نماد آخرین خبر

سرمقاله اطلاعات/ شتاب گرفتن پیشرفت و تیرهای عناد

منبع
اطلاعات
بروزرسانی
سرمقاله اطلاعات/ شتاب گرفتن پیشرفت و تیرهای عناد

اطلاعات/ « شتاب گرفتن پیشرفت و تیرهای عناد » عنوان یادداشت روزنامه اطلاعات به قلم علیرضا رحمانی  است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:

با الهام از کلام رهبری
مهم‌ترین موضوع در سخنان دیروز رهبری، هشدار همیشگی ایشان درباره شرارت و شیطنت دشمن بود. رهبر معظم انقلاب اسلامی با طرح این سؤال که انگیزه دولت‌های خارجی برای ایجاد اغتشاش و ناامنی در کشور چیست؟ افزودند: «آنها احساس می‌کنند کشور در حال پیشرفت به سوی قدرت همه‌جانبه است و این موضوع را نمی‌توانند تحمل کنند.» ایشان با اشاره به شتاب گرفتن پیشرفت کشور در همه بخش‌ها و تلاش‌ها برای گشوده شدن برخی گره‌های قدیمی و فعال شدن بخش تولید و دانش‌بنیان‌ها و توانایی کشور برای خنثی کردن تحریم‌ها تأکید کردند: «آنها نمی‌خواهند این پیشرفت‌ها در کشور شکل بگیرد و به منظور متوقف کردن این حرکت، برای تعطیلی دانشگاه‌ها و ناامنی خیابان‌ها و درگیر شدن مسئولان به مسائل جدید در شمال غرب و جنوب شرق کشور، برنامه‌ریزی کرده‌اند.»‏
سخنان دیروز مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا در مراسم مشترک دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح درواقع تحلیل جمهوری اسلامی ایران را در برابر حوادث اخیر روشن نمود و رویکرد و فرمانی بود برای بازگرداندن ثبات و آرامش به کشور. ایشان در سخنان مهمی با اشاره به حوادث اخیر تأکید کردند: «با صراحت می‌گویم این حوادث طراحی امریکا، رژیم صهیونیستی و دنباله‌روهای آنها است. مشکل اصلی آنها با ایران قوی و مستقل و پیشرفت کشور است. ملت ایران در این حوادث کاملاً قوی ظاهر شد و در آینده نیز هر جا که لازم باشد، شجاعانه وارد میدان خواهد شد‎.‎‏»‏
رهبری با اشاره به شرایط حال حاضر جهان، به ویژه غرب و سنجیدن آن در برابر ثبات جمهوری اسلامی ایران و پیوستگی و علاقه ملت به نظام فرمودند: «در دنیا، اغتشاش‌های زیادی به‌وجود می‌آیند و در اروپا و به ویژه فرانسه و پاریس هر چند وقت یک‌بار اغتشاش مفصلی به‌وجود می‌آید اما آیا تاکنون شده است که رئیس‌جمهوری و مجلس نمایندگان امریکا از اغتشاشگران حمایت کنند و بیانیه بدهند؟»
با توجه به رهنمودهای رهبری، اینک لازم است مسئولان و دست اندرکاران نظام با درک شرایط خطیر داخلی و توطئه‌های پیاپی دشمنان، مسیر آرامش را هموار سازند تا هم از هزینه‌های بی مورد کاسته شود و هم در شرایط حساس اقتصادی که فشار تورم نیز بر زندگی مردم بی تأثیر نیست، پیشرفت و توسعة کشور و برنامه‌های اشتغال و کارآفرینی متوقف نشود. درایت دولت و نظارت شخص رئیس‌جمهوری که همواره با سخنان خود موجب رفع معضلات و سوءتفاهم‌ها بوده است در این برهه می‌تواند کمک بزرگی به بهبود اوضاع و شکست توطئه‌های دشمنان بنماید. 
اما در ماجرای جان باختن مرحوم مهسا امینی و بازخوردهای آن، رهبری ضمن اظهار دلسوختگی از این موضوع، راه قانون و پیگیری مسئولان را یادآور شدند که همواره با احساس مسئولیت و دلسوزی به امور ملت پرداخته اند. رهبر معظم انقلاب فرمودند: «در کشور، ‌مسئولان سه قوه اظهار تأسف کردند و قوه قضائیه قول داده است که موضوع را تا نهایت دنبال کند تا مشخص شود مقصری وجود دارد یا نه و اینکه مقصر کیست؟ تحقیق یعنی همین.»
شکی نیست که اینک توطئه‌های دشمنان شتاب گرفته و به ویژه در استان‌های مرزی در غرب و جنوب شرقی کوشش دارند به ناامنی دامن بزنند. اما اگر به تاریخ بنگریم، به ویژه دوران جنگ تحمیلی، می‌بینیم که چگونه ساکنان همین استان‌ها به دفاع برخاستند و اتفاقاً پس از جنگ نیز در مسیر سازندگی و شکوفایی اقتصادی قرار گرفته و علیرغم مشکلات کوچکی که وجود داشته و دارد، پشتیبان نظام بوده اند. رهبر معظم انقلاب با تأکید بر اینکه دشمن در محاسبات خود درباره شمال غرب و جنوب شرق کشور دچار اشتباه است، گفتند: «من در میان قوم بلوچ زندگی کرده‌ام و آنها عمیقاً به جمهوری اسلامی وفادار هستند. قوم کُرد نیز یکی از پیشرفته‌ترین اقوام ایرانی و علاقمند به میهن، اسلام و نظام هستند بنابراین نقشه آنها نخواهد گرفت.»
بنابر این توطئه‌ها فقط از سوی دشمنان به ویژه امریکا طراحی می‌شود و امریکا فقط مخالف جمهوری اسلامی نیست و با ایران قوی و مستقل نیز مخالف است. رهبری با تحلیلی روشن بینانه به موضوع دیگری نیز اشاره کرده و فرمودند: «جامعه هنری و ورزشی ما سالم است و در آن عناصر مؤمن و با شرف کم نیستند و موضع‌گیری چند نفر ارزشی ندارد.» ایشان البته افزودند: «تطبیق اینکه موضع‌گیری آنها عناوین مجرمانه دارد یا نه با قوه قضائیه است ولی از لحاظ عمومی، موضع‌گیری این افراد ارزشی ندارد.»
واپسین سخن فرمانده کل قوا در مراسم دیروز، مدافعه و ارزیابی نیروهای مسلح نظام بود و این نیروها را از جمله ستون‌های استحکام ملی خواندند و از مسئولان نظامی خواستند که با به‌کارگیری راهکارهای نو و روزآمد، هوشمندسازی همه برنامه‌ها و ابزارها و تجهیزات، تقویت پژوهش‌های علمی و طراحی بازی پیچیده جنگ ترکیبی در مقابل جنگ ترکیبی دشمن، قدرت دفاعی کشور را افزایش دهند. رهبری با تأکید بر ضرورت تقویت نیروهای مسلح کشور به عنوان عامل قدرت و امنیت، مسئولیت اصلی آن را حراست از امنیت ملی به مثابه زیرساخت همه ابعاد زندگی اعم از امنیت در مسائل شخصی و امنیت در مسائل عمومی خواندند و این نکته را گوشزد کردند که: «بدون امنیت پیشرفت در هیچ عرصه‌ای امکان‌پذیر نیست.»
از مهم‌ترین فرازهای سخنان رهبری که عبارتی حکیمانه و برآمده از تجربه‌های تاریخی در تمامی جوامع بود، تذکر به پشتیبانی و اتکای حکومت‌های غیرمردمی و پوشالی به قدرت‌های قلدر و منفعت پرست خارجی است. این سخن را باید همواره به خاطر داشت: «آنکه به بیگانه متکی است، در روز مبادا همان نیروی خارجی او را تنها خواهد گذاشت زیرا نه می‌خواهد و نه می‌تواند از آن حراست و حفاظت کند.»

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar