مثلث/
متن پيش رو در مثلث منتشر شده و انتشار آن به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست
انتخابات خبرگان رهبري در شرايطي برگزار ميشود که رقابتي حساس لااقل در تهران در اين مورد شکل گرفته است. براي اولين بار ليست جامعه مدرسين با جامعه روحانيت در پايتخت تفاوت دارد و اين همه ماجرا نيست.
انتخابات خبرگان رهبري در پنجمين دورهاش بسيار متفاوت از هميشه شده است. حالا نخستينبار است که ليستها تفاوتهايي اين چنين با يکديگر دارند و البته اولين بار است که جامعه روحانيت و جامعه مدرسين دو فهرست جداگانه هر چند با اشتراکاتي زياد منتشر کردهاند. بيشتر اين رقابت البته به تهران اختصاص يافته است.
داستان سه ليست
تفاوت در ليستهاي خبرگان بيش از هر چيز ديگري در ادامه رقابت ميان اکبر هاشميرفسنجاني و روحانيوني مانند مصباحيزدي، محمد يزدي و احمد جنتي است. رقابتي که در چند سال اخير بر سر برخي تفاوت ديدگاهها در حوزههاي مختلف بالا گرفته است. تبلور اين رقابت در انتخاب اکبر هاشميرفسنجاني بعد از رحلت آيتالله مشکيني به رياست مجلس خبرگان و عدمانتخاب او بعد از رحلت آيتالله مهدويکني بوده است. وقتي او در همين دوره مجلس خبرگان انتخابات هياترئيسه با علم به اينکه راي چنداني ندارد نامزد شد حتي برخي حاميانش به او خرده گرفتند که چرا او دچار خطاي محاسباتي شده است. او اما گويا از همان زمان به ايجاد يک دوقطبي فکر ميکرده است.
از چند هفته پيش، خبرهايي آمده بود که در جامعه روحانيت اختلافنظرهايي در مورد قرار دادن نام هاشمي در ليست وجود دارد اما همزمان خبرهايي هم بود که جامعه مدرسين به اين نتيجه رسيده که نام هاشمي نبايد در ليست باشد. در اين ميان البته خبرهايي هم بود که برخي مخالف قرار دادن نام حسن روحاني در ليست جامعه مدرسين هستند.
عدممشخص بودن وضعيت نامزدها در اين دو ليست همراه شد با اين شايعه که اکبر هاشميرفسنجاني بنا دارد يک ليست مختص خود را براي انتخابات معرفي کند.
اين از پديدههاي انتخابات دوره پنجم است که ليست جامعتين متفاوت است و يکي از چهرههاي شاخص اين فهرست هم ليست سومي آورده است. روايت اين تفاوت نظر جامعتين در ليست خبرگان هم جالب است. سخنگوي جامعه روحانيت مبارز با اشاره به ليست منتشره مورد حمايت اين تشکل در انتخابات خبرگان رهبري گفته است که جامعتين در مورد ۸۰ نفر توافق و در مورد هشت نفر اختلافنظر داشتهاند.
به گفته وي؛ جامعه روحانيت مبارز در تهران اکبر هاشميبهرماني و جامعه مدرسين حوزه علميه قم، علي مومن را مورد حمايت قرار دادهاند.
مصباحيمقدم اضافه کرده است: «علي فلاحيان از حوزه انتخابيه خوزستان، سيداسماعيل نوري زنجاني از حوزه انتخابيه زنجان، سيدعلي حسيني از حوزه انتخابيه گيلان، هاشم نيازي و احمد مبلغي از حوزه انتخابيه لرستان کانديداهاي اختصاصي مورد حمايت جامعه روحانيت مبارز هستند.» وي همچنين يادآور شده است که سيدکاظم نورمفيدي و عبدالهادي مرتضوي شاهرودي از حوزه انتخابيه گلستان کانديداهاي مورد حمايت جامعه روحانيت مبارز هستند و جامعه مدرسين حوزه علميه قم کسي را در اين حوزه مورد حمايت قرار نداده است.
