سياست روز/ « حزب الله لبنان نابودگر تروريستها » عنوان سرمقاله روزنامه سياست روز به قلم سياوش کاوياني است که ميتوانيد آن را در ادامه بخوانيد:
در حالي که دنيا درگير ويروس کرونا است و بسياري از کشورها با مشکلات ديگري نيز روبرو هستند، اقداماتي از سوي برخي دولتها ديده ميشود که نشان از سناريوهاي توطئه آميز و دسيسه گرا دارد.
حزب الله لبنان، يک گروه و جريان سياسي با شاخه نظامي در اين کشور است که از سوي دولت و ملت لبنان به رسميت شناخته شده است. حزب الله در طول حيات خود توانسته مقابل تهديدات نظامي رژيم صهيونيستي، مانعي نفوذ ناپذير ايجاد کند و علاوه بر آن در شرايط ويژهاي که به خاطر گسترش گروههاي تروريستي تکفيري وهابي در منطقه ايجاد شد، نقش مثبت خود را بار ديگر ايفا کند.
حزب الله لبنان گرچه از حمايتهاي جمهوري اسلامي ايران برخوردار است، اما يک سازمان و نهاد قانوني مستقل، تعريف شده و رسمي در لبنان است. نزديکي ديدگاهها، گرايشهاي سياسي و مذهبي اين سازمان رسمي و قانوني اسلامي در لبنان به جمهوري اسلامي ايران باعث گسترش روابط ميان اين دو شده است که البته با واکنشهاي منفي رژيمهايي همچون رژيم صهيونيستي، آمريکا، سعودي و حتي برخي دولتهاي غربي گشته است.
حزب الله لبنان علاوه بر آن که در خط مقدم نبرد با رژيم صهيونيستي قرار دارد، در نابودي گروه تروريستي داعش که از حمايتهاي گسترده آمريکا، سعوديها و صهيونيستها برخوردار هستند، نقش اساسي داشته و دارد.
در کنار وظيفه حراست و حفاظت حزب الله از لبنان، اقدامات ديگري نيز از سوي اين سازمان قانوني و رسمي انجام ميشود که نشان از چند منظوره بودن اين سازمان براي خدمات رساني به مردم اين کشور است.
اکنون که لبنان دستخوش تحولات و اعتراضات مردمي به خاطر اوضاع اقتصادي در اين کشور است و ريشه اين اعتراضات نيز به تحريکات عوامل خارجي به ويژه آمريکا و عربستان سعودي باز ميگردد، حزب الله در شرايط ويژه اي که به خاطر ويروس کرونا در اين کشور ايجاد شده، قابليتهاي خود را به عرصه مقابله با کرونا آورده و توانسته است در اين زمينه نيز کمک حال دولت و مردم لبنان بدون در نظر داشتن گرايشهاي مذهبي و سياسي باشد.
حزب الله لبنان مدتها است که از سوي آمريکا در فهرست گروههاي تروريستي قرار دارد، در حالي که ايالات متحده خود عامل اصلي در پرورش سازمانهاي تروريستي و حمايت از آنها است و در اين راه رژيمهايي چون رژيم صهيونيستي و سعودي نيز در راستاي اهداف آمريکا گام برميدارند. ابراز خرسندي عربستان سعودي از اقدام دولت آلمان در قرار دادن نام حزب الله لبنان در فهرست گروههاي تروريستي، نشان از حقانيتي است که اين سازمان قانوني در عرصه منطقهاي و بين المللي دارد، چرا که اقدامات حزب الله لبنان توانسته بسياري از توطئههايي که آل سعود در سوريه و در لبنان پياده کرده خنثي کند و مانع از دخالتها و فتنه انگيزيهاي رژيم سعودي در منطقه شود.
خرسندي رژيم صهيونيستي از اقدام دولت آلمان طبيعي است چرا که دشمن اصلي حزب الله لبنان در منطقه رژيم صهيونيستي است و غير از اين نيز واکنش ديگري از رژيم اسرائيل انتظار نميرفت. دولت آلمان در راستاي اهداف آمريکا و رژيم صهيونيستي گام برداشته است، تروريستي خواندن حزب الله لبنان را نميتوان به ميل دولت مرکل دانست، بلکه فشارهاي آمريکا و رژيم اسرائيل باعث شد تا چنين تصميمي گرفته شود و اين تصميم ثابت ميکند که رژيمها و دولتهايي مانند آلمان تا چه اندازه از ضعف در استقلال سياسي خود رنج ميبرند.
آيا ميتوان جايگاه حزب الله لبنان را در مبارزه با گروههاي تروريستي موجود در منطقه به ويژه گروه تروريستي داعش ناديده گرفت؟!
اروپا مديون حزب الله لبنان است، چرا که اگر ورود آنها به سوريه نبود، گروههاي تروريستي پس از قدرت گرفتن در سوريه و عراق، اروپا را به ناآرامي ميکشاندند همانطور که اقدامات تروريستي زيادي در برخي کشورهاي اروپايي انجام دادند، اما اکنون که داعش در منطقه تضعيف شده، عمليات تروريستي در کشورها و شهرهاي اروپايي اتفاق افتاده است.
روشن است که با اقداماتي مانند تصميم دولت آلمان در تروريستي خواندن حزب الله لبنان، نه تنها اين سازمان قانوني تضعيف نميشود بلکه سياستهاي چندگانه کشورهاي غربي در نوع برخورد با ترور و تروريسم براي افکار عمومي جهان آشکارتر ميشود.
بازار