پرشين خودرو/ رئيس کارگروه محيط زيست ستاد توسعه زيستفناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از آغاز آزمايشي استفاده از بايوديزل در اتوبوسهاي بيآرتي بزرگراه امام علي (ع) خبر داد.
به نقل از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري؛ عليمحمد لطيفي درباره استفاده از بايوديزل اظهار داشت: استفاده از بايوديزل به صورت آزمايشي در خطوط بيآرتي بزرگراه امام علي (ع) آغاز شده و نتايج حاصل از آن به صورت مداوم پايش و بررسي ميشود.
وي افزود: با توجه به اينکه جايگزين شدن سوختهاي زيستي به جاي سوخت فسيلي يکي از مهمترين اولويتهاي اين کارگروه است، براي قرار دادن سوختهاي زيستي در سبد سوختي کشور طرحهاي مختلفي داريم که يکي از اين طرحها توليد بايوديزل از روغنهاي پسماند خوراکي است.
به گفته لطيفي براي اجراي اين طرح، روغنهاي پسماند خوراکي از رستورانها و فست فودها تهيه شده و پس از استخراج بايوديزل، از آن به جاي سوخت فسيلي استفاده ميکنيم.
وي تصريح کرد: براي اين کار با شرکت اتوبوسراني قراردادي منعقد کردهايم و پس از اين قرارداد براي اولين بار از بايوديزل در اتوبوسهاي بيآرتي بزرگراه امام علي (ع) استفاده کرديم که از 2 درصد شروع شده و تا 5 و 10 درصد نيز ادامه خواهد يافت.
رئيس کارگروه محيط زيست ستاد توسعه زيستفناوري معاونت علمي با اشاره به اينکه نتايج اين کار به صورت مستمر پايش ميشود، بيان کرد: با يک شرکت خصوصي قرارداد بستهايم و اين شرکت نتايج زيست محيطي استفاده از بايوديزل را به صورت مداوم بررسي کرده و نتايج آن را بهزودي اعلام خواهد کرد.
لطيفي يادآور شد: در صورتيکه نتايج اين کار مثبت باشد، امسال طرح استفاده از بايوديزل در کيش به صورت پايلوت را آغاز خواهيم کرد که در صورت مثبت بودن نتايج آن، به صورت کلي در سراسر کشور اجرايي ميشود.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد