
کرونا/ ثبت رویدادهای پس از شیوع ویروس کرونا اهمیت بسیاری دارد

ايسنا/رييس دانشگاه علوم پزشکي تهران گفت: از ابتداي درگيري با کرونا، تاکيد من در دانشگاه علوم پزشکي تهران با توجه به خاطرات و سوابق دوران دفاع مقدس، ثبت وقايع و رويدادهاي پس از شيوع ويروس کرونا در کشور بوده است؛ همانگونه که امروز اهميت خاطرات و مستندات دوران دفاع مقدس به چشم ميآيد، آيندگان نيز علاقه خواهند داشت تا بدانند ما در دوران مبارزه با کوييد ۱۹ چه کردهايم.
دکتر عباسعلي کريمي رئيس دانشگاه علوم پزشکي تهران در حاشيه مراسم اختتاميه "جشنواره خاطره نويسي عهدجانانه" در خصوص شرايط فعلي کشور در مبارزه با کرونا، گفت: روزهاي خاصي را در کشور ميگذرانيم که اين دوران شايد هر ۱۰۰ سال يک بار در جهان اتفاق بيفتد. از ابتداي درگيري با بيماري کرونا، تاُکيد من در دانشگاه علوم پزشکي تهران با توجه به خاطرات و سوابق دوران دفاع مقدس، ثبت وقايع و رويدادهاي پس از شيوع ويروس کرونا در کشور بوده است؛ زيرا همانگونه که امروز اهميت خاطرات و مستندات دوران دفاع مقدس به چشم ميآيد حتما آيندگان نيز علاقه خواهند داشت تا بدانند ما در دوران مبارزه با کوييد ۱۹ چه کردهايم.
وي به مستند روايت فتح به عنوان يکي از موفقترين مستندات دوران دفاع مقدس اشاره کرد و ابراز داشت: در دوران دفاع مقدس روايت فتحي به هنر شهيد آويني توليد شد که بسيار زيبا اقدام به ثبت وقايع و رويدادهاي آن دوران ميکرد، من اميدار بودم که ما نيز در اين دوران، روايت فتح دوران دفاع مدافعان سلامت را همراه با بيان ايثار اين عزيزان داشته باشيم.
کريمي يادآور شد: در دانشگاه علوم پزشکي تهران بيش از ۳۰۰ مصاحبه طولاني با اساتيد، پرسنل و پرستاران حوزه بهداشت و سلامت انجام شده است که اميدوار هستيم به زودي جمع آوري اين مستندات اتفاق بيفتد، اين کار در مرحله ثبت و چاپ شدن است و به زودي در اختيار علاقمندان قرار خواهد گرفت.
رييس دانشگاه علوم پزشکي تهران، با بيان اينکه بايد خاطرات اين روزها و لحظات را ثبت کنيم، خاطر نشان کرد: ويروس کرونا و پاندمي که ما در دوره آن به سر ميبريم، نکات منفي و مثبت بسياري دارد. نکات منفي آن را همه ميگويند اما من در اين ۹ ماه از يک زاويه ديگر به اين موضوع نگاه کردهام و نکات مثبت بسياري در خلال مبارزه با اين بحران مشاهده کردهام که در اطراف ما رخ داده و در حال رخ دادن است.
مردم قدردان نظام سلامت باشند/نظام سلامت جايگاه خود را در کشور نشان دهد
اين مقام مسؤول اضافه کرد: فرصتهاي خوبي در اين روزها به دست آمده است که اين فرصتها در شرايط عادي ممکن بود هيچ گاه براي نظام سلامت کشور رخ ندهد. ما وظيفه داريم که از اين زاويه به موضوع نگاه کنيم که بايد در کنار نکات تلخ مانند از دست دادن عزيزان، به ثبت خاطرات، وقايع و به تصوير کشيدن زيباييهاي و سختيهاي مبارزه با اين بحران نيز پرداخته شود تا آيندگان بر اساس اين مستندات نکات مثبت و منفي را ببينند. اين فرصت خوبي است براي نظام سلامت تا از طرفي جايگاه خود را در کشور نشان دهد و از سوي ديگر مسؤولان و مردم بدانند با چه حوزهاي روبه رو هستند و قدردان نظام سلامت باشند.
ويروس کرونا و پاندمي که ما در دوره آن به سر ميبريم، نکات منفي و مثبت بسياري دارد. نکات منفي آن را همه ميگويند اما من در اين ۹ ماه از يک زاويه ديگر به اين موضوع نگاه کردهام و نکات مثبت بسياري در مبارزه با اين بحران مشاهده کردهام که در اطراف ما رخ داده و در حال رخ دادن استوي با تاکيد بر اهميت اين موضوع که مردم و مسؤولان در کنار امنيت به اهميت نظام سلامت نيز پي ببرند، خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبري فرمودند گاهي سلامت مردم از امنيت نيز مهمتر ميشود؛ بنابراين در کنار امنيت و سلامت، آموزش مداوم، مفيد و با محتواي بسيار خوب نيز لازم است.
به گزار مفدا، رييس دانشگاه علوم پزشکي تهران منبع آموزش مردم را به فرموده امام(ره) تلويزيون عنوان کرد و گفت: امام فرمودند تلويزيون بايد دانشگاه باشد و نقش رسانه ملي در موضوع آموزش در اين بحران مشخص شد؛ البته بايد دانست که تدوام آموزشها نيز بسيار مهم است.