نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
تحلیل ها

نماینده پرحاشیه لیست امید: در مجلس دهم کسی نبود ما را راهنمایی کند!

منبع
کيهان
بروزرسانی
نماینده پرحاشیه لیست امید: در مجلس دهم کسی نبود ما را راهنمایی کند!
کيهان/ متن پيش رو در کيهان منتشر شده و انتشار آن به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست روزنامه اعتماد روز سه‌شنبه در يادداشتي به قلم پروانه سلحشوري نماينده اصلاح‌طلب حاشيه‌ساز مجلس دهم درباره ارزيابي عملکرد فراکسيون اصلاح‌طلبان مجلس نوشت: «بايد اعتراف کنم که ما در فراکسيون اميد مي‌توانستيم به‌گونه‌اي ديگر عمل کنيم ولي نکرديم. همان ابتدا بارها پيشنهاد کردم که فراکسيون اميد به‌ معناي واقعي کلمه تشکيلاتي عمل کند ولي چنين نشد. شما عملکرد اين فراکسيون را با فراکسيون نيروهاي انقلاب و اصولگرايان در مجلس يازدهم قياس کنيد. آنان پيش از ورود به مجلس تکليف رئيس و کرسي‌هاي هيات رئيسه و حتي کميسيون‌هاي اصلي را مشخص کرده‌اند،» گفتني است مدعيان اصلاحات زماني که از قدرت و مناصب اجرايي و سياسي دوراند، به هر حيله و ‌ترفندي چنگ مي‌زنند تا به آن برسند و در اين مسير از هيچ شناعتي حتي به آشوب کشيدن مملکت و گرا دادن به دشمن براي تحريم ملت هم ابايي ندارند.
زماني که به قدرت مي‌رسند چون کمترين کارآمدي و کوچک‌ترين برنامه‌اي براي اداره کشور ندارند، با تفکري وابسته و خود حقيرپندار، سرمايه‌ها و دستاوردهاي کشور و زندگي مردم را به نابودي مي‌کشانند. به فساد اقتصادي و دست‌درازي به بيت‌المال آلوده مي‌شوند، به جاي وکيل ملت بودن، وکيل‌الدوله مي‌شوند، با تصويب و حمايت از توافقي فاجعه‌آميز دستاوردهاي هسته‌اي کشور را نابود و به جاي لغو تحريم‌هاي گذشته ده‌ها و صدها تحريم ديگر به کشور اضافه مي‌کنند، به جاي رسيدگي به تنگي معيشت مردم به منفعت‌طلبي شخصي و زدوبندبازي سياسي سرگرم مي‌شوند و به جاي چاره‌انديشي براي حل مشکل انبوه بيکاران به‌دنبال مقرر کردن حقوق‌هاي نجومي و مادام‌العمر براي خود مي‌روند، با عملکرد خود کارخانه‌ها و مراکز توليد کشور را به تعطيلي مي‌کشانند، ارزش پول ملي کشور را نابود مي‌کنند و.... بعدا مشخص مي‌شود اين مدعيان که در مدت نمايندگي خود به جاي خدمت به مردم ، با مواضع پوچ و حاشيه‌اي آب به آسياب دشمن ريخته‌اند، 4 سال تمام عمر يک ملت و تمام ظرفيت‌هاي يک کشور را صرف آزمون و خطاي خود کرده‌اند تا مثلا مشخص سياست بياموزند و در آخر امر هم به جاي عذرخواهي بابت خسارت‌هايي که به کشور و ملت وارد آورده‌اند، طلبکار مي‌شوند.
