نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
کتاب

سیدعلی صالحی درباره کتابش «راه دور...»: آموختن از دردِ زندگی و زندگيِ درد

منبع
خبرگزاري کتاب ايران
بروزرسانی
سیدعلی صالحی درباره کتابش «راه دور...»: آموختن از دردِ زندگی و زندگيِ درد

خبرگزاري کتاب ايران/سيدعلي صالحي مي‌گويد نگارش کتاب خودزندگينامه «راه دور...» يادگراي بيماري سخت کرونا در سال پيش است.

طبق اعلام نشر چشمه، از 18 تا 21 ارديبهشت‌ماه به مناسبت چاپ سوم کتاب «راه دور...» که 26 اسفند 1399 منتشر شد و به تازگي چاپ سوم آن در اختيار علاقمندان قرار گرفته، جشن امضاي اينترنتي اين کتاب در حال برگزاري است.

کتاب «راه دور...» زندگي‌نامه سيدعلي صالحي است که از فرم و ساختار متفاوتي نسبت به شيوه‌هاي بيوگرافي‌نويسي معمول برخوردار است.

سيدعلي صالحي در پاسخ به اين سوال که «چه شد، چرا و با چه انگيزه‌اي چنين اثري را خلق کرده است؟» گفت: اواخر سال 1398 و اوايل 1399 درگير بيماري مرگ‌آور کرونا شدم. به نظر نمي‌رسيد از اين اتفاق جان سالم به در ببرم؛ اما آرام‌آرام به زندگي برگشتم؛ و باز آموختن از دردِ زندگي و زندگيِ درد. يک روز به خودم گفتم: من که فرازي از زندگي‌ام را نوشته‌ام؛ چرا رهايش کرده‌ام!؟ بعد از جست‌وجو لابه‌لاي کتاب‌ها و کاغذها ديدم فصل اول جلوي چشم‌هايم است.

وي ادامه داد: با علاقه، کار و کلمه را ادامه دادم. وقتي کتاب تمام شد، زنگ زدم نشر چشمه و گفتم کار تازه من اين است. بهرنگ کيائيان زحمت کشيد؛ آمد و کتاب را گرفت و مراحل اوليه چاپ شروع شد.

اين شاعر مطرح با اشاره به خاطره اولين جرقه انتشار رندگي‌نامه‌اش گفت: روزي تلفني با دوستم، مترجم توانا، اکبر معصوم‌بيگي تلفني گپ مي‌زديم؛ گفت: از اين فرصت استفاده کن سيد! زندگي‌نامه‌‌ات را بنويس! گفتم: جز خودم کسي خبر ندارد؛ اما فصل اول را تمام کرده‌ام. آماده که شد آن را به نشر مي‌دهم! پيشنهاد معصوم‌بيگي بدون اطلاع قبلي برايم پيام خاصي داشت: يعني نوشتن اين کار لازم است! و الان هم از اين کتاب راضي‌ام. در ضمن دفتر شعرهاي تازه‌ام نيز مهياي طي امور لازمه مي‌شود؛ اين کتاب نيز به نشر چشمه تعلق دارد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar