نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سینما و چهره ها

همکاری نوید محمدزاده با تهیه‌کننده «فسیل» در یک فیلم غیرکمدی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
همکاری نوید محمدزاده با تهیه‌کننده «فسیل» در یک فیلم غیرکمدی

آخرین خبر/ سید ابراهیم عامریان تهیه‌کننده فیلم «کفایت مذاکرات» در گفت‌وگو با فریدون جیرانی در «کافه آپارات» درباره سابقه فعالیت خود گفت: حرفه اصلی من تجارت جواهرات، فرش و کالاهای ایرانی به برزیل و کشورهای آمریکای جنوبی بود. در مقطعی که در برزیل ساکن بودم در تولید فیلم «من سالوادو نیستم» همکاری داشتم. به واسطه دوست مشترکی با این گروه آشنا شدم. تقریبا مدیر تولید بخش برزیل این فیلم شدم و قبل از اینکه این فیلم به اکران برسد، اولین فیلم بلندم را بدون آنکه کارت تهیه‌کنندگی داشته باشم به نام «کارگر ساده نیازمندیم» را تهیه کردم. 
وی درباره اولین فیلم طنز خود گفت: ایده اولیه «تگزاس» برای خودم بود و بعد از چند بار بازنویسی آن فیلم به تولید رسید. تا قبل از نوشتن فیلمنامه اولیه «تگزاس» در کلاس‌های بازیگری و کارگردانی در برزیل شرکت کرده بودم. تحصیلاتم در زمینه طراحی داخلی است اما در ادامه مدرک کارگردانی‌ام را در ایران گرفتم. آقای اطیابی را برای فیلم «تگزاس» براساس شناختی که از «خروس جنگی» داشتم، خودم انتخاب کردم و پیشنهاد دادم که همکاری کنیم.
این تهیه‌کننده ادامه داد: فیلم بعدی‌ام «دینامیت» بود که سه سال به مشکل خورد اما در مقطع کرونا باعث احیای سینما شد. ایده اولیه «دینامیت» هم متعلق به حمزه صالحی بود. او پیش‌تر کارهای کودک می‌نوشت و وقتی طرح این فیلمنامه را برای من تعریف کرد، قرارداد را نوشتیم و وارد تولید شدیم. فیلم مشکلاتی داشت و حتی خاطرم هست آقای رئیسی آن زمان فیلم را دیدند و ملاحظه‌ای هم درباره آن نداشتند. حتی می‌گفتند چرا این فیلم باید توقیف باشد. ایشان آن زمان رئیس قوه قضاییه بودند و کمک کردند تا با همکاری حوزه علمیه مشکل این فیلم را رفع کنیم.
عامریان درباره ایده اولیه «فسیل» هم گفت: آقای کریم امینی به همراه دو نفر از دوستانش فیلمنامه اولیه‌ای آورد که من نمی‌خواستم آن را کار کنم. خیلی‌ها اصرار کردند این فیلمنامه را بخوان و وقتی خواندم قرار اولیه را با کریم امینی گذاشتیم. در مسیر کار فیلمنامه تغییرات اساسی کرد. «فسیل» وقتی موفق شد، مدعیان زیادی پیدا کرد که برای بعضی از آن‌ها وکلای من مدام به دادگاه می‌رفتند. بهرام افشاری انتخاب خودم بود و بسیار هم به این فیلم کمک کرد. ما از «کارگر ساده نیازمندیم» سابقه همکاری داشتیم.
بعد از توفیق فیلم‌هایم در گیشه، شرایط برایم سخت شده و امروز خیلی از دوستان تصور می‌کنند فروش ۱۰۰ میلیارد تومانی برای فیلم من، یک شکست در گیشه است! «هفتاد سی» شاید رکورد تعداد تماشاگران «فسیل» را نزند، اما رکورد فروش آن را حتما خواهد شکست. فیلم توانایی شکست رکورد تعداد مخاطب را هم دارد اما نیازمند یک اکران طولانی است که احتمالا آیین‌نامه اکران اجازه آن را به فیلم نمی‌دهد.
این تهیه‌کننده گفت: در حال حاضر فیلم «مرد عینکی» را آماده پخش دارم که به جشنواره هم دادیم و رد شد. همین امروز قول می‌دهم که این فیلم در اکران سال آینده رکورد همه فیلم‌های من را خواهد شکست. کار پرهزینه‌ای است که حدود یک سال در گیر جلوه‌های ویژه آن بوده‌ایم. بهرام افشاری نقش یک آن فیلم است و کریم امینی آن را کارگردانی کرده است. حس‌م این است که این فیلم رکوردهای خود من را جابه‌جا می‌کند.

 برای اکران سال آینده یک فیلم جدی هم آماده کرده‌ایم که معتقدم می‌تواند بیشتر از فیلم‌های کمدی ما هم فروش داشته باشد چراکه داستان بسیار خوبی دارد. نام فیلم «باد وحشی»‌است و پیش‌تر تهیه‌کنندگان زیادی آن را رد کردند. نوید محمدزاده در آن ایفای نقش می‌کند و به کارگردانی داود خیام آن را به اکران می‌رسانیم.
وی بااشاره به توفیق فیلم‌های کمدی گفت: چرا سال‌هاست دیگر «قرمز» ساخته نمی‌شود؟ فیلم جدی‌ای که جذب سرمایه و فروش موفق نداشته باشد یک فاجعه برای سینمای ایران است. کمدی‌ها هم مدام در معرض هجمه هستند و من نوعی انگیزه‌ام برای ادامه این مسیر را از دست می‌دهم. امثال عامریان باید بدنه سینما را حفظ کنند تا در دل آن امکان تولید فیلم اجتماعی هم باشد. وقتی سینمایی وجود نداشته باشد، اتفاق بدی رخ می‌دهد. نمی‌ دانم چرا برخی دوستان تصور می‌کنند مقصر نفروختن فیلم‌های‌شان من و امثال من هستیم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره