دگرگونی سبد محصولات جنرال موتورز در چین
پدال/ جنرال موتورز به دنبال تمرکز بيشتر روي خودروهاي الکتريکي و تکنولوژي رانندگي هوشمند در چين است تا به اين ترتيب سهم بيشتري از بازار خودروي اين کشور را به خود اختصاص دهد.
بزرگترين بازار خودروي دنيا حدود يکپنجم سود جنرال موتورز را تأمين ميکند بنابراين تمرکز روي اين بازار و روبهراه کردن اوضاع از اهميتي بسيار زياد براي آمريکاييها برخوردار است. جنرال موتورز با تمرکز روي محصولات لوکس کاديلاک و ارائه شاسي بلندهاي بزرگتر و کاراتر و هدف قرار دادن خريداران با خودروهاي الکتريکي کوچک و ارزانقيمت اقدام به دگرگوني سبد محصولات خود در اين کشور خواهد کرد.
جوليان بليست رئيس جديد جنرال موتورز در چين به رويترز گفته که تکنولوژيهاي جديد همچون خودروهاي الکتريکي و خودران اولويت بيشتري براي جنرال موتورز در چين خواهند داشت. اين شرکت انتظار دارد برخي از اين تکنولوژيها و برنامههاي جديد را طي چند روز آينده در رويداد تکنولوژي خود در شانگهاي معرفي کند.
بليست گفته است:
بازار چين به سرعت در حال حرکت به سمت الکتريکي سازي است. کاديلاک کاملاً در اين مسير حرکت ميکند. بيوک نيز اقدام به الکتريکي سازي محصولات خود ميکند.
او همچنين گفته برندهاي چيني بائوجون و وولينگ نيز الکتريکي سازي سبد محصولات خود را دنبال خواهند کرد.
جنرال موتورز با برندهاي شورولت، بيوک، کاديلاک، وولينگ و بائوجون در چين حضور دارد. فروش اين خودروساز از حدود ۴ ميليون دستگاه سال ۲۰۱۷ به ۳.۱ ميليون دستگاه در سال ۲۰۱۹ کاهش يافته است. اين کاهش فروش به دلايل مختلفي از جمله کاهش رشد اقتصادي چين، افزايش رقابت و فشار رقباي مشهوري همچون تويوتا، فولکسواگن و هوندا و شرکتهاي چيني همچون جيلي و گريت وال بوده است.
مدير جنرال موتورز اولويت اصلي اين شرکت را بازگشت به فروش ۴ ميليون دستگاهي در سريعترين زمان ممکن دانسته اما نتوانسته چارچوب زماني دقيقي براي رسيدن به اين هدف ترسيم کند.
يکي از راهها براي رسيدن به اين هدف ميتواند عرضه شاسي بلندهاي بيشتر باشد. رئيس جنرال موتورز چين ميگويد برندهاي شورولت، بيوک و کاديلاک شاسي بلندها و کراس اوورهاي بزرگتر بيشتري را عرضه خواهند کرد و بسياري از آنها نيز الکتريکي خواهند بود. بااينوجود قدبلندهاي بنزيني نيز در چين عرضه خواهند شد زيرا همچنان خريداران زيادي دارند.
جنرال موتورز همچنين ميخواهد برند وولينگ را به برند توليد کننده ونهاي الکتريکي و ميکرو تبديل کند. بليست گفته است:
در ۵ سال آينده بيش از ۵۰ درصد توسعه مهندسي ما به سمت تکنولوژي الکتريکي و خودران حرکت خواهد کرد.