خبرگزاري کتاب ايران/ ايتالو کالوينو در سال 1985 و در سن 61 سالگي از دنيا رفت. او از زمان انتشار اولين اثرش «کورهراه لانههاي عنکبوت» که در سال 1947 منتشر شد از مرزهاي ادبيات ايتاليا فراتر رفت و به عنوان مهمترين نويسنده ايتاليايي قرن بيستم شناخته شد.
رسانههاي ايتاليايي نوشتهاند داستاني که اخيرا از اين نويسنده ايتاليايي منتشر شده امضا و تاريخ انتشار همين اولين رمان او را بر خود دارد. متني که تاکنون ناشناخته مانده بوده است.
روزنامه مشهور ايتاليايي لاريپابليکا در شمارهاي که در تاريخ 16 مي منتشر شد اين داستان دستنويس با امضاي خود نويسنده را به صورت کامل منتشر کرده است.
اين داستان که با عنوان «معاشقه قبل از مبارزه» منتشر شده، سرگذشت يک عشق تابستاني را روايت ميکند که با اولين رمانش فضا و موضوعات و عناصر مشترکي نظير وارد شدن در جنگهاي حزبي و رغبت در به آغوش کشيدن اسلحه دارد.
روزنامه لاريپابليکا علاوه بر انتشار متن کالينو، يادداشتي نيز از پائولو موري، منتقد ادبي منتشر کرده که او در اين يادداشت به نکاتي نظير چهوقت و چگونه اين متن متولد شده و دلايلي که چرا اين همه سال در خفا مانده و منتشر نشده بوده اشاره کرده است.
انتشارات موندادوري قرار است اين داستان منتشر نشده را همراه با اولين رمان کالوينو در يک کتاب جديد در ماه دسامبر سال جاري منتشر کند. اين انتشارات ايتاليايي درباره اين داستان نوشته است «اين داستان اگرچه تاکنون منتشر نشده اما در ديگر آثار او حضور داشته است. روايت عشقي تلخ و بحثبرانگيز که با خواسته شخصيت داستان براي پيوستن به مبارزات حزبي در تعارض قرار ميگيرد.»
اين انتشارات ايتاليايي همچنين شباهتهاي آشکاري را بين شخصيت اصلي اين داستان با نويسنده ايتاليايي يافته و به آن اشاره کرده است.
ايتالو کالوينو نويسنده رمان و داستانهاي کوتاه ايتاليايي است که از او به عنوان نويسندهاي پست مدرن و يکي از مهمترين نويسندگان قرن بيستم ايتاليا نام ميبرند. مجموعه داستان کوتاه «شهرهاي نامرئي» و «شش يادداشت براي هزاره بعدي» و سهگانه «نياکان ما» از آثار تحسينشده او هستند. اغلب آثار اين نويسنده به زبان فارسي ترجمه و منتشر شده است.
بازار