کرونا/ رئیس ایرانی دانشگاه آمریکایی از تجربیات آموزش در دوران شیوع کووید-۱۹ میگوید

ايسنا/رئيس ايراني دانشگاه آمريکايي "روان"( Rowan) با اشاره به تجربياتش از آموزش در دوران کوويد-۱۹، از برنامههاي اين دانشگاه دولتي براي آينده گفت.
به نقل از فيلادلفيا بيزينس ژورنال، زمانيکه پاندمي "کوويد-۱۹" در تابستان گذشته به اوج رسيد، يک معامله بين اتحاديههاي کارمندي و مقامات ايالت نيوجرسي به اين معني بود که "علي هوشمند" رئيس ايراني دانشگاه "روان" اين اختيار قانوني را پيدا کرد که کارمندان خود را به مدت ۱۲ روز به مرخصي موقت بفرستد.
اين اقدام هوشمند سبب صرفهجويي ۲.۲ ميليون دلاري در هزينههاي دانشگاه ميشد ولي "علي هوشمند" رئيس ايراني اين دانشگاه، اين اقدام را رد کرد و تصميم گرفت اعضاي هيات علمي دانشگاه را براي تهيه طرح "آينده دانشگاه" آماده کند.
هوشمند معتقد بود اين پروژه به دانشگاه کمک ميکند مبلغي بيشتر از ۲.۲ ميليون دلار در هزينههاي دانشگاه صرفهجويي کند.
دانشگاه "روان" اخيرا يک گزارش ۲۰ صفحهاي منتشر کرد که شامل بازسازي مدلهاي قيمتگذاري سنتي تا اضافه کردن فضاي پارکينگ به دانشکده پزشکي دانشگاه ميشد.
علي هوشمند اظهار کرد: تنها افرادي که ميتوانند آموزش عالي را واقعا به سمت بهتر تغيير دهند، افراد فعال اين حوزه هستند.
وي توانست از سال ۲۰۱۲ ميلادي که رياست دانشگاه را به عهده گرفته است، بدنه دانشجويي دانشگاه را دو برابر افزايش دهد و به بيش از ۲۰ هزار نفر
برساند.
اين استاد ايراني توانسته در دوران فعاليت خود مشارکتهاي زيادي را براي توسعه مراکز دانشگاه جذب کند و دو مدرسه پزشکي جديد را زير چتر رشد علمي دانشگاه قرار دهد.
وي در مورد دوران جهش دانشگاه روان ادامه داد: اين دانشگاه بر ايجاد جريانهاي جديد درآمدزايي متمرکز است و اتکاي خود به مدلهاي سنتي شهريه را از بين برده است. اين کار به دانشگاه اين امکان را داده که مانند بسياري از موسسات ديگر با مشکلات مالي مواجه نباشد و با استفاده از توانايي تفکر، به روشهايي فکر کند که با استفاده از "کوويد-۱۹"، به فکر پيشرفت در آينده باشد.
علي هوشمند با اشاره به عملکرد دانشگاه در دوران پاندمي "کوويد-۱۹" افزود: در اين دوران هر موسسه آموزش عالي ديگري، نگران ادغام شدن،بسته شدن و يا فروش خود است. ولي ما هيچ کدام از اين مشکلات مالي را نداريم.
وي تصريح کرد: ما با خود گفتيم: بياييد براي آينده برنامهريزي کنيم. اگر خودمان برنامهريزي نکنيم، شخص ديگري براي ما برنامهريزي ميکند. ما نميخواهيم پيرو باشيم، بلکه ميخواهيم رهبر باشد.
اين استاد ايراني راجع به طرح "آينده دانشگاه" گفت: نتيجه طرح "آينده دانشگاه" در ۵ زمينه اصلي به دانشگاهيان ارائه شده است: مدلهاي قيمتگذاري،عدالت، دربرگيري و انعطافپذيري ميان نيروهاي کار، امکانات و زيرساختها و از ديگر توصيههاي اصلي بازسازي قيمتگذاري شهريهها است. از ديگر پيشنهادها بازسازي کامل سيستمهاي فناوري و کتابخانه دانشگاه است.
رئيس ايراني دانشگاه روان اقدامات زيادي را برنامهريزي کرده تا به پيشرفت هرچه بيشتر دانشگاه کمک شاياني کند.