نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
خودرو

خوش‌فروش‌ترین ماشین‌های عرضه شده در سامانه یکپارچه فروش خودرو، به گزارش کارنامه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
خوش‌فروش‌ترین ماشین‌های عرضه شده در سامانه یکپارچه فروش خودرو،  به گزارش کارنامه

آخرین خبر/ثبت‌نام ۵۰۰ هزار خودرو در سامانه فروش یکپارچه از ۲۶ اسفند آغاز و تا ۲۸ اسفندماه ادامه خواهد داشت و اسامی خودروهای قابل عرضه در این سامانه، منتشر شده است.

یکی از مهم ترین موارد موثر بر انتخاب یک خودرو، خوش‌فروش بودن آن در بازار آزاد است؛ به همین دلیل کارنامه به عنوان پلتفرم آنلاین کارشناسی و معامله خودرو، میزان محبوبیت خودروهای عرضه‌شده در سامانه یکپارچه را بر اساس  شاخص تقاضا  در بازار آزاد، مورد بررسی قرار داده است.

شاخص تقاضا با تحلیل داده‌های  به دست آمده از مراجع انتشار آگهی و اطلاعات مربوط به خودروهای معامله شده به کمک کارنامه، به دست آمده است.

تیگو ۷ و ام‌وی‌ام ایکس ۲۲، پرتقاضا ترین در سال 1401

تیپ‌های مختلف تیگو، ام‌وی‌ام، چری، پارس، سمند، ۲۰۷، تارا و دنا جزو ماشین‌های عرضه شده در سامانه یکپارچه خودرو می‌باشند.

سرویس کارشناسی خودرو کارنامه، با بررسی شاخص تقاضا برای هر خودروی عرضه‌شده، آن‌ها را به ترتیبِ تقاضا طبقه‌بندی کرده است؛ در این جدول به ترتیب پرتقاضاترین تا کم‌تقاضاترین خودرو فهرست شده است.

 

 

 راهنمایی: رتبه اول بیشترین تقاضا و رتبه دهم کمترین تقاضا

 

بررسی ایرادات رایج خودروهای عرضه‌شده، بعد از چند سال کارکرد

علاوه بر موارد قبلی، کارنامه وضعیت خودروهای عرضه شده در سامانه یکپارچه را بعد از چند سال کارکرد مورد بررسی قرار داده است.

ماشین‌های جک به دلیل کیفیت نامطلوب بنزین و روغن در ایران و همین‌طور قدرت پایین موتور نسبت به وزن خودرو، عموما بعد از چند سال کارکرد دچار عیوب موتور و گیربکس می‌شوند. همچنین به دلیل استفاده از متریال نامطلوب و رنگ نامناسب، بدنه این خودروها آسیب‎پذیر می‌باشد.

نتایج گزارش کارنامه نشان می‌دهد که مشکلات موتور و آسیب بدنه از ایرادات رایج خودروهای ام‌وی‌ام کارکرده به حساب می‌‌آید. اما خودروهای کی‌ام‌سی دست‌دوم از لحاظ کیفی عملکرد بهتری نسبت به ماشین‌های جک و ام‌وی‌ام دارند.

به طور کلی به‌جز صافکاری بدون رنگ و لیسه‌گیری درب و گلگیر، ایراد رایج قابل توجهی در گزارش کارشناسی خودروهای چری و تیگو کارکرده مشاهده نشده و به‌نظر می‌رسد از لحاظ کیفیت موتور در وضعیت بهتری نسبت به ماشین‌های جک، ام‌وی‌ام و کی‌ام‌سی هستند.

بررسی خودروهای داخلی موجود در سامانه یکپارچه نشان می‌دهد که مشکل موتور جزو ایرادات رایج مدل دست‌دوم ماشین‌های عرضه‌شده به‌جز تارا و دنا بوده و شاهین، ۲۰۷ و کوییک به جز موتور در گیربکس هم ایراد داشتند.

لیسه‌گیری، رنگ‌شدگی و صافکاری بدون رنگ درب‌ها و گلگیرها نیز از ایرادات رایجی است که در  گزارش کارشناسی مدل دست‌دوم خودروهای داخلیِ عرضه‌شده مشاهده شده است

 بررسی دقیق ایرادات رایج خودروهای عرضه‌شده در سامانه یکپارچه 

مجموعه کارنامه با تحلیل گزارش کارشناسی  خودروهای عرضه‌شده در سامانه یکپارچه، آمار جالبی درباره ایرادات رایج آن‌ها بعد از چند سال کارکرد منتشر کرده است. شما می‌توانید برای مطالعه آمار مربوط به کارشناسی خودرو ۲۰۷ ، سمند، پژو پارس، ام‌وی‌ام، کی‌ام‌سی، کوییک و .... به وبسایت کارنامه مراجعه کنید.

 

 

 



به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره