نماد آخرین خبر

مسکو دست به دامان «اون»

منبع
دنياي اقتصاد
بروزرسانی
مسکو دست به دامان «اون»

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست

بر اساس ارزیابی اطلاعاتی مقامات اوکراینی، کره‌شمالی قرار است تعداد نیروهای خود را که برای روسیه در خطوط مقدم با اوکراین می‌جنگند، سه برابر کند و ۲۵ تا ۳۰هزار سرباز دیگر را برای کمک به مسکو اعزام کند. «نیک پاتون والش» و دیگران در گزارش دیروز برای سی‌ان‌ان نوشتند، طبق ارزیابی سی‌ان‌ان، این نیروها ممکن است در ماه‌های آینده به روسیه برسند و به ۱۱هزار نفری که در ماه نوامبر برای دفع حمله اوکراین به منطقه کورسک روسیه اعزام شدند، اضافه شوند. به گفته مقامات غربی، حدود ۴هزار نفر از این سربازان کره شمالی در این اعزام کشته یا زخمی شدند، با این حال همکاری پیونگ یانگ با مسکو از آن زمان شکوفا شده است.
 
ارزیابی اوکراین که به رویت سی‌ان‌ان رسیده است، این است که وزارت دفاع روسیه قادر به تامین «تجهیزات، سلاح و مهمات مورد نیاز» با هدف «ادغام بیشتر با واحدهای رزمی روسیه» است. این سند می‌افزاید «احتمال زیادی وجود دارد» که سربازان کره‌شمالی در بخش‌هایی از اوکراین تحت اشغال روسیه درگیر نبرد شوند «تا نیروهای روسی را تقویت کنند، از جمله در طول عملیات تهاجمی گسترده». این ارزیابی، از آژانس اطلاعات دفاعی اوکراین همچنین می‌گوید نشانه‌هایی وجود دارد که هواپیماهای نظامی روسیه در حال تجهیز مجدد برای حمل پرسنل هستند که نشان‌دهنده تعهد گسترده جابه‌جایی ده‌ها هزار سرباز خارجی در سراسر سیبری روسیه است که در جنوب غربی خود با کره‌شمالی مرز مشترک دارد.

آمادگی‌های احتمالی برای اعزام جدید، از جمله ورود یک کشتی مرتبط با اعزام‌های سال گذشته در یک بندر روسیه و هواپیمای باری در فرودگاه سونان کره‌شمالی، در تصاویر ماهواره‌ای به‌دست‌آمده توسط سی‌ان‌ان مشاهده شده است. کره‌شمالی در ابتدا ۱۱هزار سرباز را در پاییز۲۰۲۴ به‌طور مخفیانه به روسیه اعزام کرد و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، تنها در اواخر آوریل این اعزام را تایید کرد. در ماه اکتبر، تصاویری از سربازان کره‌شمالی منتشر شد که در پایگاه نظامی سرگیوکا در سرزمین پریمورسکی در حال تحویل تجهیزات برای خطوط مقدم بودند. تحلیلگران گفتند که یک ماه بعد، یک کشتی روسی کلاس روپوچا در بندر دونای در نزدیکی ناخودکا، ۹۵کیلومتری (۵۹ مایلی) جنوب غربی پهلو گرفت که می‌تواند تا ۴۰۰ سرباز را حمل کند.

طبق تصاویر ماهواره‌ای که توسط «مرکز منبع باز»، یک سازمان غیرانتفاعی مستقر در بریتانیا و متخصص در اطلاعات منبع باز مربوط به دفاع و امنیت، در اختیار سی‌ان‌ان قرار گرفته است، همان نوع کشتی روپوچا که حامل سربازان بود، در ۱۸مه دوباره در همان بندر دونای پهلو گرفت. الگوهای پرواز همچنین نشان می‌دهد که حرکت برخی از سربازان دیگر نیز می‌تواند در حال انجام باشد. مرکز منبع باز در تاریخ ۴ژوئن تصاویر ماهواره‌ای از فرودگاه سونان در کره‌شمالی را در اختیار سی‌ان‌ان قرار داد که در آن هواپیماهای باری، احتمالا «IL۷۶»، در حال حرکت روی باند فرودگاه بودند؛ همان نوع هواپیمایی که در استقرارهای سال گذشته استفاده شده بود. اگرچه تصاویر نشان نمی‌دهد که کشتی و هواپیماها برای چه کاری استفاده می‌شوند، اما این حرکات می‌تواند الگویی مطابق با مشاهدات تحلیلگران در سال گذشته را نشان دهد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله