از کنایه مجید مظفری به مسئولین تا گلایه علی اوجی از برخی بازیگران
ایسنا/ نشست فیلم «دست تنها» با کنایه مجید مظفری به مسئولین آغاز و با گلایه علی اوجی از برخی بازیگران و دستمزدهای آنها به پایان رسید.
نشست خبری فیلم «دست تنها» در برج میلاد سینمای رسانه ها فیلم فجر با حضور عوامل این فیلم برگزار شد.
در ابتدای این نشست علی اکبر ثقفی -تهیهکننده فیلم «دست تنها»- در مورد چگونگی ساخت این فیلم یادآور شد: این فیلم در ژانر فیلمهای امیر حسین ثقفی بود و وقتی فیلمنامه را مینوشت دیدم که به فضاهای قبلی کار او نزدیک است و پذیرفتم که این کار را بسازیم.
وی در مورد اکران عمومی این فیلم نیز گفت: سال گذشته مسئولین از فروش خوب سینماها گفتند اما از یک فیلم اجتماعی حمایت نکردند، من مخالف فیلمهای کمدی نیستم ولی کمدی که محتوا داشته باشد، سینمای اجتماعی چندسال است که قربانی شده است، امیدوارم یک اکران خوب برای فیلمهای اجتماعی بگذارند تا سینما اجتماعی و مستقل از بین نرود.
در ادامه علی اوجی تهیهکننده دیگر فیلم «دستتنها» در سخنان کوتاهی گفت: من قبلا به عنوان بازیگر با امیرحسین ثقفی کار کرده بودم و از آن کار لذت بردم و در ذهنم بود که یک فیلم در مقام تهیهکننده با ایشان کار کنم. به نظرم آقای ثقفی مثل رنجرها فیلم میسازد، بدون ادا و اصول.
وی در مورد نقشش در انتخاب نرگس محمدی برای این فیلم افزود: من پارسال فیلم آقای کلانی را داشتم و اصلا من نرگس محمدی را پیشنهاد ندادم و خود ایشان انتخاب کرد یا حتی در فیلم «بیمادر» هم من پیشنهاد ندادم. ضمن اینکه ایشان بازیگر حرفهای است و برای من هم افتخار است که در فیلمهای من بازی کند.
اوجی با اشاره به بخش خصوصی در فیلمسازی تصریح کرد: در ۸۰درصد مواقع فیلمهای مستقل به جایی نمیرسد و اکران خوبی نخواهد داشت، من امسال در جشنواره فیلم فجر «شوهر ستاره» و «دست تنها» را به عنوان سرمایهگذار و تهیهکننده دارم و با صراحت میگویم واقعا سینما مستقل کار کردن یک ریسک بزرگ است.
وی با گلایه از برخی بازیگران خاطرنشان کرد: برای حفظ سینمای مستقل هنرمندان ما موظف هستند که به ساخت یک فیلم کمک کنند. اما متاسفانه برخی بازیگران با رقمهای بالا یک فیلم خوب را به راحتی کنار میزنند و حاضر نیستند برای حفظ سینمای خصوصی کمک کنند.
اوجی در پایان سخن تصریح کرد: اگر فیلمهای اجتماعی را از کمدی جدا کنیم در سالی که گذشت مجموعا ۱۲۰میلیارد فروش برای فیلمهای اجتماعی نداریم.
امیرحسین ثقفی -نویسنده و کارگردان فیلم «دست تنها»- در بخش دیگری از این نشست بیان کرد: سینما برای من جوششی است تا کوششی و هیچ وقت به دنبال پیام خاصی در فیلمهایم نبودم و بیشتر استدلال را به عهده خود مردم میگذارم، ولی برام خیلی مهم بود اخلاق و قیام کردن برای یک انسان شریف را در فیلم نشان دهم.
وی در خصوص سکانس کشته شدن سگها توضیحاتی را ارائه و ابراز کرد: کشته شدن سگها در فیلم کاملا تصویرسازی شده بود و ما از سگهایی که مرده بودن استفاده کردیم و حواسمان به حیوانات بود.
در ادامه این نشست نرگس محمدی بازیگر فیلم «دست تنها» درمورد حضورش در این فیلم گفت: من قبل از اینکه با آقای ثفقی کار کنم میدانستم که علی اوجی در «کوچههای ژاپنی» با ایشان کار کرده است، البته من قبل از اینکه علی اوجی به تهیهکنندگی برسد توسط آقای ثقفی به این فیلم دعوت شدم و فیلمنامه را خواندم.
شکیب شجره دیگر بازیگر فیلم «دست تنها» در ادامه این نشست در مورد حضورش در این فیلم گفت: همکاری با امیرحسین ثقفی واقعا لذتبخش است و وقتی علی اوجی به من پیشنهاد داد سریعا پذیرفتم.
وی ادامه داد: کاراکتری که من انتخاب کردم خیلی پرچالش بود و اهداف و انرژی این شخصیت خیلی زیاد بود و آن را دوست داشتم. خودم را فدای نقش کردم و مثل یک نی خالی ایستادم تا نقش در من بدمد. تفکرات و آرزوهای این نقش را جایگزین خودم کردم و یک هویتی از آن کاراکتر ساختم که خودم نبودم.
این بازیگر یادآور شد: برای ساختن این نقش ۲۰ روز تمام زحمت کشیدم، ابتدا یک گاری خریدم و رفتم پشت مسجد سید اسماعیل بازار ،کارگری کردم، داخل بازار بابت کارم پول گرفتم ساندویچ خریدم و دقیقا کارگری زندکی کردم و با اینکه فرصت کم بود سعی کردم هر روز ۵صبح تا ۱۷عصر در بازار کار کنم تا با این فضا آشنا شوم.
در بخش دیگری از این نشست مجید مظفری بازیگر فیلم «دستتنها» درمورد همکاریش با این گروه گفت: ما همیشه عادت داریم آن طرف میز بنشینیم و این طرف همیشه جای مسئولین باشد.
وی ادامه داد: خانواده ثقفی را از ۳۰سال پیش میشناختم و بارها با آنها کار کردم، این فیلم هم نقش متفاوتی داشت و من هم همیشه سعی کردم نقشهای متفاوت بازی کنم.
این بازیگر افزود: یک سال مو و ریش خود را نزدم و ۱۲کیلو اضافه وزن آوردم و با عشق خیلی از کارها را رد کردم تا «دست تنها» ساخته شود.