نماد آخرین خبر

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

ایسنا/«از شاهنامه تا خداینامه: جستاری دربارۀ مآخذ مستقیم و غیرمستقیم شاهنامه» تألیف دکتر جلال خالقی مطلق در ۲۷۹ صفحه با قیمت ۵۵۰ هزار تومان در انتشارات دکتر محمود افشار منتشر شده است.

 در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: هدف نویسنده در این کتاب اثبات این نکته است که شاهنامۀ فردوسی دارای آبشخوری نوشتاری بوده و مأخذ آن یعنی شاهنامۀ منثور ابومنصوری نیز به پیروی از سنّت کهن خداینامه‌نویسی، بر اساس آثار نوشتاری تألیف شده است. در پیوست این پژوهش نیز فهرستی از آثار ازدست‌رفتۀ پهلوی و ترجمه‌های عربی و فارسی آنها بر اساس منابع کهن از سده‌های نخستین اسلامی فراهم آمده است. این فهرست نمایانگر وجود کتاب و کتابت در فرهنگ ساسانی است.

بر اساس اعلام ناشر، علاقه‌مندان می‌توانند از هشتم تا بیست و یکم اردیبهشت‌ماه، این کتاب را با ۳۰٪ تخفیف از دفتر مرکزی بنیاد موقوفات دکتر محمود افشار تهیه کنند و برای سفارش‌های بیش از ۵۰۰ هزار تومان ارسال رایگان است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره