سایپا این شاسی بلند چینی را وارد میکند
گجت نیوز/ گروه صنعتی سایپا اعلام کرده به زودی خودروهای چانگان را وارد کشور خواهد کرد. دیگر برنامههای این شرکت برای واردات خودرو چیست؟
میدانیم که چرخ واردات خودرو به کشور به حرکت درآمده و به زودی اولین محموله خودروهای وارداتی راهی بازار داخلی خواهند شد. تا به امروز حضور برخی برندها و خودروها قطعی شده و برخی شرکتها نیز در حال رایزنی برای عرضه محصولات خود هستند. سایپا که یکی از واردکنندگان قطعی خواهد بود با برند جاافتاده و چینی چانگان وارد میدان میشود.
واردات خودروهای چانگان توسط سایپا
به نظر میرسد مذاکرات مدیران گروه صنعتی سایپا با مدیران کمپانی چانگان به نتایج خوبی منجر شده است. به گفته یکی از اعضای هیئت مدیره گروه خودروسازی سایپا، با توجه به پیشرفت مذاکرات، چانگان یکی از خودروهای خارجی قطعی برای واردات خواهد بود. همانطور که میدانیم نام سایپا در لیست واردکنندگان مجاز آمده و بهمن حسینزاده خاطرنشان کرده که گفتگوها برای واردات چند مدل خودرو توسط شرکتهای سایپا، پارس خودرو و سایپا سیتروئن انجام شده است.
حسینزاده همچنین افزود رایزنیهایی با شرکای تجاری فرانسوی و چینی در حال انجام است و با توجه به نتایج به دست آمده، به احتمال زیاد با چانگان که سابقه همکاری خوبی با سایپا دارد وارد مبادله خواهیم شد. وی در خصوص بدقولیهای شرکای فرانسوی نیز گفت:
در جریان تحریمها برخی شرکای خارجی مثل رنو با تعلیق فعالیت و توقف خطوط تولید محصولات ضربه سنگینی به خودروسازان داخلی وارد کردند. با این حال این بدعهدیها و محدودیتها موجب شد تا با اعتماد به توانمندیهای داخلی و همکاری و اتحاد خودروسازان بزرگ شاهد اقدامات خوبی در طراحی پلتفرمهای جدید و رونمایی از محصولات جدید در صنعت خودرو کشور باشیم.
رونق خودروسازی با مشارکت وسیع قطعهسازان
به گفته عضو هیأت مدیره گروه خودروسازی سایپا، برگزاری نمایشگاه قطعات خودرو و استقبال بینظیر قطعه سازان داخلی از آن نشان میدهد که صنعت خودروسازی در مسیر درستی قرار دارد و این یعنی رونق خودروسازی در طولانیمدت! یکی از مشکلات امروزه بازار خودرو، وجود و فراوانی قطعات تقلبی یا اصطلاحا زیرپلهای است که تعداد آنها روز به روز در حال افزایش است.
حسینزاده برگزاری چنین نمایشگاهی را مغتنم شمرده و معتقد است این رویداد فرصتی برای قطعهسازان معتبر فراهم میآورد تا قطعات با کیفیت خود را به نمایش در آورند. حسینزاده در ادامه افزود:
افزایش عرضه قطعات زیر پلهای و قاچاق و بازی کردن با جان مردم در این روزها به معضلی برای کشور و صنعت خودرو تبدیل شده است؛ بحرانی که موجب اجرای طرح گسترده اصالت و نصب شناسه کالا روی بخش زیادی از قطعه از سوی وزارت صمت شده است تا به این ترتیب با تولیدکنندگان و فروشندگان قطعات فاقد استاندارد، تقلبی و زیر پلهای برخورد شود.
طبق آمار، در حال حاضر نزدیک به ۱۰ میلیون دستگاه خودرو از شرکت سایپا در جادههای کشور تردد میکنند و این یعنی نیاز به خدمات پس از فروش احتیاجی مبرم و ضروری است. وی خاطرنشان کرد یکی از مهمترین برنامههای سایپا در شبکه خدمات پس از فروش استفاده از قطعات مطمئن و با کیفیت است. عضو هیأت مدیره گروه صنعتی سایپا در پایان اضافه کرد:
استقبال شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاه قطعات امسال فرصت بسیار خوبی برای رویارویی این شرکتها با تامینکنندگان بزرگ و قطعهسازان برای معرفی توانمندیها، همکاری و انعقاد قراردادهای تامین سرمایه خواهد بود.