ابتکار/ متن پيش رو در ابتکار منتشر شده و انتشار آن به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست
معاون رئيسجمهوري گفت: بارها و بارها مولاوردي مورد تهمت قرار گرفته و عليه او داستانسازيهايي صورت گرفته است و گاه از شدت نداشتن موضوع با دروغ و تهمتهاي غيرقابل باور پروندهسازي کردند.
«معصومه ابتکار»، معاون رئيسجمهوري در امور زنان و خانواده، در گفتوگو با خبرنگار سياسي برنا، در خصوص «هجمههاي طيف خاص به معاون سابق رئيسجمهوري در امور زنان و خانواده و دستيار حقوق شهروندي» گفت: اختلاف نظر و رقابت بين جريانات فکري و سياسي در جامعه تا زماني طبيعي است که از يک قواعدي پيروي کند، چه اين قواعد براساس اخلاق و دين باشد و چه قانون و مقررات، مهم اين است که در اختلاف نظرها بايد يک انضباط اجتماعي باشد.
معاون رئيسجمهوري ادامه داد: اتهامزني، بهتان و جوسازي درصدد تخريب و با هدف از ميدان به در کردن رقيب، جامعه را بيثبات ميکند. بهتان از گناهان کبيره است و از جنبه ديني در مورد آن بسيار نهي شده و بارها مورد نهي بزرگان ديني و مقام معظم رهبري واقع شده است. اينکه بخواهيم با تهمت، بهتان، جوسازي و شانتاژ همديگر را تخريب و براي هم پرونده بسازيم و بناي ما حذف ديگري باشد، رفتاري انتقامجويانه است.
ابتکار مطرح کرد: تنوع و تکثر فکري در جامعه غيرقابل انکار است. مولاوردي فرد شناختهشدهاي به جهت ديانت و اعتقادات است از جهت خانوادهدار بودن و پايبندي نيز همينطور. بارها و بارها مولاوردي مورد تهمت قرار گرفته و عليه او داستانسازيهايي صورت گرفته است و گاه از شدت نداشتن موضوع با دروغ و تهمتهاي غيرقابل باور پروندهسازي کردند. البته که در اين اتهامات سخيف و جوسازيها با شکايت وي به دادگاه، برخي از تهمتزنندگان محکوم هم شدند.
اين عضو کابينه دولت گفت: متاسفانه مدتها است که بداخلاقي در جامعه رواج پيدا کرده که هدف آنها تخريب افراد خاص است. جالب است که اينها با معاندين و افراد خارج از کشور همصدا ميشوند، هدف اينها مشخص و يکي است و ميخواهند چهره انقلاب و چهرههايي که مردم به آنها اميد دارند را تخريب کنند تا مورد اعتماد نباشند. همصدايي جريان خاص در داخل با معاندين منجر شده که مردم بياعتمادتر شوند. اين جريان به جاي روشنگري و دفاع و بيان از حقيقت، با دروغ و تهمت و فيک نيوز باعث شده نه تنها به خودشان هيچ اعتمادي وجود نداشته باشد؛ بلکه مردم به ديگران هم اعتماد نکنند. اين روشها به نفع انقلاب و جمهوري اسلامي و رهبر انقلاب و کشور نيست؛ زيرا در هيچ خيرخواهي چنين رفتارهايي وجود ندارد، ارزشها و اصول انقلاب اسلامي هيچ نسبتي با اين رفتارها ندارد. اين رفتار با مطالبهگري و دغدغههاي جريان ارزشي اصيل بسيار متفاوت است.
او گفت: جامعه نياز به همگرايي و همدلي دارد. مولاوردي در موضوع اخير به صراحت اعلام کرد که اشتباه صورت گرفته و چند ساعت بعد از نشر پوستري که به آن اعتقاد ندارد، عذرخواهي کرد. خيلي جالب است که عذرخواهي هم صورت گرفته، اما جرياني که به دنبال عيبجويي است، دستبردار نيست. در سيره پيامبر و ائمه، چيزي که بسيار نهيشده عيبجويي و بهتان است. نميدانم چرا گرفتار اين مسائل شدهايم؟ ماه مبارک رمضان است بايد مقداري پروا داشته باشيم. بايد نسبت به اين موضوعات پرهيز کنيم. اين افراد را به خواندن سوره حجرات دعوت ميکنم که مباني اخلاق در جامعه در آن سوره مورد اشاره واقع شده است. اگر پايه اخلاق را در جامعه به عنوان اولين اصل در هر فعاليت سياسي اجتماعي نداشته باشيم هيچ شاني براي ما باقي نميماند، اين يکي از مهمترين مسائل است. تمسخر، غيبت و تهمتزدن و به القاب زشت هم را صدازدن اينها به صراحت در قرآن کريم نهي شده است.
او گفت: پستي که بازديد آن کلاً 60 نفر بوده، پس از حذف به دروغ آن را گسترش ميدهند که اين خود يک شايع کردن عمل زشت است. يک زن مسلمان که همه شخصيت و زندگياش عيان است و جز خدمت براي مردم چيزي نداشته، اينگونه برخورد ميکنند.
ابتکار گفت: مولاوردي آنقدر شجاعت داشت که سريعاً اعلام کرد من اشتباه کردم و علت غفلت بوده است. جالب است چون مولاوردي را از خود نميدانند چنين رفتاري با او ميکنند، اما افرادي که از خودشان هستند مثل آن آقاي مداح که مطالب دور از شان ائمهاطهار مطرح کرد را رفع و رجوع کردند. چيزي که براي مردم سوءظن به وجود آورد اصلاً نبايد بيان شود. چرا بايد اين همه معارف درخشان ديني را رها کنيم و روايتهاي غيرمستند مطرح کنيم، اين مداح چون خودي بود اصل را بر حسنظن گذاشتند، بايد اين حسنظن را، نسبت به بقيه نيز داشت. خداوند ميفرمايد بحث سوءظن نسبت به مومن گناه است.
بازار