشان به سران فتنه اعلام نمایند که رأیشان را پس دهند، چراکه رأی آنها در پای صندوق رأی به کسانی بوده که ادعای خط امامی بودن را یدک می‌کشیدند، اما بعد از آغاز فتنه نشان دادند که در خدمت دشمنان امام و انقلاب قرار گرفته‌اند.

۳. بخشی از حماسه‌سازان نهم دی آنهایی بودند که حضور بیگانگان در صف فتنه‌گران را خیانت به کشور می‌دانستند. آنها معتقد بودند که اگر هم اختلاف و دعوا و رقابتی بین سیاسیون وجود دارد، قرار نیست یک جریان با توسل به بیگانگان، زمینه ساز نفوذ اجنبی درکشور شود و اهداف سیاسی خود را دنبال کند. آنها به میدان آمده بودند که از این وابستگی فتنه‌گران به استکبار جهانی و دشمنان ملت ایران اعلام برائت و استقلال خود را از وطن فروشان طلب کنند. 
۴. در جمع حاضران در حماسه نهم دی، بودند کسانی که به سیاست‌ها و تصمیم‌گیری‌های دولت در حوزه اقتصاد و فرهنگ اعتراض داشتند و در جرگه منتقدان دولت قرار می‌گرفتند، اما آمده بودند به فتنه‌گران اعلام کنند که انتقاد داشتن دلیلی بر قرار گرفتن در صف ضدانقلاب و براندازان نیست. آنان آمده بودند به فتنه‌گران چارچوب انتقاد و اعتراض را بیاموزند که همه انتقاد‌ها و اعتراض‌ها باید در چارچوب منافع ملت و قانون انجام شود و در این مسیر نباید مرز‌های خودی و غیرخودی در هم آمیزد. مطالبه این بخش از مردم از قانون شکنان، تمکین به قانون و حرکت در چارچوب آن بود. 
۵. بخشی از حماسه سازان نهم دی نیز ملتی بودند که از این همه جنجال و آشوب و ناآرامی به تنگ آمده بودند. آنها باور داشتند که تداوم هر مناقشه و اختلافی اگر برای نفع ملت است حد یقف و میزانی دارد، و قرار نیست برخی زیاده خواهان، برای کسب قدرت زندگی عادی شهروندان را دچار مخاطره کنند. اینان نیز در آوردگاه نهم دی بودند تا آرامش و امنیت خود را از سران فتنه طلب کنند. 
۶. بخشی از اعتراضات حاضران در نهم دی آنهایی بودند که دل در گرو ارزش‌های دینی و اسلامی داشتند و نتوانستند تحمل کنند که اوباش حامی فتنه حتی از روز عزای حسینی نیز مأمنی برای جولان در خیابان‌ها بسازند و به همه شعائر دینی از هیئت و حسینیه و حجاب و مسجد و نمازجمعه و ماه رمضان و حتی قرآن کریم توهین کنند. اینها به صحنه آمده بودند تا احترام به مقدسات دینی را از اصحاب فتنه مطالبه کنند و اعتراض خود را فریاد بزنند. 
۷. بخشی دیگر از حماسه آفرینان، آنهایی بودند که جان و مال و عمرشان و فرزندانشان و جوانی‌شان را برای پیروزی انقلاب و دفاع از جمهوری اسلامی و حمایت و تبعیت از امام و رهبری گذاشته بودند و متأسفانه بعد از سی و چند سال شاهد آن بودند که عده‌ای سیاسی ورشکسته، میدان‌دار فتنه‌ای شده‌اند که هواداران آن با صراحت به همه ارزش‌های انقلاب اسلامی و امام و رهبری توهین می‌کنند و با هدف براندازی همه دستاورد‌های یک ملت را به سخره گرفته‌اند. رزمندگان و جانبازان خانواده‌های محترم شهدا و ایثارگران و بسیجیان از جمله این بخش از جامعه بودند که در نهم دی به میدان آمدند تا اعتبار انقلاب اسلامی و ارزش‌های آن را از فتنه‌گران طلب کنند. 
۸. اما آنچه همه این جمع بر آن اتفاق داشتند و برای دفاع از آن به میدان نهم دی آمدند، توهینی بود که جماعت فتنه‌گر به ساحت مقدس اباعبدالله (ع) کردند. فتنه‌گران در عاشورای حسینی ۱۳۸۸ حقیقت فاسد و بی‌اعتبار خود را با هتک حرمت این روز آشکار ساختند و نشان دادند که تعلقی به صفوف ملت ندارند. در این روز اکثریت ملت که در حال عزاداری برای سالار شهیدان بودند، چهره‌هایی را دیدند که به نفع سران فتنه شعار می‌دادند، اما با کف و سوت و اباحی‌گری حرمت عزای حسینی را شکستند. همین اقدام کافی بود تا آخرین پرده‌های اغواگری نیز از اذهان عمومی فرو ریزد و خشم ملت در راهپیمایی میلیونی نهم دی ماه تجلی یابد و این روز به روز برائت از فتنه‌گران و منافقین بدل شود. 
امروز نیز ملت بصیر ایران به رغم وجود مشکلات اقتصادی همچنان هوشمندند و فتنه‌گرانی را که بخواهند امنیت و آرامش این سرزمین را بر هم زنند و در پازل دشمن نقش‌آفرینی کنند، به فرموده حکیم انقلاب لگدمال خواهند کرد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره