نماد آخرین خبر

قیمت خودرو با محاسبه سود خودروساز و قطعه ساز باید منطقی شود

منبع
پرشين خودرو
بروزرسانی
قیمت خودرو با محاسبه سود خودروساز و قطعه ساز باید منطقی شود

پرشين خودرو/ رئيس دفتر رئيس جمهوري گفت: بايد به مردم قول دهيم اگر پرايد از خط توليد خارج مي شود خودرويي جايگزين مي شود که کيفيت و ايمني بالاتري خواهد داشت.
محمود واعظي پنج شنبه شب در مراسم رونمايي از محصول جديد سايپا و آغاز توليد انبوه دو محصول فيس‌ ليفت جديد و خروج خودرو پرايد از خط توليد، با تاکيد بر اينکه بايد پژوهش اولويت اول صنعت خودروسازي و قطعه‌سازي کشور باشد، اظهار داشت: مهمترين انتظار دولت از صنعت خودروسازي کشور توجه به پژوهش و تحقيق و توسعه (R&D) است و تا زماني که به کيفيت و توسعه توجه نشود، توليدات در مسير کپي کاري خواهد بود.

وي با اشاره به پيوند ساخت داخل با R&D افزود: زماني مي‌توانيم خودروساز حرفه‌اي شويم که به R&D و در مرحله بعد ساخت داخل توجه شود اگر چه صنعت خودرو رشد و جهش خوبي را در بخش داخلي سازي داشته است اما اراده و توجه به توسعه داخلي سازي بايد بيشتر شود موضوعي که خواست اصلي دولت از خودروسازان و قطعه سازان است.

وي همچنين بر لزوم توجه به کيفيت قطعات خودرو اشاره و تصريح کرد: در جريان داخلي سازي توجه به کيفيت قطعات و کيفيت خودرو اهميت زيادي دارد و بايد ارتقاء کيفيت و ايمن سازي خودروها از اهداف خودروسازان باشد در واقع مردم بايد اطمينان داشته باشند اگر خودروي ايراني توليد مي شود محصولي با کيفيت است.


رئيس دفتر رئيس جمهوري در ادامه قيمت و تامين و تخصيص ارز را دو موضوع مهم در صنعت خودرو دانست و در همين زمينه راه حل مشکل بازار خودرو را افزايش توليد و اشباع بازار اعلام کرد و گفت: امروز بيشتر سود بازار خودرو به جيب دلالان مي‌رود و فشار زيادي روي خودروساز و قطعه‌ساز است در حالي که بايد علاوه بر سود مناسبي که خودروساز و قطعه ساز مي برد قيمت براي مصرف کننده منطقي باشد.

واعظي با اشاره به طرح موضوع قيمت خودرو درستاد اقتصادي دولت دولت گفت: 3 سال قبل موضوع قيمت خودرو در ستاد اقتصادي دولت حل شد و ابلاغ کرديم که کارخانه با هدف کاهش قيمت، 5 درصد زير قيمت بازار، مي تواند خودرو را عرضه کند ؛ اما در دوره وزارت آقاي شريعتمداري اين موضوع اجرا نشد در دوره آقاي رحماني نيز اين مساله امروز و فردا شد اما اميدواريم در دوره جديد وزارت صمت اين مصوبه اجرايي شود.

وي در ادامه از زحمات سرپرست جديد وزارت صمت قدرداني کرد و افزود: با حضور آقاي مدرس خياباني و شکل گيري ستاد تنظيم بازار قيمت‌ها تا حدودي ساماندهي شدو در بخش تامين و تخصيص ارز نيز جلسات خوبي با قطعه سازان و خودروسازان داشته اند چرا يکي از اولويت‌هاي دولت تامين ارز قطعات است و در تلاشيم تا ارز مورد نياز تامين شود.

وي با اشاره به نقش مهم صنعت خودرو در توسعه و اشتغالزايي در کشور تاکيد کرد: صنعت خودرو در جهان جزو صنايع پيشرفته است و به هر ميزان اين صنعت توسعه پيدا ‌کند، صنايع ديگر نيز توسعه خواهند يافت. در ايران نيز صنعت خودرو به لحاظ اشتغالزايي و ترنول مالي صنعت بزرگي است به طوري که امروز بالاي يک و نيم ميليون نفر به صورت مستقيم و غير مستقيم در اين صنعت مشغول فعاليت هستند.

اين مقام مسئول در دولت گفت: با توجه به اهميت بالاي صنعت خودرو، اولين حوزه‌اي که مورد تحريم قرار گرفت، صنعت خودروسازي بود تا از اين طريق ارزش افزوده و اشتغال در کشور از بين برود و زنجيره توليد در اين صنعت قطع شود اما خوشبختانه موفق نشدند و با کمک مديران و مهندسان داخلي توانستيم اين شرايط را اداره کنيم و با رشد توليد خودرو علي رغم فشارها ، تحريم را دور بزنيم.

واعظي در پايان بر اهميت صادرات تاکيد و خاطر نشان کرد: تا زماني که صادرکننده نشويم کيفيت توليدات بالا نمي‌رود؛ با استفاده از بازارهاي منطقه اي بايد صادرات را رونق ببخشيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره