حتی نامزدهای دولتی هم زیر بار دفاع از دولت نمیروند

کيهان/متن پيش رو در کيهان منتشر شده و انتشار آن به معناي تاييد تمام يا بخشي از آن نيست
در کنار نامزدهاي منتقد، نامزدهاي دولتي نيز از سوء مديريت روحاني انتقاد کردند و ظاهراً سر نخواستن او اتفاق نظر وجود دارد.
روزنامه وطن امروز ضمن افشاء اين تحليل درباره مناظره سوم نوشت: کانديداهاي همسو با دولت بار ديگر با تمرکز بر برخي کليدواژهها سعي داشتند ضمن حمله به کانديداهاي جبهه انقلاب، جايگاه خود را از موقعيت پاسخگويي به موقعيت مطالبهگري تغيير دهند. در اين ميان محسن مهرعليزاده نيز که حتي در همراه کردن نيروهاي اصلاحطلب با خود به توفيقي دست نيافته بود سعي کرد بار ديگر با توهين به رقبا خود را در مرکز توجهات قرار دهد. از سوي ديگر عبدالناصر همتي هم اين بار با حمله به روحاني تلاش کرد ميان خود و دولت مستقر فاصلهگذاري کند.
برکناري از رياست بانک مرکزي را به عنوان شاهد مثالي از عدم توافق با سياستهاي کلي دولت مطرح کرد اما پرسشهاي عليرضا زاکاني از وي و امتناعش از پاسخگويي به اين سؤالات باعث شد چندان در اين امر توفيق نيابد.
در سوي ديگر اما کانديداهاي جريان انقلاب همانند 2 مناظره پيشين بيشترين تمرکز خود را بر ارائه برنامههايشان در صورت انتخاب شدن معطوف کرده بودند. فقدان برنامه ايجابي ملموس در ميان 2 کانديداي همسو با دولت باعث شد تا برنامه محوري کانديداهاي انقلابي و اشراف نسبت به مشکلات و راههاي برون رفت از مشکلات تبديل به برگ برنده آنها شود. مناظره سوم همانند ادوار پيشين انتخابات جنجاليتر از مناظرههاي اول و دوم برگزار شد؛ مناظرهاي که مهمترين وجه آن را ميتوان برائت همگاني از دولت روحاني دانست، به گونهاي که عبدالناصر همتي نيز که يکي از مهمترين مقامات اقتصادي دولت روحاني به شمار ميآيد براي دفاع خود راهي جز تأکيد بر غلط بودن سياستهاي اقتصادي روحاني و عدم اشرافش بر مشکلات اقتصادي نيافت. شايد از اين جهت بتوان مناظره پاياني کانديداها را نشاني از بياعتباري آشکار دولت مستقر دانست؛ دولتي که حتي عاليرتبهترين مديرانش نيز براي نجات خود راهي جز فاصلهگذاري با آن پيدا نکردند.