آوردن مردم پای صندوق آراء در شرایط کنونی کار سختی است
نامه نيوز/متن پيش رو در نامه نيوز منتشر شده و انتشار آن به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست
کمتر از يکسال به انتخابات1400 باقي است و دو جناح اصولگرا و اصلاحطلب آرامآرام فعاليتهاي انتخاباتي خود را آغاز کردهاند و زمزمههايي مبني بر حضور احتمالي برخي شخصيتها به گوش ميرسد. اين درحالي است که به نظر ميرسد که مسير انتخابات رياستجمهوري سال آينده براي اين دو جناح چندان ساده نيست زيرا مشکلات عديده اقتصادي و فشارهايي که در سالهاي اخير بر مردم تحميل شد، انتظارات را از رئيسجمهور آينده بالا برده است.
حسين ابراهيمي، عضو جامعه روحانيت مبارز در تحليل کنشهاي انتخاباتي نيروهاي اصولگرا به «نامهنيوز» گفت: «اصولگرايان بر اساس وحدتي که در انتخابات مجلس داشتند، در انتخابات1400 هم داراي وحدت و انسجام خواهند بود و تا اين لحظه اختلافي در آنها ديده نشده است و به نظر ميرسد که همان سازوکار مجلس براي 1400 هم پياده شود و بيشتر بايد روي اين موضوع کار کنند که چه شخصي کانديد اصلي اصولگرايان باشد».
او ادامه داد: «ورود نيروهاي سياسي و به خصوص اصولگرايان در مقطع کنوني اصلا ورود زودهنگام به انتخابات محسوب نميشود زيرا اگر قرار باشد کار درستي انجام و فرد شايستهاي انتخاب شود، بايد از همين حالا افراد قابل اعتماد، کارآمد، ولايتمدار و اشخاصي که بتوانند مشکلات مردم را کاهش دهند، شناسايي شوند و تا چنين فردي بتواند در مقام رئيسجمهور کشور از ميزان مشکلات اقتصادي مردم بکاهد».
اين فعال سياسي درباره نقش و تأثير اصلاحطلبان در انتخابات سال آينده هم تصريح کرد: «اگر اصلاحطلبان واقعا از اشتباهات گذشته خود بازگردند و ديگر خطاهايشان را تکرار نکنند ميتوانند در عرصه سياسي کشور حضور داشته باشند. معمولا توجه اصلاحطلبان به غرب است و اين درحالي است که تجربه نشان داده که اعتماد به غرب نتيجهاي جز شکست در پي نخواهد داشت. اگر اصلاحطلبان متوجه شوند که نبايد به غربيها اعتماد کرد و مخلصانه و خالصانه به ميدان ميآيند و اين اطمينان را به وجود بياورند که بعد از اين پيرو منويات مقام معظم رهبري خواهند بود و بر اساس ارزشهاي انقلاب اسلامي و دستورات امام راحل(ره) حرکت ميکنند، ميتوانند در انتخابات رياستجمهوري1400 هم نقشآفريني کنند».
او در پايان در پاسخ به اين پرسش که چه بايد کرد که شاهد حضور حداکثري مردم پاي صندوقهاي رأيگيري در انتخابات1400 باشيم، گفت: «آوردن مردم به پاي صندوق رأي در شرايط کنوني کار سادهاي نيست. مورد بحثِ من فقط دولت آقاي روحاني نيست، بلکه واقعيت اين است که دولتهاي ما در سه دهه اخير به طور کامل موفق نبودهاند و همهشان با اختلاف سليقههاي مديريتي نتوانستند مشکلات مردم را حل کنند. حالا يک دولتي مثل دولت آقاي احمدينژاد به طبقات محروم توجه ويژهاي داشت يا با احداث مسکن مهر توانست يکي از دردهاي مردم را کاهش دهد اما همان دولت هم ضعفهاي زيادي داشت. دولتهاي ديگر هم به همين شکل. به جز مجموعههاي تحت نظر مقام معظم رهبري مثل ارتش، سپاه نهادهاي زيرنظر ايشان که به حق براي رفع مشکلات مردم تلاشهاي ويژهاي ميکنند، اما ديگر نهادها ضعفهاي زيادي در عملکردشان ديده ميشود. در انتخابات سال آينده بايد نيرويي به مردم معرفي شود که داراي خلاقيت باشد و مردم اعتماد کنند که او برنامههاي او ميتواند مشکلات را حل کند. در اين صورت اين اميد را ميتوان داشت که مردم هم به صورت حداکثري در انتخابات شرکت کنند».