جای جایزه ملی داستان دینی در فضای ادبیات کشورمان خالی است

ایبنا/ علیمحمد مودب با اشاره به برگزاری سه دوره از جایزه ملی داستان حماسی و رونمایی پوستر دوره چهارم عنوان کرد: ابتکار این طرح متعلق به مرحوم سعید تشکری بوده که دورههای قبل را با شایستگی دبیری کرده و توانسته ظرفیت مغفولمانده در ادبیات کشورمان را معرفی و بارور کند.
دستیار وزیر رهنگ و ارشاد اسلامی در امور شعر با ارائه پیشنهاد برپایی باشگاههای موضوعی در حوزه ادبیات، گفت: برای ارتقای وضعیت ادبیات کشورمان باید نگاه موضوعی و تخصصی به شعر و داستان داشته باشیم و حمایتهای جدیتری از ادبیات انجام شود. آنچه ایرانیان را در تاریخ ماندگار میکند ادبیات است و باید در سیاستگذاری و اختصاص اعتبار به آن توجه جدی شود.
وی تاکید کرد: ادبیات کمهزینهترین و کمتوقعترین هنر است که به آن بیاعتنا شدهایم و بودجه اختصاصی این عنصر مهم فرهنگی کمتر از سینما و ورزش است . سیاستگذاران فرهنگی کشورمان باید بدانند که ادبیات تنها هنری است که عوالم درونی، تجربهها و اندیشههای انسان امروز را تا ابد زنده نگه میدارد.
مودب همچنین بر ضرورت توجه خاص به ادبیات دینی تاکید کرد و افزود: روح ایرانیان با توحید عجین شده و باید در قالب ادبیات دینداری ایرانیان به درستی روایت شود. در این دوران که برخی قدرتهای شیطانصفت در دنیا به دنبال جداکردن روح دینداری و توحید از زندگی ما هستند باید نوینسدگان و شاعران ادبیاتی را خلق کنند که جهان درونی دینداران را معرفی کند و دین را به بهترین شکل ترویج دهد.