نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
خودرو

دی‌اس N°8 برقی، خودروی جدید رئیس‌جمهور فرانسه

منبع
پدال
بروزرسانی
دی‌اس N°8 برقی، خودروی جدید رئیس‌جمهور فرانسه

پدال/ امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، حالا با دی‌اس N°۸، تردد می‌کند. این اولین خودروی رسمی الکتریکی یک رئیس‌جمهور در جهان محسوب می‌شود.
 
رئیس‌جمهور فرانسه، امانوئل مکرون، به‌تازگی خودروی لوکس خود را از یک شاسی‌بلند به دی‌اس N°۸ تغییر داده است؛ خودرویی که ترکیبی جذاب از طراحی سدان، فست‌بک و کراس‌اوور کوپه را به نمایش می‌گذارد. این مدل ضدگلوله با سقف نرم جمع‌شونده ویژه رژه‌ها، چراغ‌های چشمک‌زن و آژیر، به‌صورت اختصاصی برای رئیس‌جمهور طراحی شده و در مراسمی ویژه در کاخ الیزه پاریس رونمایی شده است. مکرون با این خودرو، به اولین رئیس‌جمهور جهان تبدیل شده که از یک خودروی الکتریکی به‌عنوان خودروی رسمی کشور استفاده می‌کند.

دی‌اس N°۸ که اواخر سال گذشته معرفی شد، برای تبدیل شدن به خودروی ریاست‌جمهوری دستخوش تغییرات گسترده‌ای شده و در هشتادمین سالگرد روز پیروزی اروپا (۸ مه ۱۹۴۵، روز پایان جنگ جهانی دوم) به مکرون تحویل داده شد. دی‌اس N°۸ با رنگ آبی یاقوتی و تزئینات مشکی، ظاهری باشکوه دارد. جلوپنجره ویژه دی‌اس با نورپردازی آبی، سفید و قرمز که نمایانگر پرچم فرانسه است، جلوه‌ای میهن‌پرستانه به خودرو بخشیده و نگه‌دارنده‌های پرچم روی سپر جلو نصب شده‌اند. نشان‌های آبی، سفید و قرمز نیز در سراسر بدنه خودرو به چشم می‌خورند.

طراحی این خودرو برای رژه‌ها بهینه شده، به‌طوری‌که رئیس‌جمهور می‌تواند با پایین آوردن سقف جمع‌شونده، به‌راحتی با مردم ارتباط برقرار کند. کابین دی‌اس N°۸ با آلکانترای آبی رؤیایی و چرم ناپا با طراحی بند ساعت، دوخت مرواریدی و رو دری‌های چین‌دار، فضایی لوکس و بی‌نظیر ارائه می‌دهد. تزئینات داخلی توسط تیمی ۱۲ نفره به رهبری «لیسون دو کن»، هنرمند دکوراتور معروف ساخته شده است. سیستم صوتی فوکال، صفحه آمپر دیجیتالی و نمایشگر ۱۶ اینچی اطلاعاتی-سرگرمی با منوی سفارشی، از دیگر ویژگی‌های کابین هستند. کنترل‌های مخفی زیر کنسول مرکزی شناور نیز احتمالاً برای مدیریت امکانات ویژه مانند چراغ‌های چشمک‌زن و آژیر تعبیه شده‌اند.

بر اساس اطلاعات دی‌اس، این خودروی ریاست جمهوری الکتریکی احتمالاً بر پایه نسخه دوربرد دی‌اس N°۸ محرک جلو ساخته شده که به باتری ۹۷.۲ کیلووات ساعتی مجهز است. این باتری در نسخه استاندارد، برد ۷۵۰ کیلومتری را فراهم می‌کند و موتور الکتریکی آن ۲۴۵ اسب بخار قدرت تولید می‌کند. بااین‌حال، وزن اضافی ناشی از ضدگلوله بودن ممکن است این اعداد را تحت تأثیر قرار دهد. مشتریان از سپتامبر ۲۰۲۵ می‌توانند نسخه‌ای مشابه خودروی مکرون را سفارش دهند هرچند که ضدگلوله نخواهد بود.

مکرون هفتمین رئیس‌جمهور فرانسه است که از خودروهای دی‌اس استفاده می‌کند، سنتی که از زمان ژنرال شارل دوگل در سال ۱۹۵۸ آغاز شد. مکرون در مراسم تحلیف خود در سال ۲۰۱۷، با دی‌اس ۷ کراس‌بک، نسخه‌ای کشیده از کراس‌اوور ۳۰۰ اسب بخاری پلاگین‌هیبریدی با رنگ آبی یاقوتی، در خیابان شانزلیزه رژه رفت.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خودرو» بپیوندید
instagram.com/akharinkhodro.ir

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره