نامی E02 چه مزایا یا و معایبی دارد؟

آخرین خودرو/ در این مطلب آخرین خودرو به دنبال مزایا و معایب نامی E2 پلاس که با نام های نامی باکس و ۰۱ نیز شناخته می شود می پردازیم.
دانگ فنگ، خودرو ساز دولتی چین، سال هاست که در بازار ایران حضور دارد و بیشتر به خاطر کامیون هایش شناخته می شود. دانگ فنگ چندین برند زیر مجموعه دارد که یکی از آن ها نامی (Nammi) است. نامی در ابتدا Dongchuang Zilian نام داشت و در اکتبر ۲۰۲۰ توسط دانگ فنگ معرفی شد. این شرکت ابتدا مسئول فروش خودروهای الکتریکی تولید شده توسط eGT New Energy Automotive بود که یک سرمایه گذاری مشترک بین دانگ فنگ و رنو-نیسان محسوب می شد. اما در سال ۲۰۲۳، دانگ فنگ تصمیم گرفت نامی را به یک برند مستقل تبدیل کند. هم زمان با معرفی این برند، خودروی Nammi 01 نیز رونمایی شد. این خودرو در سال ۲۰۲۴ وارد خط تولید نامی شد و توسط شاخه Nammi EV به بازار عرضه گردید. نامی ۰۱ که بر اساس پلتفرم ماژولار S3 دانگ فنگ ساخته شده است و توانسته در بازارهای اروپا، چین و مالزی فروش موفقی داشته باشد. به زودی این خودرو با نام + NAMMI e2 توسط نامی خودرو وارد بازار ایران خواهد شد. با مزیا و معایب نامی E2 پلاس در ادامه آشنا می شوید. نامی خودرو قصد دارد نامی باکس را به بازار ایران عرضه کند.
مشخصات فنی و امکانات +NAMMI e2
این خودروی تمام الکتریکی می تواند ۹۴ اسب بخار و ۱۶۰ نیوتن متر گشتاور تولید کند، این توان به صورت پیوسته به چرخ های جلو انتقال می یابد. پک باتری هاچبک نامی ۴۲.۳ کیلووات ساعت است که با شارژر سریع در عرض ۳۰ دقیقه، و ۷ ساعت با شارژر عادی از ۳۰ به ۸۰ درصد شارژ می رسد. حداکثر پیمایش NAMMI e2+ در حالت آزمایشگاهی ۴۳۰ کیلومتر بوده ولی در شرایط عادی تقریبا ۳۶۰ کیلومتر پیمایش دارد. سیستم تعلیق این خودرو در بخش جلو مک فرسون و در عقب تورشن بیم می باشد.
از جمله امکانات نامی باکس می توان به فرمان کمکی برقی، ترمز پارک برقی، سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش، سنسور پارک عقب، سنسور TPMS، نمایشگر لمسی سیستم مالتی مدیا، پشت آمپر دیجیتال، صندلی برقی سرنشینان جلو، حافظه صندلی، گرم کن و سردکن صندلی راننده، شارژر وایرلس، دوربین ۵۴۰ درجه، دستگیره های مخفی شونده، سنسور نور، آنتی ترپ، آینه های جانبی برقی و… اشاره کرد.
مزایا و معایب نامی E2 پلاس
مزایا
طراح بروز و عامه پسندانه:
در مواجه با نامی e2+ اولین چیزی که خود نمایی می کند طراحی به نسبت به روز و مدرن این خودرو است. بکار بردن دی لایت با استفاده دقیق از الگو های زیبا شناختی و ترکیب رنگ آمیزی دو رنگ در این هاچ بک آن را به دید بیننده بسیار زیبا و مدرن نشان می دهد. البته نباید از شباهت این خودرو و خودرو های برند اسمارت گذشت. طراحی این خودرو به نسبت عامه پسندانه بوده که از مزایای این خودرو است.
کابین مدرن با امکانات مناسب:
طراحی بخش داخلی این خودرو همانند خارج آن مینیمال و ساده بوده که در آن خلاقیت های جالب طراحی بکار رفته است. مالتی مدیای نامی ای ۲ پلاس ۱۲ اینچ صفحه قابل لمس دارد که در کلاس هاچ بک ها آن را متمایز می کند. در این خودرو کلاستر به صورت دیجیتال بوده و در آن اطلاعات پایه رانندگی ،ظرفیت باتری و پیمایش خودرو نوشته شده است. استفاده از الگو های مدرن و ترکیب رنگی دقیق کابین نامی E2 را به خودرویی خاص تبدیل کرده است. نامی ۰۱ در سطح آپشنی بالایی قرار دارد که از نکته مثبت آن است.
برد مثبت +۳۰۰ کیلومتر در چرخه CLTC:
یکی از مواردی که در انتخاب خودرو های برقی باید حتما در نظر داشت بر آنها است. برد نامی باکس ۴۳۰ کیلومتر در چرخه CLTC اعلام شده است. این خودرو در شرایط عادی می توان حدود ۳۶۰ کیلومتر راه را پیمایش کند که عدد قابل توجه ای به حساب می آید. این برد به لطف باتری های ۴۲.۳ کیلوواتی نامی E2 پلاس است که در زیر خودرو قرار دارد.
معایب
توان نه چندان بالا:
از اصلی ترین معایب این هاچ بک دانگ فنگ توان نه چندان بالای موتور آن بوده که در مقایسه با رقبایش می تواند ضعف محسوب شود. ۹۴ اسب بخار و ۱۶۰ نیوتن متر گشتاور برای به حرکت در آوردن خودرویی ۱۲۰۰ کیلو گرمی چندان عدد جذابی نیست.
دو کیسه هوا:
از معیار های سنجش هر خودرویی در حال حاظر تعداد کیسه های هوای آن است. نامی E2 پلاس در شرایطی که بیشتر خودرو ها به سمت نصب مثبت ۴ کیسه هوا می روند، در این خودرو فقط با دو کیسه هوا جان سرنشینان را حفظ می کند. از جمله اصلی ترین معایب این خودرو تعداد پایین کیسه های هوای آن است.
نبود زیر ساخت کافی برای شارژ سریع خودروهای برقی در کشور :
مشکل دیگری که باعث شده است تا عموم مردم نسبت به خرید خودرو های تمام برقی رغبت نداشته باشند، عدم وجود زیر ساخت های لازم برای استفاده از خودرو های برقی است. همانطور که در این سالها شاهد بودیم تامین برق مورد نیاز در کشور در مقاطعی با مشکلاتی روبرو بوده که حتی باعث شده است تا شارژ آهسته خودرو های برقی نیز با مشکلاتی مواجه شود و نتوان به درستی از آن استفاده کرد. این در حالی است که باید ایستگاه های شارژ سریع به شکل گسترده در اختیار مصرف کنندگان خودرو های برقی قرار گیرد تا استفاده از این قبیل خودرو ها آسان تر شود اما با گذشت مدت زمانی نسبتا طولانی همچنان نسبت به این موضوع بی توجه شده است.
ویدیو معرفی نامی E2 پلاس