نماد آخرین خبر

معرفی ۴ کتاب از نویسندگان ایرانی

منبع
ايسنا
بروزرسانی
معرفی ۴ کتاب از نویسندگان ایرانی

ايسنا/کتاب‌هاي «اندوه من» نوشته محمدهاشم اکبرياني، «به چشم‌هاي هم خيره شده بوديم» از احمد آرام، «الفباي لازاروس» نوشته هادي تقي‌زاده و «توفان سال موش» نوشته محمد قاسم‌زاده به تازگي منتشر شده‌اند.

ناداستان «اندوه من» نوشته‌ محمدهاشم اکبرياني در ۲۳۲ صفحه با قيمت ۴۴ هزار تومان در نشر نيماژ منتشر شده است.

در معرفي ناشر از اين کتاب آمده است: «اندوه من» روايتي است صميمي، دقيق و پرجزئيات از هراس‌ها و دلتنگي‌هاي فرزند يک مادر پير و بيمار که «درست مثل يک مُرده» روي تخت افتاده است. نام آن فرزند محمدهاشم اکبرياني است. آيا «اندوه من» يک ناداستان است؟ آن‌گونه که از زير عنوان اثر برمي‌آيد، خود اکبرياني چنين اعتقادي دارد.
علاوه‌بر علاقه‌مندان به ادبيات داستاني، خواندن «اندوه من» مي‌تواند به افرادي که نزديکان‌شان را از دست داده‌اند يا هراس فقدان عزيزان‌شان را دارند هم توصيه شود.
در بخشي از اين کتاب مي‌خوانيم: لازم نيست ما آگاه باشيم چه گمشده‌اي داريم، بعضي وقت‌ها گمشده‌اي داريم و پيدايش مي‌کنيم اما نه آگاهيم که گمشده‌اي داشتيم و نه به پيدا کردنش آگاهي داريم؛ فقط از چيزي راضي‌ايم و احساس شادي مي‌کنيم.
 

همچنين مجموعه «به چشم‌هاي هم خيره شده بوديم» نوشته‌ احمد آرام در ۱۴۴ صفحه با قيمت ۲۸ هزار تومان در نشر يادشده عرضه شده است.

 در معرفي اين کتاب هم آمده است: احمد آرام در مجموعه ‌داستان «به چشم‌هاي هم خيره شده بوديم» به چشم‌هاي مخاطبش خيره مي‌شود و شوق دنبال کردن روايت را در دل و جان او زنده مي‌کند. او قصه‌گويي تواناست که مي‌تواند در عين حفظ يک سبک روايي منسجم که برآمده از ايده‌هاي ويژه‌اش درباره‌ مسئله‌ «بوم» و بومي‌نويسي است در لحظه‌لحظه‌ داستان‌هايش اين پرسش را در ذهن خواننده زنده نگه دارد: «بعد چه شد؟»
در بخشي از اين کتاب مي‌خوانيم: من هر شب به اينجا مي‌آم تا غيب شم. باور کنين بسيار کيف داره؛ انگار در هواي سرد پاييزي دوش آب گرم بگيرين. باور کنين به جاهايي قدم مي‌ذارين که هيچ‌وقت باورتون نخواهد شد؛ جايي پُر از هزارتوهاي رنگارنگ؛ لبريز از موسيقي و آواز آسماني، با اطعمه‌واشربه و آخر کار، خوردن بهترين سوپ دنيا؛ سوپ اردک؛ سوپي که از هفت گياه جادويي درست مي‌کنن و مزه‌ بهشت مي‌ده. شما بدون هيچ مانعي به بهشت مي‌رين. مي‌دونين اسم اين عمليات سوپ اردکه؟

ديگر کتاب منتشرشده در نشر نيماژ،  رمان «الفباي لازاروس» نوشته‌ هادي تقي‌زاده است در ۳۲۰ صفحه و با قيمت ۶۹ هزار تومان.

در معرفي ناشر از اين کتاب عنوان شده است: جنون شوخ‌طبعانه هادي تقي‌زاده در «الفباي لازاروس» با روايتي ساختارمند بر پايه‌ سفر و جست‌وجو همراه شده تا ما در اين زمان يک دل سير بخنديم و در همان حال در وضعيت‌هاي تراژيکي که زندگي انسان امروزين را تحت‌الشعاع قرار داده‌اند عميق شويم. 

در بخشي از کتاب الفباي «لازاروس» مي‌خوانيم: گرگينه‌ها وجود دارند، حتي سگينه‌ها و پلنگينه‌ها و گربينه‌ها هم وجود دارند. يعني آدم با هر حيواني مي‌تواند ترکيب شود. اما آدم زنده با آدم مرده ترکيب‌ناپذير است، براي همين زامبي‌ها و خون‌آشام‌ها وجود ندارند. سال‌ها پيش در مدرسه‌ ابن‌سينا پسري بود که بهش مي‌گفتند: ذره. مادرش جادوگر بود و پدرش قاتل زنجيره‌اي. يک‌طورهايي زاده‌ اضطراب بود، براي همين خرچُسينه شده بود. وقتي مضطرب مي‌شد چنان بوي راسوواري از خودش متصاعد مي‌کرد که فيل را مي‌خواباند. اگر بخواهم روزي تيمي از قهرمانان فوق طبيعي جمع کنم حتماً از ذره دعوت مي‌کنم.


ديگر کتاب اين مجموعه «توفان سال موش» نوشته‌ محمد قاسم‌زاده است که در ۴۶۴ صفحه و با قيمت ۸۹ هزار تومان راهي بازار کتاب شده است.

در معرفي اين اثر آمده است: «توفان سال موش» با ورود معماران و ماشين‌هاي بتون‌ساز و ... به روستايي خيالي به‌نام «ملکان» آغاز مي‌شود و روند شهر شدن آن روستا را شرح مي‌دهد. 

«توفان سال موش» هفدهمين رماني است که از محمد قاسم‌زاده منتشر مي‌شود. او براي کتاب «شهر هشتم»، سال ۱۳۸۰ برنده‌ جايزه‌ پائولو کوئليو شد. 
در بخشي از اين کتاب مي‌خوانيم: دکتر خمارلو گفت وقتي در يونان بوده، دوبار ازدواج کرده. بار اول با عمه‌ يانيس ريتسوس و بار دوم با خواهرزنِ انور خوجه....

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar