نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
تحلیل ها

فعال سیاسی اصولگرا: باید پشت این دولت بایستیم

منبع
ايران
بروزرسانی
فعال سیاسی اصولگرا: باید پشت این دولت بایستیم

ايران/متن پيش رو در ايران منتشر شده و انتشار آن به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست

ناصر ايماني/ بسياري از اقتصاددانان بارها در اظهارنظرهاي خود گفته‌اند که تنها بخشي از مشکلات کشور مربوط به تحريم‌هاست اما همين يک بخش هم کاري با کشور کرده که لازم است اقدامي براي روشن کردن افکار عمومي صورت بگيرد. اينکه ايالات متحده امريکا و کشورهاي اروپايي چه رفتاري با ايراني که دو سال وقت خود را صرف مذاکره کرده، داشته‌اند و توانستند از تعهدات خود طفره بروند، موضوعي است که بايد به مردم توضيح داده شود تا در حافظه تاريخي ملت باقي بماند.
نگارنده با صحبت‌هاي ديروز رئيس جمهوري و توصيه ايشان مبني بر اينکه لعن و نفرين خود را به آدرس درست بفرستيد، موافقم و پيشنهاد مي‌کنم که صاحب‌نظران بيايند و به ملت بگويند که از جانب همين غربي‌ها چه‌ها که بر ملت نيامده است. همان‌طور که 28 مرداد 32 از حافظه مردم ما پاک نمي‌شود، رفتار کشورهاي غربي بخصوص بلايي که در مورد مسائل انسان‌دوستانه بر سر ما آورده‌اند هم نبايد به فراموشي سپرده شود. اما اگر بخواهيم دليل همه مشکلات را فقط تحريم‌هاي غربي بدانيم، اشتباه است. تحريم‌هاي غربي تأثيرات قابل ملاحظه‌اي گذاشته اما بخشي از اين مشکلات هم مربوط به سياست‌هاي دولت است. وقتي رشد نقدينگي 400 درصد افزايش مي‌يابد نبايد آن را به تحريم‌ها مربوط کنيم.
با وجود اين، اگر مقصر مشکلات کشور را صرفاً دولت بدانيم-کما اينکه بسياري بر همين عقيده هستند- و با ناديده گرفتن تحريم‌ها، همواره عليه مسئولان اجرايي موضع بگيريم راه اشتباهي را انتخاب کرده‌ايم. ما بايد پشت اين دولت بايستيم و همچون دوران جنگ تحميلي به وحدت در برابر مشکلات برسيم. بهترين راه براي دستيابي به اين هدف دنباله روي از خط مشي رهبري است. سياست‌هاي ايشان کاملاً مشخص است و به‌طور تمام و کمال از دولت حمايت مي‌کنند و مصر هم هستند که اين دولت تا روز آخر به کار خود ادامه دهد. ايشان قواي ديگر را هم مؤکداً به حمايت از دولت و وحدت فراخواندند. پيام رهبري در زمان آغاز به‌کار مجلس يازدهم و يا تشکيل شوراي سران سه قوه راهي براي اقدامات با قدرت دولت است. اينها نشان مي‌دهد که رهبري معظم بسيار به وحدت بين قواي کشور و مسئولان تأکيد دارند. البته اين امر به معني عدم انتقاد به دولت نيست بلکه هدف تقويت دستگاه اجرايي کشور است. کساني که دلسوز انقلاب هستند و داعيه گوش به فرمان بودن به منويات رهبري را دارند بايد توجه کنند که خواسته ايشان فعاليت دولت تا روز آخر و با قدرت است. اين هدف حاصل نمي‌شود جز اينکه از دولت حمايت کرده و حتي اگر از برخي سياست‌هاي آن ناراضي هستيم براي حل مشکلات مردم و عبور از وضعيت فعلي کشور از آن حمايت کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar