نماد آخرین خبر

از خرید و خواندن این رمان‌ها پشیمان نمی‌شوید (قسمت اول)

منبع
برترين ها
بروزرسانی
از خرید و خواندن این رمان‌ها پشیمان نمی‌شوید (قسمت اول)

برترين ها/ بعضي‌ها هم در انتخاب يک «رمان» خوب و امتحان پس داده مشکل دارند، در اين جا چند رمانِ محبوب و مطمئن را گذاشتيم تا با خيال راحت بخريد و بخوانيد.

بازمانده روز
«بازمانده روز» سومين کتاب نوشته کازئو ايشي گورو نويسنده انگليسي-ژاپني است که در سال ۱۹۸۹ موفق شد جايزه بوکر را از آن نويسنده اش کند. همانند دو رمان پيشين ايشي گورو، «بازمانده روز» هم از زبان اول شخص روايت مي‌شود.

آقاي استيونز، راوي داستان، سرپيش خدمت خانه‌اي اشرافي در انگلستان است که خاطرات زندگي گذشته اش را در خلال اتفاقاتي که هم اکنون روي مي‌دهد بازگو مي‌کند. رمان خيره کننده‌ي ايشي گورو، داستان عاشقانه‌اي همزمان ناراحت کننده و خنده آور، تأملي عميق بر شرايط حاکم بر انسان مدرن، و مرثيه‌اي براي انگلستان در زمان تغييرات سرنوشت ساز است.

در ميان نقش‌ها

آخرين رمان ويرجينيا وولف، بانوي رمان نويس، مقاله نويس، ناشر، منتقد و فمينيست انگليسي است. نگارش اين رمان، هم زمان با جنگ داخلي اسپانيا و به قدرت رسيدن هيتلر در آلمان بوده است.

اين اثر، نخستين بار پس از مرگ نويسنده در سال ۱۹۴۱ به چاپ رسيد. نگاه وولف را به جنبه‌هاي تاريک زندگي و نيرو‌هاي شر معطوف کرد. همين امر به سمبوليسم غريب داستان زيبايي و بصيرت هولناکي بخشيده است. امروزه به باور بسياري از منتقدان در ميان نقش‌ها شاهکار وولف محسوب مي‌شود و زنده‌بودن مضامين داستان و تأکيد و تأييدي است بر اين مدعا.
 
از اعماق

«از اعماق» شامل نامه‌اي طولاني است که وايلد از زندان ريدينگ براي دوستش آلفرد داگلس فرستاد. اين نامه پنج سال بعد از مرگ شاعر به اهتمام دوست و وصي‌اش، رابرت راس، به صورت کتاب منتشر شد.

«از اعماق» نقطه اوج زندگي و فلسفه وايلد است؛ و شاهدي تازه، و شايد ساده‌ترين راه است بر اينکه چگونه هريک از تجارب او ارزش و معني هنري به خود مي‌گيرد. «از اعماق»، بي‌گمان بهترين نثر وايلد است. الهام غنايي در آن فارغ از تصنع است که در ديگر آثار او با آن همراه است. اين الهام زنده‌ترين و نهايي‌ترين جنبه شاعر را آشکار مي‌کند و به ما امکان مي‌دهد که آثار ديگر او را از زاويه حقيقي آن‌ها ببينيم.

رودين اثر ايوان تورگنيف

«رودين» اولين رمان ايوان تورگنيف است. او نوشتن اين رمان را در سال ۱۸۵۵ آغاز کرد و براي اولين بار در سال ۱۸۵۶ در مجله ادبي سوورمنيک به چاپ رساند.

تورگنيف بر آن است که در شخص رودين نسل جوان آرمان پرست را به نمايش درآورد؛ نسلي که دلبسته فلسفه‌اي نسبتا ميان تهي است. داستان «رودين» بيانگر زندگي يک انسان روشنگر و در عين حال بي ثمر در دوران تقابل فرهنگ ارباب و رعيتي با انقلاب‌ها، شورش‌ها و جنگ‌هاي پيوسته است.

مرگ قسطي اثر لويي فردينان سلين


«مرگ قسطي» دومين رمان لويي فردينان سلين، نويسنده بزرگ فرانسوي در سال ۱۹۳۶ منتشر شده است. «مرگ قسطي» کتابي است که در آن سلين از سختي‌هاي روز‌هاي کودکي‌اش مي‌گويد.

روايت تلخ و گزنده اى که او در زندگى شخصيت هاى طبقه متوسط رو به زوال پاريس دارد؛ مخاطب را به نقطه اى مى رساند که به گزندگى زبان عادت مى کند و حتى به نويسنده حق مى دهد، طورى که انگار نوک پيکان همه اين خشونت رو به خواننده است. سلين معتقد است کار نويسنده گفتن حقيقت است؛ حال هر قدر تلخ و گزنده
 
 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar