
نیو EC6 کراس اوور گران قیمت چینی
عصر ايران
بروزرسانی






عصر ايران/ در نماي عقب نيز به لطف شکل ستون آخر، شيب سقف و البته طراحي هوشمندانه چراغ هاي اصلي؛ يک منظره چشم نواز پيش روي مخاطب قرار مي گيرد.
نيو(NIO) نام يک استارت آپ چيني است که از سال 2014 فعاليت خود را در زمينه توليد خودروهاي الکتريکي مجهز به فناوري خودران آغاز کرده است. دفتر مرکزي اين کمپاني در شانگ هاي قرار دارد و حدود 4 هزار کارمند(آمار سال 2018) نيز در نيو مشغول به فعاليت هستند.
نيو با توجه رويکردهاي آينده نگري که در صنعت خودرو پيش روي خود قرار داده، در طراحي محصولاتش نيز تلاش مي کند تا متفاوت از ديگر رقبا عمل کند. يکي از جديدترين هاي اين خودروساز با نام EC6 تيتر اخبار خودرويي هفته هاي گذشته رسانه هاي چيني بوده هر چند اين محصول در واقع نسخه اي ديگر از پلتفرم شاسي بلند نيو و سومين خودروي توليد انبوه آن از زمان فعاليت کمپاني تا کنون است.
طراحي
نيو ايي سي6 يک کراس اوور متوسط در کلاس بدنه کوپه است که اولين بار در گوانگ دونگ به نمايش درآمد. در نماي جلو چراغ هاي اصلي بسيار باريک انتخاب شده اند تا نگاهي مرموز و متفاوت براي ايي سي6 ايجاد شود. محل قرارگيري مه شکن ها و طراحي بامپر(سپر) نيز به خوبي در خدمت همين راهبرد نيو قرار گرفته است.
در نماي عقب نيز به لطف شکل ستون آخر، شيب سقف و البته طراحي هوشمندانه چراغ هاي اصلي؛ يک منظره چشم نواز پيش روي مخاطب قرار مي گيرد.
از منظر ابعاد اين محصول برابر با 4850 ميليمتر در طول، 1965 ميليمتر در عرض و 1758 ميليمتر در ارتفاع توسعه يافته است. فاصله بين محورها نيز برابر با 2900 ميليمتر است. رينگ ها در حالت استاندارد 19 اينچي هستند.
اگر پيگير معرفي خودروهاي چيني در گروه خودروي عصرايران طي چند وقت اخير باشيد؛ مشاهده مي شود که بسياري از نقايص اين محصولات در حال ويرايش و بروزرساني هستند. براي مثال محصولات چيني همواره از اندازه کوچک رينگ هاي استاندارد در مقايسه با ابعاد محصول مورد انتقاد قرار داشتند و يا عرض بدنه خودروها در مقايسه با ساير ابعاد بدنه نااميد کننده بود اما تمامي اين موارد در موج جديد محصولات صنعت خودروي چين در حال برطرف شدن هستند.
کابين فناورانه
نمايشگر ديجيتال جايگزين نشانگر سنتي آمپر و يک نمايشگر بزرگ عمودي به عنوان بخش اصلي تنظيمات سيستم سرگرمي در مرکز کنسول جلو جلب نظر مي کند. اطلاعات بيشتري در رابطه با امکانات هوشمند و ايمني ارائه نشده اما با توجه به توليدات قبلي اين کمپاني، قطعا تمامي فناوري هاي روز در آن حاضر خواهند بود.
سقف پانوراميک بزرگ که تقريبا تمامي فضاي سقف را به خود اختصاص داده، چشم انداز بينظيري از آسمان را براي سرنشينان همراه دارد.
پيشرانه
در اين قسمت نوع تريم انتخابي مشتري تعيين کننده عملکرد خودرو است.
در نسخه پرفورمنس از موتور الکتريکي بسيار بهينه 160 کيلوواتي روي محور جلو و يک موتور 240 کيلوواتي در محور عقب(مجموعا 536 اسب بخار) استفاده شده است. اين خودرو طي 4.7 ثانيه از حالت توقف به سرعت 100 کيلومتر برساعت مي رسد.
در نسخه اسپرت از دو موتور 160 کيلوواتي استفاده شده و خودرو طي 5.6 ثانيه از حالت توقف به سرعت 100 کيلومتر برساعت مي رسد.
در بخش باتري نيز از نمونه 100 کيلووات ساعتي ترمواستاتيک خنک شونده با مايع استفاده شده که در آزمايش ها نسخه پرفورمنس به برد حرکتي 615 کيلومتر دست يافته است. براي نمونه اسپرت نيز اين آمار برابر با 435 کيلومتر بوده است.
در قسمت شاسي نيز از جاذب هاي شوک الکتريکي و سامانه تنظيم ارتفاع پنوماتيک (بادي) استفاده شده است.
ايي سي6 مجهز به سطح 2 فناوري خودران است و سامانه اختصاصي Mobileye EyeQ4 همراه آن ارائه مي شود.
قيمت
اين محصول در حال حاضر فقط براي بازار چين وارد مرحله ثبت نام اينترنتي شده و به جز مبلغ پيش پرداخت، قيمت نهايي آن بطور مشخص اعلام نشده است. اما پيش بيني مي شود تريم هاي مختلف ايي سي6 در حالت پايه داراي برچسب قيمت به شرح زير باشند:
تريم پريمير 71427 دلار
پرفورمنس 57084 دلار
اسپرت 51347 دلار
استفاده از باتري با ظرفيت بيشتر و امکانات بالاتر مي تواند قيمت تريم ها را براي نسخه پريمير به 75 تا 80 هزار دلار، پرفورمنس 60 تا 65 هزار دلار و اسپرت 55 تا 58 هزار دلار افزايش دهد.