رويه دوگانه و ترفندآلود رسانه‌هاي اصلاحات روزنامه دولتي ايران در شماره روز سه‌شنبه در مطلبي نوشت: «بازتاب اولين نطق آقاي قاليباف رئيس‌محترم مجلس يازدهم نشان از آن دارد که يک طيف از رسانه‌ها و جريان‌هاي سياسي از آن استقبال کرده و همزمان سبب‌ساز برخي نگراني‌ها هم شده است. رسانه‌هاي فارسي زبان خارج از کشور اما در صدر استقبال کنندگان اين نطق بودند و‌اشاره و انتقاد قاليباف به مديريت دستگاه‌هاي اجرايي گويا آنها را سر ذوق آورده است. چنانکه سايت فارسي دويچه‌وله در خبر خود نوشته: «قاليباف در نخستين نطق خود به عنوان رئيس ‌مجلس، دولت را به «ناکارآمدي و آشفتگي» و خطرناک‌تر کردن شرايط کنوني متهم کرد.» بي‌بي‌سي فارسي هم با برجسته کردن نطق رئيس‌ مجلس نوشته «محمدباقر قاليباف، رئيس‌جديد مجلس در نخستين نطق پيش از دستور خود گفت الگوي مديريتي دستگاه‌هاي اجرايي ناکارآمد است و مجلس با دولت منطقي و انقلابي خواهد بود... اکنون که مجلس در آغاز راه خود قرار دارد، آنچه شرايط را خطرناک‌تر مي‌کند، الگوي مديريتي دستگاه اجرايي کشور است، که علاوه‌بر ناکارآمدي و آشفتگي مديريتي و تمرکز بر نگاه به بيرون، به بسياري از اصول و مولفه‌هاي الگوي مديريت جهادي نيز باور ندارد.» اين سخنان شهردار اسبق تهران در فضاي مجازي هم با تعابيري همچون «قاليباف شمشير را از رو براي دولت بسته» مواجه شد. در بخش ديگري از اين مطلب آمده است: «سؤال و چه بسا نگراني اين است که متهم کردن يک قوه به ناکارآمدي آن هم در شرايطي که هنوز مجلس در ابتداي راه است و اين اتهام مستند بر هيچ گزارش تحقيقاتي و مطالعاتي از سوي کميسيون‌هاي تخصصي مجلس نيست، در مسير تقويت و احياي سرمايه اجتماعي است يا خداي نکرده در مسير تداوم رقابت‌هاي انتخاباتي و شروع زودهنگام آن معطوف به موعد ۱۴۰۰؟» ارگان دولت همچنين طي يادداشتي آورده است: «آقاي قاليباف روزي رقيب انتخاباتي آقاي روحاني بوده ‌اما به‌نظر مي‌رسد دولت انتظار داشت با توجه به مشکلاتي که در کشور وجود دارد، ملاحظات منافع ملي از سوي مجلسي‌ها مد نظر قرار گيرد و بحث‌هاي انتخاباتي ادامه نيابد. اما به‌نظر مي‌رسد نطق رئيس ‌مجلس در اين ارتباط چندان اميدوارکننده نبوده است آن‌هم در اولين روزهاي آغاز به کار مجلس. چنان‌که برخي اين تعبير را به کار برده‌اند که او شمشير را از رو بسته است. با همه اينها به نظرم نبايد به واسطه نخستين نطق رئيس ‌مجلس قضاوت زودهنگام داشت.»
ارگان دولت به‌گونه‌اي نوشته که گويا اين دولت است که در روزهاي اوليه آغاز به کار خود قرار دارد نه مجلس! اين در حالي است که اعتماد بيجاي دولت به آمريکا و اروپا و معطل گذاشتن ظرفيت‌هاي رشد و شکوفايي اقتصاد، سبب کوچک شدن سفره مردم، تورم افسارگسيخته، رکود فراگير، تعطيلي کارخانه‌ها و مراکز توليدي و بيکاري هزاران کارگر شد که طي سال‌هاي اخير در گزارش‌هاي مستند نهادهاي رسمي کشور منعکس شده است و امري ملموس براي مردم است. افزون بر اين، ارگان دولت و رسانه‌هاي مدعي اصلاح‌طلبي بارها ادامه‌دهنده خطوط خبري دروغ‌آميز و محورهاي مبتني بر سم‌پاشي امپراتوري رسانه‌اي ضد انقلاب در خارج از کشور بوده‌اند و متقابلا رويکرد و عملکرد آنها مورد استقبال بنگاه‌هاي دروغ‌پراکني معارض انقلاب قرار گرفته است. نطق رئيس‌مجلس، رويه دوگانه رسانه‌هاي اصلاح‌طلب را بار ديگر آشکار کرد.
واکنش ضعيف به سرکوب‌هاي آمريکا روزنامه اعتماد در مطلبي نوشت: «تا ديروز که وزارت خارجه جمهوري اسلامي ايران از طرف سخنگو در مورد مسائل جاري آمريکا اظهارنظر کرد، من منتقد بودم که چرا وزارت خارجه جمهوري اسلامي ايران موضع‌گيري در اين مورد نمي‌کند. به گمان من، در اين کار تعلل شد و خيلي ديرهنگام ايران در اين زمينه موضع‌گيري کرد. محمد جواد ظريف، وزير امورخارجه که خودش استاد حقوق بشر دارد بايد در اين زمينه اظهارنظر مي‌کرد». اين روزنامه اصلاح‌طلب در ادامه نوشت: «از مقام‌هاي دستگاه سياست خارجي، تا شخص وزير و حتي رئيس‌جمهور، در واکنش به سرکوب اعتراضات و نقض حقوق بشر و تبعيض نژادي در آمريکا تعلل کردند. کشتار انسان‌ها، برخورد نامناسب با انسان‌ها در هرجا که باشد نامناسب است و بايد محکوم شود. محکوميت نقض حقوق بشر در آمريکا، از سوي تهران يک اقدام ضروري بود که با تاخير صورت گرفت». واکنش ضعيف و حداقلي دولت روحاني به سرکوب مردم در آمريکا به حدي ملموس بوده است که حتي صداي رسانه‌هاي اصلاح‌طلب نيز درآمده است.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره