«زندگی پردروغ آدم بزرگ ها» داستان حساسیت دختران در سنین نوجوانی و بلوغ

آخرين خبر/ النا فرانته، نام مستعار نويسندهاي ايتاليايي است که به صورت ناشناس فعاليت ميکند. آثار فرانته به زبانهاي متعددي ترجمه شدهاند و با وجود شناختهشدن به عنوان رماننويسي بينالمللي، توانسته هويت خود را از زمان انتشار اولين رمانش در سال ۱۹۹۲ مخفي نگه دارد.
⠀⠀
اين کتاب، داستان جوانا دختر نوجوان شانزدهسالهاي است که در يک خانوادهي فرهنگي متولد شده و يک روز عصر ناخواسته با شنيدن جملهاي از پدرش، طوفاني در ذهن او شکل ميگيرد، طوفاني که نه فقط ذهن و زندگي او، بلکه زندگي خانوادهاش را زير و رو ميکند. جوانا در اين شرايط مانند قايقي در درياي مواج حوادث پيش ميرود و در اين ميان نوجوانياش را سپري ميکند.
⠀⠀
اين داستان سعي دارد به ظرافت و حساسيت دختران در سنين نوجواني و بلوغ و اهميت رفتار والدين با آنها بپردازد. يکي از مهمترين اتفاقات اين داستان اشاره به دورهي بلوغ و رشد در بدن فرزندان است، آنگونه که ايجاد و توليد هورمونهاي جنسي و تغيير در اندامها، باعث ميشود نوجوان به يکباره متوجه شود که علاوه بر دگرگون شدن اندامش، ساختار بدني و حتي صدا، رفتار، حرکات و خواستههايش بهطور چشمگيري تغيير کرده است.
⠀⠀
⠀⠀
زندگي پردروغ آدم بزرگ ها
نوشتهي اِلِنا فِرانته
ترجمهي سيدمهدي موسوي
کتاب خورشيد: ۱۳۹۹ / ۵۰۰ صفحه / ۹۵هزار تومان
⠀⠀
اين کتاب رُمان جذابيست اما اميدواريم ناشر و مترجم، يکبار ديگر متن کتاب را ويرايش کنند و اشتباهاتي مثل کاربرد جابهجاي «کسره» و «ه» در فارسي شکستهي گفتوگوها را اصلاح کنند.
⠀⠀
برگرفته از اينستاگرام andisheh.bookshop