اما جامعه مدرسين ترجيح داد در مورد ليستي که منتشر کرده بيانيه دهد و معيارهاي انتخاب نامزدهايش را اعلام کند. در اين بيانيه آمده بود: «اين نظر مشورتي جامعه مدرسين پس از مدتها رايزني و شناسايي در سراسر کشور صورت گرفته و در اين ميان ملاکهايي چون «خبرويت و روشن ضميري، دلسوزي و ارادت قلبي و عملي نسبت به انقلاب اسلامي، امام راحل و رهبري معظم انقلاب، برخورداري از آگاهي و صلاحيتهاي علمي، مخالفت عيني با دنياپرستي و مقامخواهي، رعايت بيآلايشي و برخورداري از ذيطلبگي و در يک کلام به فرموده امام راحل مخالفت با اسلام آمريکايي (اسلام مرفهين بيدرد و قاعدين) و التزام به اسلام ناب محمدي (صلي الله عليه و آله و سلم)» از جمله خصوصيات بارز مدنظر تهيهکنندگان اين فهرست بوده است.»
ليست هاشمي
اما هاشمي در گام دوم انتخاباتي فهرست مدنظرش را همزمان با سخنراني خود در صداوسيما منتشر کرد. نام اين فهرست «خبرگان ٩۴ - خبرگان مردم» بوده که شامل ١۶ نام در استان تهران و حدود ۳۰ نفر در ساير حوزههاي انتخابيه است. با اينکه هاشميرفسنجاني به دليل مواضع سياسي اين سالهايش در ليست جامعه مدرسين قرار نگرفت؛ اما در ليستهاي جامعه مدرسين و هاشمي، هشت نام مشترک وجود دارد. حسن روحاني، موحدي کرماني، اماميکاشاني، ابراهيم اميني، دري نجفآبادي، ريشهري، ميرمحمدي و محسني قمي نامزدهايي هستند که وجه مشترک جامعه مدرسين و هاشمي نيز هستند؛ اما هشت نفر ديگر از چهرههاي کمتر شناختهشده هستند. به نظر ميرسد هاشميبهرماني با علم به ناشناخته بودن چهرههاي ليست انتخاباتياش و سياسي کردن فضاي اين دوره خبرگان بهدنبال اين است که آراي اعداليون و اصلاحطلبان را که در انتخابات مجلس شرکت ميکنند به دست آورد. ليست جامعه روحانيت هم که با امضاي آيتالله موحديکرماني اعلام شده به اين شرح است: محمد اماميکاشاني/ ابراهيم اميني/عليرضا اعرافي/محمدباقر باقريکني/ احمد جنتي/ قربانعلي درينجفآبادي/ حسن روحاني/ محمد ريشهري/ محسن قمي/محمدعلي موحديکرماني/محمدتقي مصباحيزدي/ محمدرضا مدرسي/ ابوالفضل ميرمحمدي/ غلامرضا مصباحيمقدم/ اکبر هاشميبهرماني/ محمد يزدي.اين ليست بر مبناي حروف الفبا منظم و تدوين شده است.
ليست «ياران اعتدال»
در تحولي ديگر در آستانه پنجمين دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبري، ليستي با عنوان ياران اعتدال نيز منتشر شد. اسامي ليست ياران اعتدال که توسط حاميان دولت تهيه شده، به اين شرح است:
حسن روحاني، هاشميرفسنجاني، محمد اماميکاشاني، ابراهيم اميني، دکتر سيدمحمود علوي، قربانعلي درينجفآبادي، محمد محمدي نيک (ريشهري)، سيدمحمد سجادي عطاآبادي، محمدعلي موحدي کرماني، محسن قمي، سيدابوالفضل ميرمحمدي، محمدعلي تسخيري، دکتر محسن اسماعيلي، دکتر سيدهاشم بطحايي، محمدعلي امين و محمد حسن زالي.
انصرافيها
از نکات ديگر انتخابات دوره پنجم برخي انصرافهاست که از کمله آن ميتوان به انصراف آيتالله ناصري اشاره کرد. او براي نمايندگي خبرگان رهبري ثبتنام کرده بود که پس از اعلام تائيد صلاحيت، جمعي از علما و مردم استان چهار محال وبختياري از وي درخواست ميکنند حوزه انتخابيه خود را به استان چهار محال وبختياري انتقال دهد. او در جهت اجابت خواست مردم تقاضاي انتقال را ميدهد که مورد موافقت قرار نميگيرد.
