نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
تحلیل ها

کوتاهی در مدیریت و زبان‌درازی شرم‌آور مدعیان اصلاحات

منبع
کيهان
بروزرسانی
کوتاهی در مدیریت و زبان‌درازی شرم‌آور مدعیان اصلاحات

کيهان/متن پيش رو در کيهان منتشر شده و انتشار آن در آخرين خبر به معناي تاييد تمام يا بخشي از آن نيست

رفتار سياسي غرض‌ورزانه که اصلاح‌طلبان در موضوع واکسن در پيش گرفتند، براي آنها يک بازي دو سر باخت است.
روزنامه فرهيختگان در اين زمينه مي‌نويسد: وقتي واکسن نيست، سياسي‌ها جور ديگري سياسي کاري مي‌کنند، وقتي واکسن هست، سياسي‌ها بازهم سياسي‌کاري مي‌کنند. در اين بين هم جالب‌تر از همه‌چيز، اصل سياسي‌کاري و ادعاي دلسوزي براي مردم است. روزانه بالاي 500-400 نفر از مردم کشورمان جان‌شان را از دست مي‌دهند، براي چه چيزي؟ براي سوءمديريت در جريان مواجهه با کرونا، براي غلبه نگاه سياسي بر نگاه سلامت‌محور و تخصصي، براي عدم توجه به سخنان کارشناسان و متخصصان و تصميم گرفتن برمبناي دوگانه‌سازي‌هاي بلاوجه و موضوع! هنوز خيلي از ايام رياست‌ روحاني دور نشديم که بخواهيم خيلي زحمت يادآوري مسائلي را بکشيم، حتما يادتان هست که سناريوي ايمني جمعي که در آخر با عزل معاون وزارت بهداشت سرهمش کردند، چطور کشور را به باتلاق کرونا فرو برد و چند نفر را به کام مرگ کشيد. هنوز يادتان هست که چه اظهارات و ادعاي شاذ و عجيبي از مسئولان در سطوح عالي ستاد ملي مقابله با کرونا در ارتباط با کرونا صورت مي‌گرفت و پايان کرونا را به شنبه حواله مي‌دادند. حتما يادتان هست که بعد از توليد اولين واکسن کرونا در دنيا، حتي قبل از پايان دوران کارآزمايي واکسن‌ها، چقدر متخصصان فرياد زدند که به‌جاي شرکت در کارآزمايي داروهاي کرونايي مثل ترکيه، امارات و... در کارآزمايي واکسن‌ها شرکت کنيم و نکرديم.
همچنين بد نيست اشاره‌اي به هشدار مجمع عمومي سازمان نظام پزشکي نسبت به واردات واکسن روسي اسپوتنيک و بعد از آن نام عجيب سازمان نظام پزشکي در اين رابطه بکنيم که خطاب به رئيس‌جمهور نوشت: «مدارک و مستندات و دلايل تاييد اين واکسن دراختيار صاحب‌نظران جامعه پزشکي قرار نگرفته است! بديهي است جامعه پزشکي کشور پس از يک‌سال تلاش، چشم‌انتظار تدبير و اقدامي عاجل براي واکسيناسيون سراسري با واکسني معتبر که روند علمي و معقول تاييد و تهيه را طي کرده باشد، است و انتظار دارد که با در نظر گرفتن جميع شرايط نسبت به خريداري بهترين واکسن‌هاي موجود دنيا از شرکت‌هاي چندمليتي اقدام شود!»
آن دولت با تمام کارشکني‌ها و اشتباهاتي که مرتکبش شدند، از سرمان گذشت، اما اين مدل مواجهات، آن‌هم ازسوي متخصصان و پزشکان و با همراهي سياسيون، قصد تمام شدن ندارند. اگر تمام اظهارات امثال ظفرقندي، عبدي، مطهري و... را قطعات يک پازل در نظر بگيريم، فارغ از کنش‌ها و اظهارات ايام انتخابات که از گعده‌ها و ميتينگ‌هاي انتخاباتي اصلاح‌طلبان نشت مي‌کرد، همه‌اش را مي‌توان دنبال هم و بدبينانه درجهت تکميل يک نقشه و هدف مشخص ارزيابي کرد. گره زدن واردات واکسن به خوش‌وبش‌ها و پرسه‌زدن‌هاي مقامات وزارت امور خارجه در وين و با اروپايي‌ها و بعد از آن منوط کردن واردات واکسن به پذيرفتنFATF همان مسير پيوند آب خوردن به برجام و کرختي سياست‌هاي دولت دوازدهم است که انگار تمامي هم ندارد.
اخيرا فايلي صوتي را از مطهري نماينده دوره قبل مجلس ‌شنيديم، که جالب بود، بنده‌خدا، هنوز هم معتقد بود وارادات واکسن به FATF ربط پيدا مي‌کند و براي تحليل واردات واکسن بدون پذيرفتن FATF هم نيم‌ساعتي وقت مي‌خواست که خب خودش اين وقت را نداشت!
دوست داشتم از ظفرقندي، از مطهري و از تاجرنيا که اخيرا در مصاحبه‌اي با روزنامه شرق در ارتباط با واکسن همان مسير قبلي‌ها را طي کردند و از عباس عبدي و... هم به‌عنوان دلسوزان مردم ايران نام ببرم و ادعاهايشان را باور کنم، اما خب پروژه سياسي کردن واکسن، مثل سياسي‌کردن مديريت واکسن، مثل سياسي‌کردن همه‌ چيزهاي ديگر، ساخته و پرداخته ذهن و زبان و قلم همين‌هاست. روزي که اصلاح‌طلبان و امثال ظفرقندي و... براي عدم ورود واکسن روسي به ايران و تحريم تزريق آن بيانيه مي‌دادند، بايد کمي کلاه‌شان را بالاتر مي‌گذاشتند و ايران را بدون روحاني و مديريت فشل دولت دوازدهم مي‌ديدند.
يادآور مي‌شود با روي کار آمدن دولت جديد و با وجود حل نشدن موضوع FATF واردات و تزريق واکسن شتاب گرفت. به نحوي که رکورد تزريق روزانه بيش از 2/5 برابر افزايش يافت و ظرف 3 هفته به اندازه 7 ماه واردات واکسن صورت گرفت.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره