زوميت/ يافتههاي جديد سازمان AAA در آمريکا نشان ميدهد سيستم تشخيص عابر پياده در شب کارايي چنداني ندارد و کاملا در انجام وظايف خود ناکارآمد است.
سيستم ترمز اضطراري خودکار درکنار قابليت تشخيص عابر پياده هرروز در خودروهاي بيشتري عرضه ميشوند؛ ولي جديدترين آزمايشهاي سازمان AAA نشان ميدهد اين سيستمها هنوز با کارايي ايدهآل فاصلهي زيادي دارند. در آزمايشي سه خودرو سدان اندازهمتوسط شامل شورولت ماليبو و هوندا آکورد، تسلا مدل ۳ و تويوتا کمري بررسي شدند که همگي به سيستم ترمز اضطراري خودکار و ويژگي تشخيص عابر پياده مجهز بودند. تيم آزمايش اين خودروها را تحت آزمايشهايي قرار دادند که شرايط مواجههي خودرو با عابر پيادهي بالغ و کودک را شبيهسازي ميکردند که در حال پريدن به وسط خيابان از بين دو ماشين پارک شده هستند و خودرو ناگهاني در يک جا ميپيچد و با يک عابر پياده و دو عابر پيادهي ايستاده درکنار جاده مواجه ميشود.
نتايج اين آزمايش نشان ميدهد سيستم تشخيص عابر پياده هنوز کارايي لازم را ندارد. در آزمايش نخست که در سرعت ۳۲ کيلومتربرساعت انجام شد و يک عابر پياده را در جلو خودرو قرار دادند، فناوري پيشگيري از تصادف توانست در ۴۰ درصد مواقع از بروز برخورد پيشگيري کند؛ اما هنگامي که اين سرعت به ۴۸ کيلومتربرساعت افزايش پيدا کرد، تمامي خودروها با عابر پياده تصادف کردند.
اين تمام ماجرا نيست و سيستم تشخيص عابر پياده در مواجه با عابر کودک حتي عملکرد بدتري از خود نشان داد و در ۸۹ درصد مواقع تصادف ايجاد شد. همچنين، در آزمايش دورزدن و مواجههي ناگهاني با يک عابر بعد از پيچ نيز تمامي خودروها با عابر پياده برخورد کردند و اين سيستم کارايياي از خود نشان نداد. بهگفتهي سازمان AAA، اين سيستمها در شب نيز کاملا ناکارآمد هستند و ازآنجاکه ۷۵ درصد تصادفات مرگبار با عابران در شب اتفاق ميافتد، بايد به اين مسئله بسيار توجه کرد.
با وجود نتايج نااميدکنندهي اين آزمايش، AAA همچنان از توسعه و پيشرفت اين سيستمها حمايت ميکند و منتظر است در آينده خودروسازان سيستمهاي کارآمدتري روانهي بازار کنند. از سال ۲۰۱۰ تاکنون، آمار تصادفات با عابران پياده در آمريکا افزايش يافته و درحالحاضر، بهطور متوسط سالانه ۶ هزار عابر پياده در آمريکا کشته ميشوند.
بازار