بازی مریلا زارعی در فیلمهای سینمایی بینظیر است
![بازی مریلا زارعی در فیلمهای سینمایی بینظیر است](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/15/51bbe809-2d48-4e06-a57a-cff394cc0bb9.jpeg)
باشگاه خبرنگاران/ به گفته منتقد سینما، فیلم سینمایی «موسی کلیم الله» یک کار ماندگار و خوب است و معتقدم بازی مریلا زارعی در سینما بینظیر است.
فیلم سینمایی «موسی کلیم الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا و تهیهکنندگی سید محمود رضوی در چهل و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر پیش روی مخاطبان به نمایش درآمد و با استقبال خوب علاقهمندان سینما مواجه شد.
این فیلم سینمایی با بازی فرهاد آئیش، مریلا زارعی، بهنام تشکر و بهاره کیان افشار همراه بود. پس از اکران این فیلم سینمایی در کاخ جشنواره اهالی رسانه و منتقدین از سیمرغ بلورین بهترین بازیگری زن برای مریلا زارعی سخن گفتند اما در اختتامیه این جشنواره چیزی فراتر از انتظار اهالی سینما رخ داد و سیمرغ بلورین در دستان فریبا نادری قرار گرفت.
قربانعلی تنگ شیر استاد دانشگاه و منتقد سینما درباره فیلم سینمایی موسی کلیم الله گفت: فیلم آقای حاتمی کیا در مجموع فیلم خوبی بود ولی برخی از دوستان درباره داستان فیلم نقد داشتند که من هم به دوستان حق میدهم؛ زیرا دستمایه موسی کلیم الله فقط تولد حضرت موسی (ع) بود. یک مقدار تجهیزات پروداکشن این اثر سینمایی بالا بود، یعنی از امکانات بسیار زیادی برای عظمت کار استفاده کرده بودند، حتی لباسی که خانم مریلا زارعی مادر حضرت موسی(ع) در فیلم پوشیده بود به گونهای بود که به آن عصر نمیخورد و ایراد در این بود که آن زمان لباسها عادی و بدون دوخت بود.
به طور کلی خود اثر، یک کار ماندگار و خوبی است و ما باید تشکر کنیم که در سینمای ایران چنین امکانات غیر دولتی برای ساخت چنین اثری استفاده میشود. بالاخره آقای حاتمیکیا در سینما ناشناخته نیست و زحمت کشیده است و ادعا دارد، همچنین ایشان فیلمهای معروفی ساخته است و در دفاع مقدس از پیشگامان این عرصه است، یعنی حاتمی کیا دفاع مقدس را به سایر فیلمسازان آموخت. اگر شما فیلم بادیگارد را نگاه کنید یک فیلم معروف، جهانی و بینالمللی است.
موسی کلیم الله در جایگاه خود فیلم بزرگی است؛ اما عظمت آن هزینهای که برای فیلم شده است را ندارد. دوستان انتظار داشتند جلوههای ویژه فیلم جور دیگری نمایش داده شود ولی به هرحال او از بهترین فیلمبردار، بهترین بازیگران، بهترین تهیه کننده و بهترین آهنگساز استفاده کرد. حتما این فیلم در سینما فروش خوبی خواهد داشت و بنظرم فیلم خیلی خوبی بود. اشکالات این اثر در سناریو بود که میتوانست بیشتر به موضوع بپردازد و بال و پر بیشتری دهد.
ور در پاسخ به حرفهای بودن بازی مریلا زارعی در نقش مادر حضرت موسی (ع) گفت: آقای حاتمی کیا چندین فیلم با او کار کرده است و خانم مریلا زارعی در سینما بینظیر و در ژانر خود بیشتر در دفاع مقدس بازی کرده است و فردی است که می داند چه نقشی را بازی کند. او هر نقشی را بازی نمیکند و برعکس بسیاری از هنرپیشههای زن که حاضر هستند هر نقشی را بازی کنند است. خانم لیلا حاتمی، نیکی کریمی و هدیه تهرانی هم همینطور هستند و هر کاری را نمیپذیرند، این افراد بازیگرانی هستند که کلاس بالایی دارند و سابقهشان سابقه خوبی است. چون حاتمیکیا بلد است از بازی خانم زارعی چگونه استفاده کند فرد درستی را برای ایفای نقش انتخاب کرده است.
وی در پاسخ به اسن سوال که آیا موسی کلیم الله به اصلاح رنگ نیاز دارد؟ پاسخ داد: در بعضی از صحنههای فیلم رنگ بسیار زیاد است، برای مثال لباس سرباز مصر عجیب بود. همچنین در برخی قسمتها پشت زمینههایی که داشتیم باید تست رنگ صورت میگرفت و در بعضی قسمتها رنگ خیلی خوب بود؛ اما به هرحال نیاز به اصلاح رنگ دارد. البته این را هم بگویم که کیفیت نمایش برج میلاد از نظر صدا و تصویر مشکل دارد. خودشان هم گفتند ما بیشتر از این سالن برای کنسرت استفاده میکنیم و نه نمایش فیلم.
تنگ شیر در پایان صحبتهای خود از مقایسه فیلمهایی شبیه به موسی کلیمالله مانند حضرت محمد(ص) و سریال یوسف پیامبر گفت: آقای حاتمی کیا از بهترین امکانات برای این فیلم استفاده کرده است اما در زمان فیلم حضرت محمد و دیگر فیلمها این امکانات نبود. در حال حاضر در دنیا فیلمبرداری به عنوان یک حرفه شناخته میشود که شما میتوانید از هوش مصنوعی برای این حرفه استفاده کنید. بنابراین نمیتوان فیلم آقای حاتمی کیا را با فیلم آقای مجیدی مقایسه کرد، چرا؟ چون دوران فرق کرده و امکانات تغییر کرده است و آقای حاتمی کیا در دوران خود با بهترین امکانات فیلم خود را ساخته است.