گفته ميشود که از وي خواسته شده به استاني که صرفا يک کانديدا دارد تقاضاي انتقال بدهند که ايشان نميپذيرند و انصراف ميدهند.
از ديگر افراد مطرح که در اين انتخابات انصراف دادند ميتوان به آيتالله حائري شيرازي اشاره کرد.در همين زمينه فرزند آيتالله حائريشيرازي نسبت به کنارهگيري پدر خود از کانديداتوري مجلس خبرگان واکنش نشان داد و نوشت: «نفاق هيچگاه مورد عنايت الهي قرار نخواهد گرفت.»
«محمدعلي حائري» در پست اينستاگرام خود پس از انصراف پدرش از کانديداتوري مجلس خبرگان رهبري مطلبي به شرح زير نوشت:«از من گذشت و من از او بگذرم ولي با چون مني به غير محبت روا نبود… پس از آني که جامعه محترم مدرسين وجامعه معزز روحانيت در بازار مکاره خود با حيثيت سياسي پدرم بازي کردند ايشان رسما از ادامه کانديداتوري کنارهگيري کرده و انصراف دادند. زماني پدرم را عمار انقلاب ميخواندند، آنها که تاب تحمل آراي آزاد مرداني چون پدرم را که خود لقب عمار به او داده بودند، نداشتند پس غيرافکار خود آرا چه کساني را ميتوانند تحمل کنند. متاسفانه اينيکه شناسي وجلوگيري از ورود افراد مخلص مستقل و حر به مجلس خبرگان باعث خواهد شد در بزنگاهها امداد الهي به فرياد سرنوشت انقلاب نرسد چرا که حريت و اخلاص دو روي يک سکهاند واگر حريت نباشد اخلاص نيست و نفاق هيچگاه مورد عنايت الهي قرار نخواهد گرفت.»از نکات جالب ديگر در مورد اين نامزد انصرافي مجلس خبرگان اين بود که همزمان با اين انصراف نطق انتخاباتي او از تلويزيون پخش شد.علت اين رويداد در اعلام دير هنگام انصراف به ستاد انتخابات اعلام شده است.
کانديداهايي که تغيير حوزه دادند
برخي کانديداهاي پنجمين دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبري حوزه انتخابيه خود را تغيير دادند.
بدين ترتيب منصور مظاهري کروني و جواد مجتهد به حوزه انتخابيه استان آذربايجان غربي، سيدروحالله صدرالساداتي به حوزه انتخابيه استان هرمزگان، سيدصادق محمدي جزهاي به حوزه انتخابيه استان اردبيل، حميد حوالي شهرياري به حوزه انتخابيه استان خراسان شمالي و غلامرضا فياضي به حوزه انتخابيه استان بوشهر تغيير حوزه دادند.گفتني است شوراي نگهبان موافقت خود را با انتقال حوزه انتخابيه اين افراد نيز موافقت کرده است.
اصلاحطلبان چه خواهند کرد؟
حالا در آستانه انتخابات اين مساله مطرح است که اصلاحطلبان چه برنامهاي براي انتخابات خبرگان دارند؟ پيشتر محمدرضا عارف گفته بود: «ما در جلسه اخير شورا تصويب کرديم از ليست مشترک آقايهاشمي، مجمع روحانيون مبارز و مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم حمايت کنيم. هر نامي براي آن انتخاب شود ما در کل کشور از اين ليست حمايت ميکنيم و توصيه ميکنيم مردم به آن ليست راي دهند.» و حالا در جديدترين اظهارنظر سخنگوي ستاد انتخاباتي ائتلاف اصلاحطلبان در ارتباط با ليست ارائه شده جامعه روحانيت و حضور آيتالله هاشمي رفسنجاني در اين ليست گفته است: «شوراي سياستگذاري اصلاحطلبان اجمالا با جامعه روحانيت و ليست مورد حمايت آيتالله هاشمي رفسنجاني همکاري و همراهي خواهد کرد.»سيد محمود ميرلوحي افزوده است:« درباره ليست خبرگان اصلاحطلبان مجمع محققين و مدرسين قم و مجمع روحانيون مبارز اظهارنظر خواهند کرد اما اجمالا ما با جامعه روحانيت و ليست مورد حمايت آيتالله هاشميرفسنجاني همراهي و همکاري خواهيم کرد. پيشبيني ما اين است که با حضور آيتالله هاشميرفسنجاني انتخابات خبرگان شور بيشتري خواهد گرفت. ليست مورد تاييد ما را دو مجمع محققين و مدرسين قم و روحانيون مبارز اعلام خواهند کرد و آن را از طريق بيانيهاي به اطلاع عموم خواهيم رساند.»اين فعال سياسي همچنين گفت: «فکر ميکنيم که اگر ليست تهيهشده در پنجمين دوره مجلس خبرگان راي بياورد، مجلسي بهتر، اطمينانبخشتر و صميمانهتر خواهيم داشت که مردم هم به آن اطمينان داشته باشند.»
فهرست جمعيت حاميان انقلاب
همچنين هفته گذشته در تهران يک ليست جديد براي مجلس خبرگان منتشر شد. در همين زمينه دبيرکل جمعيت حاميان انقلاب اسلامي از نهاييشدن ليست اين جمعيت براي انتخابات پنجمين دوره مجلس خبرگان رهبري در حوزه انتخابيه استان تهران خبر داد و گفت: «براساس تصميم شوراي راهبردي، آيتالله محمدعلي موحديکرماني بهعنوان سرليست انتخاب شد.» علي کيهانيان اظهار کرد:«جمعيت حاميان انقلاب اسلامي بهعنوان امين مردم با بررسيهاي گسترده، دقيق و کارشناسي نامزدهاي مورد تاييد و حمايت خود را در حوزه انتخابيه استان تهران انتخاب کرده است.» اسامي نامزدهاي مورد حمايت جمعيت حاميان انقلاب اسلامي در انتخابات پنجمين دوره مجلس خبرگان رهبري در حوزه انتخابيه استان تهران به شرح زير اعلام ميشود:
۱- محمدعلي موحديکرماني۲- اکبرهاشمي رفسنجاني۳- احمد جنتي ۴- حسن روحاني ۵- سيدمحمود علوي ۶- محمدباقر باقريکني ۷- غلامرضا مصباحيمقدم۸- محمد ريشهري ۹- محسن قمي۱۰- قربانعلي دري نجفآبادي ۱۱- محمد يزدي۱۲- محمدعلي تسخيري ۱۳- سيدهاشم بطحايي ۱۴- سيدمحمدرضا مدرسي ۱۵- محمد اماميکاشاني ۱۶- محسن اسماعيلي.
نامزدهايي که نيستند
در اين دوره از انتخابات مجلس خبرگان صلاحيت افرادي با سمت و سوابقي چون امام جمعه تهران، نماينده کنوني مجلس خبرگان، اساتيد مطرح حوزه علميه، وزير دادگستري، معاون پارلماني رئيسجمهور و... رد شد.
۸۰۱ نفر براي حضور در پنجمين دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبري ثبتنام کردند که از اين تعداد تنها ۱۶۱ نفر صلاحيتشان تاييد و رقابت براي نشستن بر ۸۸ کرسي اين مجلس را آغاز کردهاند. اين آمار حکايت از آن دارد که فقهاي شوراي نگهبان صلاحيت ۶۴۰ نفر از ثبتنامکنندگان را رد کردند. شوراي نگهبان در اين دوره باتوجه به کثرت داوطلبان ثبتنامکننده، مصر به اجراي آزمون علمي بود و از اين رو در دو نوبت شهريور و دي از حدود ۵۰۰ نفر از نامزدهاي اين انتخابات آزمون گرفت. در نوبت اول بيش از ۳۰۰ نفر در اين آزمون شرکت کرده اما تنها ۱۲ نفر موفق به کسب نمره قبولي شدند و مابقي نيز طبق اطلاعيه شوراي نگهبان از حضور در آزمون دي ماه محروم شدند. افراد ديگري هم که در اين انتخابات ثبتنام کرده اما تصور نميکردند براي حضور در اين مجلس از آنان نيز آزمون گرفته خواهد شد، يا در امتحان دي ماه شرکت نکرده يا ترجيح دادند که از ادامه حضور در اين عرصه انصراف دهند.
