لکسوس پیشتاز قابلیت اطمینان خودرو در مطالعه سالانه J.D. Power

زوميت/ در مطالعهي سالانه قابليت اطمينان خودرو در ايالات متحده توسط جي.دي پاور، لکسوس، پورشه و کيا در جايگاه اول تا سوم قرار گرفتند و پورشه ۹۱۱ بهعنوان مطمئنترين مدل انتخاب شد.
آخرين مطالعه قابليت اطمينان خودرو در ايالات متحده آمريکا توسط مؤسسه جي.دي پاور (J.D. Power) انجام شد و جاي تعجب نيست که لکسوس براي نهمين بار طي ۱۰ سال گذشته در ميانردههاي بالا قرار گرفته است. به گزارش اتوبلاگ، دقيقا پس از لکسوس، پورشه قرار دارد و پس از آن کيا ايستاده است که بالاترين رتبه را در اين بازار دارد. جنسيس، برند لوکس سال گذشته (در سال اول حضور در مطالعه)، از رتبهي اول به هشتم سقوط کرد؛ البته سدان جنسيس G80 در بخش خودروهاي لوکس متوسط جايزه به دست آورد. پورشه ۹۱۱ براي دومين بار طي سه سال گذشته توسط جي.دي پاور بهعنوان مطمئنترين مدل انتخاب شد.
به گزارش Carscoops، وسايل نقليه در اين مطالعه مربوط به مدل ۲۰۱۸ هستند؛ به اين معني که مالکان سه سال فرصت داشتهاند تا با خودروها و وانتهاي خود آشنا شوند. قابل توجه است که مطالعه امسال بهبود در خور توجهي در قابليت اطمينان کلي خودرو دارد که توسط جي.دي پاور انجام شده است. سطح کلي مشکلات و عيبها که با توجه به تعداد عيبها در هر ۱۰۰ وسيله نقليه (PP100) به دست آمده است، ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش يافت.
ديو سارگنت، معاون جهاني بخش خودرو در جي.دي پاور، ميگويد:
نتايج مطالعه، آنچه مدتي است فهميدهايم، تأييد ميکند. خودروسازان بهطور فزايندهاي وسايل نقليه قابل اعتماد توليد ميکنند؛ اما هنوز برخي از جاها مشکل وجود دارد که بايد رسيدگي شود و برخي علائم هشداردهنده در برخي خودروها وجود دارد.
مطالعه قابليت اطمينان خودرو شامل هشت دسته اصلي وسيله نقليه است که توسط جي.دي پاور بهصورت زير گروهبندي شدهاند:
صوتي، ارتباطي، سرگرمي، ناوبري (ACEN)
پيشرانه، جعبهدنده
بخش خارجي
بخش داخلي
امکانات، دکمهها، نمايشگرها (FCD)
تجربه رانندگي
گرمايش، تهويه و تهويه مطبوع
صندليها
همه موارد گزارششده توسط مالکان بهطور مساوي پيگيري ميشوند؛ اين بدان معنا است که روش همگامسازي تلفن با عيوب باعث ميشود رتبه يک خودروساز در زمينهي مثلا پيشرانه يا جعبهدنده مشخص شود. درحقيقت عيوب مربوط به ACEN بيش از هر مشکل ديگري گزارش شده است؛ به اين معني که اکثر مشکلات گزارششده مربوط به خودروهايي نميشود که مالک آنها در جاده زمينگير شده باشد.
مطالعهي قابليت اطمينان خودرو اکنون در سي و دومين سال خود است و تعداد مشکلات در هر ۱۰۰ وسيله نقليه (PP100) را که طي ۱۲ ماه گذشته توسط مالکان سه ساله وسايل نقليه تجربه شده، اندازهگيري ميکند؛ به اين معني که وسايل نقليه مدل ۲۰۱۸ در اين سال آزمايش شدهاند. هرچه امتياز خودروساز در اين مطالعه پايينتر باشد، جايگاه آن بهتر است.
کارشناسان جي.دي پاور خاطرنشان ميکنند که ميانگين صنعت خودرو در آمريکا ۱۲۱ مشکل در هر ۱۰۰ خودرو بود که کمترين مقدار در تاريخ مطالعه و ۱۰ درصد پيشرفت را نسبت به ۱۳۴ مشکل در سال ۲۰۲۰ نشان ميدهد.
لکسوس با نمره ۸۱ در جايگاه نخست و پورشه با ۸۶ مشکل در جايگاه دوم ايستاد و پس از آن، کيا با ۹۷ مشکل، تويوتا با ۹۸ مشکل و بيوک با ۱۰۰ مشکل به ازاي هر ۱۰۰ خودرو قرار گرفتند. امتياز قابليت اطمينان کيا با ۳۵ مشکل، نسبت به سال ۲۰۲۰ کاهش يافت. ساير خودروسازان با قابليت اطمينان بهتر از حد متوسط شامل کاديلاک، هيونداي، جنسيس، لينکلن، آکورا، بيامو، شورولت، ميتسوبيشي و مزدا بودند.
برندهايي که کمتر از متوسط صنعت بودند شامل مرسدس بنز (۱۲۲ مشکل)، دوج (۱۲۵ مشکل)، آئودي (۱۲۷ مشکل)، نيسان (۱۲۸ مشکل)، ولوو (۱۴۳ مشکل)، جگوار (۱۸۶ مشکل) ميشود و لندرور با ۲۴۴ مشکل در آخرين مکان قرار گرفت.
تسلا امسال براي اولين بار در مطالعه قابليت اطمينان خودروها حضور يافت؛ البته امتياز ۱۷۶ در اين مطالعه رسمي نيست. تسلا تنها خودروسازي است که تصميم گرفته به جي.دي پاور اجازه بررسي مالکان خود را در ۵۰ ايالت ندهد. در اين مطالعه ۷۵۶ پاسخدهنده از مالکان تسلا از ۳۵ ايالت حضور داشتند و اين خودروساز ۱۷۶ مشکل به ازاي هر ۱۰۰ وسيله نقليه به دست آورد که اگر در رتبهبندي قرار بگيرد، از ميان ۳۳ خودروساز در جايگاه سيام قرار ميگيرد.