چگونه در طراحی شکست بخوریم
ایبنا/ کتاب «تکرار؛ ده درس در طراحی و شکست» به همت نشر وارش چاپ شده است. بخش اول این کتاب در 3 فصل به توضیح مقولههای خلاقیت، شکست و تکرار میپردازد.
فصل 1 با عنوان خلاقیت، تعریفی از خلاقیت را ارائه میدهد، خلاقیت فرآیندی است که با آن یک نفر یا گروه عامدانه یک خروجی تولید میکند که مناسب، زیبا و در بافتار و اجتماع خود اصیل است.
فصل 2 با عنوان شکست، نگاه دقیقتری به این پدیده بدنام میاندازد تا به ما کمک کند علل شکست را بیابیم و بفهمیم چرا نمیخواهیم آن را بپذیریم؛ رابطه بین اشتباه فهمیدن، اشتباه کردن و شکست را بفهمیم؛ فرآیندهای مورداستفاده برای تحلیل و یادگیری از شکست را بدانیم و در نهایت یاد بگیریم «چگونه بهتر شکست بخوریم»
فصل 3، با عنوان تکرار، درک اولیهای از فرآیند تکرارشونده به ما میدهد: با فرض داشتن یک مقصود مشخص، تکرار فرآیندی چرخهای است که برای رسیدن به خروجیهای مطلوب از طریق تلاشهای پیاپی مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین این فصل چهار مولفه عمل تکرارشونده را معرفی میکند: این فرآیند با مقصودی شروع میشود که از آن فرآیندی برمیخیزد که به یک خروجی میانجامد. این خروجی مورد ارزیابی قرار میگیرد، تا اطلاعات لازم برای شروع چرخه بعدی فرآیند فراهم آید. این چرخه آنقدر تکرار میشود تا مقصود و خروجی تا حد ممکن به هم نزدیک شوند.
در بخش دوم که ده دیدگاه نام دارد، به تحلیل و تبیین ده دیدگاه وعقیده از ده فرد مختلف میپردازد تا نشان دهد هیچ دو مسیری یکی نیست. این دیدگاه ها شامل بافتارهای مادی از الیسون تاوزیت باغدار، بافتارهای اندیشهای از متیو مالونی پویانما، مقاصد هدفمند از رادیولب، مقاصد کاوشی از وایلی دوفرزنه سرآشپز، فرآیندهای روشمکند از ناتالی پوتزی معمار و اریک زیمرمن طراح بازی، فرآیندهای بداهه از اندی میلن نوازنده، ارزیابی درونی از آملیا برودکا اسکیتبردسوار حرفهای، ارزیابی بیرونی از باراتونده ترستن کمدین، خروجیهای همگرا از کاس هولمن طراح اسباب بازی و خروجیهای واگرا از میراندا جولای هنرمند است که هر یک از این دیدگاهها به تنهایی، دنیایی از آگاهی را به مخاطب نمایان میکند.
در بخش سوم و آخر این کتاب میآموزیم چگونه بهتر شکست بخوریم؟ در واقع همانگونه که از قدیم میگویند، شکست پلی است برای رسیدن به پیروزی. شکست میتواند پیشزمینه تکرار تفکر خلاق را برانگیزد و به رشد و ترقی طراح بیانجامد.
این کتاب که حاصل تلاشهای جان شارپ و کالین مکلین است به همت علی شیخپور و مهدی مقیمی به زبان فارسی برگردان شده است و به دست نشر وارش در 335 صفحه به قیمت 190.000 تومان با کیفیت بالا چاپ شده است.