در اعلام اوليه بررسي نتايج صلاحيتها، صلاحيت چهرههايي همچون آيات و حجج اسلام موسويبجنوردي، صديقي، سروش محلاتي، امجد، مرتضي آقاتهراني، محمدتقي رهبر، سيدحسن خميني، مجيد انصاري، محسن غرويان و سيدمحمد غروي به دليل آزمون ندادن، احراز نشد.
نتايج نهايي اعلام نامزدهاي مجلس خبرگان رهبري دو هفته قبل از سوي ستاد انتخابات کشور منتشر شد. سيامک رهپيک، سخنگوي هيات نظارت بر انتخابات نيز در گفتوگويي اعلام کرد که هشت نفر از تاييد صلاحيتشدگان در مراحل پيشين از سوي شوراي نگهبان رد شده و سهنفر از کساني که صلاحيتشان در مراحل قبلي احراز نشده بود، در اين مرحله احراز صلاحيت شدند.
بر اين اساس، سيدمحمد واعظموسوي از استان آذربايجانشرقي، حسن مفرح زاده ابوزيدآبادي و محمدعلي مقدس از استان اصفهان، سيدعباس حسيني قائممقامي، مهدي هادويمقدم و محمد غروي از استان تهران، علي محمدي از خراسانرضوي، حبيبالله شعباني و سيدعلي حسيني از استان قم و ميرکتولي از گلستان حذف و آقايان محمدعلي خزائيلي، جواد مجتهد و حسين ردايي به نامزدهاي انتخابات مجلس خبرگان افزوده شدند. در ميان خبرهاي رد صلاحيت نهايي داوطلبان پنجمين دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبري، بيش از همه نام سيدحسن خميني، نوه بنيانگذار انقلاب اسلامي به دليل عدم شرکت در آزمون رسانهاي بازتابهاي بسياري داشت. برخي رسانهها همزمان اعلام کردند که آيات و حجج اسلام سيداحمد حسينيخراساني، سيدمهدي ميرباقري، عليرضا اعرافي، سيدمحمد سعيدي و نصرالله شاهآبادي بدون آزمون از سوي شوراي نگهبان تائيد صلاحيت شدند. از مهمترين چهرههايي که در اين دوره از انتخابات صلاحيتشان به دليل عدم شرکت در آزمون علمي يا عدم کسب نمره قبولي رد شد، به آيات و حجج اسلام موسويبجنوردي - کاظم صديقي- مصطفي پورمحمدي - مجيد انصاري- سيدحسن خميني- سروش محلاتي - رسول منتجبنيا- محمود امجد - مرتضي آقاتهراني - محسن غرويان - سيدمحمد غروي – محمدتقي رهبر- ناصر سقايبيريا - مرتضوي کياسري - مهدي طائب - محمد غرضي - عباس قائممقامي- مهدي هادويمقدم – محمدجواد حجتي کرماني، احمد مبلغي - سيدمحمد اشرفياصفهاني - ابوالفضل شکوري- اعظم طالقاني و سميه طهماسبي اشاره کرد.
از نکات مهم در اين دوره رد صلاحيت آيتالله سيدعلي محمد دستغيب نماينده ادوار اول، سوم و چهارم مجلس خبرگان، مجتبي طاهري خرمآبادي، حسن نمازي و سيدمحمد واعظموسوي نمايندگان کنوني مجلس خبرگان و محمدرضا عباسيفرد نماينده دوره سوم اشاره کرد.
آخرين حاشيه پيرامون سيدحسن خميني
از نکات مورد توجه در اين دوره از انتخابات خبرگان رهبري عدم احراز صلاحيت سيدحسن خميني بود. بار اول که شوراي نگهبان اعلام کرد صلاحيت سيدحسن خميني براي شرکت در اين رقابت احراز نشده است سيدحسن خميني گفته بود: «بر حسب قانون امکان اعتراض وجود دارد، ولي جدا معتقدم که در اين ميان نکته نامعلوم و مبهمي وجود ندارد و بنده هم فردي ناشناخته نيستم که اعضاي محترم با بررسي مجدد بتوانند هويت يا سندي را به دست آورند، بنابراين تلقي اينجانب آن نيست که شکايت مسيري جديد را بگشايد و بنابراين بر آن باورم که اگر آقايان نتوانستند از شهادت مراجع و علما و درسها و نوشتهها به احراز برسند، بعيد است بتوانند در آينده نيز به چنين مهمي دست يابند؛ اما تنها باتوجه به درخواست عمومي مردم و برخي بزرگان حوزه و سياست به اين امر اقدام ميکنم.» در نهايت وقتي در برخي رسانهها اعلام شد که صلاحيت سيدحسن خميني احراز نشده است، يکي از نزديکان بيت امام(س) هم رسما عدم احراز صلاحيت سيدحسن خميني از سوي شوراي محترم نگهبان جهت شرکت در پنجمين انتخابات خبرگان رهبري را اعلام و دلايل عدم احراز صلاحيت اعلامي از سوي آن نهاد را استناد به بند ب ماده ۳ قانون اعلام کرد: «اجتهاد در حدي که قدرت استنباط بعضي مسائل فقهي را داشته باشد و بتواند ولي فقيه واجد شرايط رهبري را تشخيص دهد احراز نگرديد.» برخي رسانهها در مورد جزئيات اين عدم احراز صلاحيت نوشتهاند که در هفته اخير، دو تن از فقهاي شوراي نگهبان مجددا جزوات و صوتهاي کلاسهاي درسي که از سوي وي ارائه شده بود را مورد ارزيابي قرار دادند و گزارش مفصلي از آن به جلسه شورا ارائه کردند. نظر هر دو فقيه نيز بر عدم احراز صلاحيت علمي وي براي نامزدي در انتخابات خبرگان بود که فقهاي ديگر نيز بر اين موضوع تاکيد و خواستار حضور در امتحان علمي شدند. گفتني است در مرحله اول نيز دو فقيه ديگر شورا به اين موضوع رسيدگي کرده بودند. اين اما آخرين مساله در مورد نامزدي سيدحسن خميني نبود. هفته گذشته خبري در يکي از سايتها منتشر شد مبني بر اينکه سيدحسن خميني ديداري با آيتالله يزدي داشته و در اين ديدار او گريسته است. اين خبر با واکنش نزديکان سيدحسن خميني مواجه شد. يکي از نزديکان سيدحسن خميني که البته نام او فاش نشد، در مصاحبه با سايت جماران گفت: «اين سايت در حالي مدعي درخواست و التماس يادگار امام و سخنان حضرت آيتالله يزدي شد، که هيچ کس در آن جلسه حضور نداشته است. اينکه منبع اين سايت چه بوده بايد در جاي خود مورد بررسي قرار گيرد ولي لازم است در اينجا به اطلاع مردم شريف ايران برسانيم مضمون خودساخته اين خبر از ريشه دروغ است و کم نيست دروغها و تهمتهايي که در اين ايام مدعيان دروغين و برخي افراد و سايتها به خاطر منافع و مطامع خود و ايجاد مانع بين مردم که همان صاحبان اصلي انقلابند و فرزندان معنوي و فکري انديشه معمار بزرگ انقلاب منتشر کردهاند. اگر لازم باشد و حضرت آيتالله يزدي مصلحت بدانند محتواي آن جلسه و آنچه پس از آن واقع شده ميتواند بسياري از نقاط ابهام موجود در پرونده بررسي صلاحيت علمي يادگار امام را بگشايد.»
انتخابات حساس
پنجمين دوره انتخابات مجلس خبرگان به همان اندازه متفاوتبودن ليستهايش، حساسيتهاي سياسي زيادي هم دارد. حالا يک رقابت بسيار مهم شکل گرفته که ميتواند تغييراتي در آرايش سياسي اين مجلس ايجاد کند. بيش از همه اين هاشميرفسنجاني است که تلاش ميکند تعداد حاميان خود را در اين مجلس افزايش داده تا باز بتواند با پيروزي بر رقبايش خود را در کرسي رياست اين مجلس ببيند. او اين بار ليستي را در تهران منتشر کرده که نامهاي مهمي از رقبايش در آن نيستند و او به اين فکر ميکند که اگر بدنه اجتماعي اصلاحطلبان به او اضافه شوند، حتي شايد بتواند اين رقبا را از ورود به مجلس خبرگان باز دارد. از آن سو رقباي آقاي هاشمي هم ليستي بسيار قوي تهيه کردهاند که شرايط يک رقابت سخت را پديد آورده است.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar