نماد آخرین خبر

فروش نامه "ادگار آلن پو" به شهردار فیلادلفیا در حراجی آنلاین

منبع
ايبنا
بروزرسانی
فروش نامه "ادگار آلن پو" به شهردار فیلادلفیا در حراجی آنلاین

ايبنا/ نامه دست نوشته ادگار آلن پو به رابرت کونراد شهردار شهر فيلادلفيا در سال 1874 در يک حراجي آنلاين به قيمت 125هزار دلار فروخته شد. جالب اين است که اين نامه در زماني نوشته شده است که نويسنده آمريکايي از فقر شديدي رنج مي‌برده است.
 
ادگار آلن پو نويسنده، شاعر، ويراستار و منتقد ادبي اهل آمريکا بود که از او به عنوان پايه‌گذاران جنبش رمانتيک آمريکا ياد مي‌شود. داستان‌هاي پو به خاطر رازآلود و ترسناک بودن مشهور شده‌اند. پو از اولين نويسندگان داستان کوتاه آمريکايي به حساب مي‌آيد و از او به عنوان مبدع داستان‌هاي کارآگاهي نيز ياد مي‌شود. همچنين از نخستين افرادي بود که از ژانر علمي‌تخيلي استفاده کرد.
 
ادگار آلن پو اولين نويسنده مشهور آمريکايي بود که سعي کرد تنها از راه نويسندگي مخارج زندگي‌اش را تامين کند، که به همين خاطر دچار مشکلات مالي در کار و زندگي‌اش شد. يکي از آثار زيباي او تيمارستان استون‌هيرست است که فيلمي از آن ساخته شده است.
 
نويسنده آمريکايي در اين نامه به شهردار فيلادلفيا که رئيس مجله گراهام نيز بود که او در آنجا کار مي‌کرد، درخواست 40 دلار کمک مالي کرده بود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره