نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
تحلیل ها

فتنه لازم نیست حتماً در خیابان بوده باشد!

منبع
کيهان
بروزرسانی
فتنه لازم نیست حتماً در خیابان بوده باشد!

کيهان/ متن پيش رو در کيهان منتشر شده و انتشار آن به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست

حسين شريعتمداري/  ۱- «برتراند راسل» فيلسوف بلندآوازه انگليسي مي‌گويد 
« از حماقت کساني تعجب مي‌کنم که در ميان ده‌ها راه پيش‌روي، دقيقا همان راهي را انتخاب مي‌کنند که بي نتيجه بودن آن را بارها آزموده‌اند»؟! بدون آنکه قصد اهانت داشته باشيم و تنها به عنوان يک واقعيت بديهي و انکار‌ناپذير بايد گفت کساني که اين روزها و بعد از آن‌همه خسارتي که از زورگويي و باج‌خواهي آمريکا متحمل شده‌ايم، هنوز هم ترجيع‌بند «مذاکره با آمريکا» را بر زبان دارند، در اوج حماقت هستند و صد البته «حماقت» خوشبينانه‌ترين توصيفي است که مي‌توان درباره آنها بر زبان و قلم آورد! وگرنه حال و هواي آنان با «خيانت» و «وطن‌فروشي» و تحميل فقر و تنگدستي به ملت، بسيار شبيه‌تر از حماقت است! چرا؟ بخوانيد و خود قضاوت کنيد!
۲- ماجرا نه پيچيده است که درک آن به اذهان ژرف‌انديش نياز داشته باشد و نه پنهان است که براي فهم آن، دسترسي به اسناد سري و طبقه‌بندي شده، ضرورت داشته باشد! بلکه ماجرا فقط با مروري گذرا به رخدادهايي که طي چند سال گذشته و مخصوصاً طي ۷ سالي که از عمر دولت کنوني مي‌گذرد با آن رو‌به‌رو بوده‌ايم به آساني قابل فهم است. 
مقامات آمريکايي -چه دموکرات و چه جمهوريخواه- بارها به صراحت اعلام کرده و مي‌کنند که ايران را دشمن خود مي‌دانند و مقابله با موجوديت آن را به عنوان يک خط استراتژيک در دستور کار دارند و تاکيد ورزيده و مي‌ورزند که تغيير دولت‌ها در آمريکا در اين خط استراتژيک تغييري ايجاد نمي‌کند. آمريکا طي
۴۱ سال گذشته هيچ فرصتي را براي تحقق اين آرزوي
 -بخوانيد برباد رفته- خود نيز از دست نداده است.
۳- « تحريم» يکي از اهرم‌هاي آمريکا و متحدان اروپايي آن براي مقابله با ايران اسلامي است. اين حربه اگرچه از نخستين روزهاي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي عليه کشورمان به کار گرفته شده است ولي دشمن بعد از ناکامي در عرصه نظامي و... اين حربه را با شدت و دامنه گسترده‌تري به کار گرفته است. اکنون بايد پرسيد، آيا تصور دست کشيدن دشمن از اين حربه، احمقانه نيست؟! حربه‌اي که علي‌رغم معاهده برجام نه فقط از آن دست نکشيد بلکه هر از چند‌گاه نيز تحريم‌هاي جديد‌تري را به آن اضافه کرد. کافي است نگاهي هرچند گذرا بر تحريم‌هايي که در فاصله زماني پس از تصويب برجام تا‌کنون به ميدان آورده‌اند داشته باشيم و اين واقعيت تلخ را هم به آن ضميمه کنيم که آمريکا و اروپا به هيچ يک از تعهدات برجامي خود عمل نکرده‌اند! اکنون سؤال اين است که آيا دل‌بستن به مذاکره براي لغو تحريم‌ها از سوي آمريکا مصداق بارز حماقت يا خيانت و يا به قول رئيس‌جمهور، ديوانگي نيست؟! 
۴- دشمن فقط هنگامي اسلحه تحريم را کنار مي‌گذارد که از کارآمد بودن و تاثير آن نا‌اميد شود و اين نااميدي هنگامي به دشمن دست مي‌دهد که ببيند مسئولان کشورمان امور اقتصادي و معيشت مردم را به مذاکره و -با عرض پوزش- التماس براي لغو تحريم‌ها گره نزده‌اند و با تکيه بر ظرفيت‌ها و امکانات فراوان داخلي درپي عبور از تنگناها و رونق بخشيدن به اقتصاد ملي و کسب و کار ملت هستند. تنها در اين حالت است که تحريم‌ها از اثر مي‌افتند و زمينه براي رشد اقتصادي و آساني معيشت مردم فراهم مي‌شود. بي‌ترديد، در آن حالت به جاي اينکه منتظر گشايش از سوي آمريکا باشيم (بخوانيد از گرگ انتظار چوپاني داشته باشيم)! آمريکا در مقابل ما به التماس خواهد افتاد. مگر تحريم بنزين با توليد داخلي آن شکست نخورد و آمريکا اصرار نکرد که تحريم بنزين را حذف کرده و خواستار واردات آن از جانب ايران نشد؟!
 و يا مگر توليد داخلي اورانيوم ۲۰ درصد مورد نياز راديو ايزوتوپ‌ها 
به تحريم آن از سوي آمريکا پايان نداد؟! و...
۵- رهبر معظم انقلاب در ديدار اخير اعضاي شوراي هماهنگي اقتصادي کشور با ايشان با تأکيد بر اينکه براي علاج تحريم‌ها دو مسير «خنثي‌‌‌سازي تحريم‌ها و غلبه بر آنها» و «رفع تحريم» وجود دارد، فرمودند: « البته ما مسير رفع تحريم را يک بار امتحان و چند سال مذاکره کرديم اما به نتيجه‌اي نرسيد» حضرت آقا، راه‌حل را در بي‌اثر کردن تحريم‌ها دانسته و گفتند: «اگر با تلاش و ابتکار و با سينه سپر کردن در مقابل مشکلات بتوانيم بر تحريم‌ها غلبه کنيم و طرف مقابل بي‌اثر شدن تحريم‌ها را ببيند، به‌تدريج دست از تحريم برخواهد داشت». البته به قول حضرت ايشان «ما ظرفيت‌ها و توانايي‌هاي فراواني براي بي‌اثر کردن تحريم‌ها داريم، به شرط آنکه بخواهيم و همت کنيم و به دل مشکلات برويم». 
۶- ماجرا بسيار روشن و بديهي‌تر از آن است که قابل درک نباشد و نمي‌توان باور کرد، کساني که حل مشکلات اقتصادي و تامين معيشت مردم را به مذاکره با آمريکا گره مي‌زنند، از درک اين نکته بديهي عاجز باشند! از اين روي نبايد نفوذ برخي از عوامل دشمن و القاي تحليل‌ها و آدرس‌هاي غلط به شماري از مسئولان در پوشش مشاوره! و... را ناديده گرفت! و نبايد از فتنه‌اي که دشمن از اين طريق تدارک ديده و سختي معيشت و گراني و تورم و بيکاري و... مردم مظلوم اين مرز و بوم را نشانه رفته است غافل بود و... بالاخره به قول شاعر متعهد کشورمان، برادر مهدي علمدار؛
فتنه شايد کنج پستوي کسي لاي کتابي
فتنه لازم نيست حتماً در خيابان بوده باشد

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره