نماد آخرین خبر

ویدیو معرفی مونتاژی جدید ایران خودرو؛ شوال ۲ در مشهد

منبع
آخرین خودرو
بروزرسانی
ویدیو معرفی مونتاژی جدید ایران خودرو؛ شوال ۲ در مشهد

آخرین خودرو/ایران خودرو با مدیریت بخش خصوصی از کراس اوور کوچک شوال ۲ مونتاژی خود در نمایشگاه خودرو مشهد پرده برداشت.
ایران خودرو از کراس اوور کوچک مونتاژی خود در نمایشگاه خودرو مشهد پرده برداشت. ایران خودرو با مدیریت بخش خصوصی استراتژی جدید را در پیش گرفته است، مدیریت پیشین دولتی این شرکت به صورت گسترده فقط با شرکت های کمتر شناخته شده همانند هایما همکاری داشت اما بخش خصوصی دایره همکاری را با شرکت های معتبر شروع کرده است. مدیران جدید ایران خودرو تصمیم به همکاری با برند هایی همانند هونگچی و هاوال گرفته اند که پیش تر گروه بهمن همکاری داشتند. در نمایشگاه خودروی مشهد ایران خودرو از محصول مونتاژی خود شوال ۲ رونمایی کرد. شوال ۲ در حقیقت نسخه مونتاژ شده هاوال جولین پرو است که به عنوان یکی از جایگزین های احتمالی سری محصولات هایما در ایران خودرو مونتاژ می شود. این خودرو در دسته کراس اوور های ساب کامپکت یا سایز سایز کوچک قرار می گیرید.
هاوال جولیون پرو نسخه ای از هاوال جولیون است، این کراس اوور در نسخه اصلی برای اولین بار در سال ۲۰۲۰ و در نمایشگاه خودرو پکن رونمایی شد. این خودرو بر اساس پلت فرم L.E.M.O.N. ساخته شده است که زیربنای Haval Big Dog نیز می باشد. هاوال در سال ۲۰۲۴ از نمونه پرو این خودرو در آفریقای جنوبی پرده برداشت که در برخی از بازار ها با نام هاوال چیتو شناخته می شود. ایران خودرو این محصول را از گریت وال مونتاژ می کند و نام آن را به شوال ۲ تغییر داده است. پیش از ایران خودرو، بهمن موتور هاوال اچ ۶ را با نام شوال مونتاژ کرده بود که بنظر می رسد به دلیل مالکیت مدیران جدید ایران خودرو در هردوی این شرکت ها باشد. در ادامه به مشخصات فنی و امکانات شوال ۲ خواهیم پرداخت.

نمایشگاه خودروی مشهد از ۴ الی ۷ شهریورماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان خراسان رضوی برقرار است و علاقه مندان می توانند از ساعت ۱۷ الی ۲۲ از این نمایشگاه خودرو بازدید داشته باشند. رسانه آخرین خودرو برای تهیه گزارش در این نمایشگاه حاضر است و جدیدترین خودروهای معرفی شده در این گردهمایی خودرویی را برای شما معرفی می کند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خودرو» بپیوندید
instagram.com/akharinkhodro.ir