نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سینما و چهره ها

ماجرای سفر محسن تنابنده و احمد مهران‌فر به روسیه چیست؟

منبع
ايسنا
بروزرسانی
ماجرای سفر محسن تنابنده و احمد مهران‌فر به روسیه چیست؟

ایسنا/ تیم فوتبال هنرمندان با حضور محسن تنابنده، احمد مهران‌فر و جمعی از دیگر هنرمندان کشورمان برای شرکت در رقابتی بین‌المللی این روزها در مسکو حضور دارند و امروز ـ ۲۰ خرداد ماه ـ به مصاف کره‌جنوبی می‌روند.

جشنواره آرت‌فوتبال، تلفیقی از ورزش، فرهنگ و دیپلماسی هنری است که با هدف نزدیکی ملت‌ها از طریق هنر و فوتبال برگزار می‌شود. این رقابت‌ها که سنگ بنای آن از سال ۲۰۱۹ میلادی گذاشته شده است، یکشنبه ـ ۲۵ خرداد (۱۵ ژوئن) ـ قهرمان خود را خواهد شناخت.

نخستین مسابقه تیم هنرمندان ایران در این رقابت‌ها، ساعت ۱۴ بعدازظهر به وقت مسکو یکشنبه، ۱۸ خرداد (۸ ژوئن ۲۰۲۵) مقابل تیم قرقیزستان برگزار شد.

مسابقه دوم تیم فوتبال هنرمندان ایران، ساعت ۱۹ امروز سه‌شنبه ۲۰ خرداد (۱۰ ژوئن) مقابل تیم کره جنوبی خواهد بود. ساعت ۱۵ پنجشنبه ۲۲ خرداد (۱۲ ژوئن) نیز این تیم با نماینده صربستان مسابقه خواهد داشت.

ماجرای سفر محسن تنابنده و احمد مهران‌فر به روسیه چیست؟

در این رقابت‌ها که با عنوان «هنر فوتبال ۲۰۲۵» برگزار می‌شود، هنرمندانی از ایران، روسیه، آرژانتین، بلاروس، جمهوری آذربایجان، گرجستان، مجارستان، صربستان، قزاقستان، قرقیزستان، پاراگوئه، پرو، ترکیه، کره‌جنوبی، ژاپن و یک تیم بین‌المللی متشکل از دیگر کشورها، در میدان ورزش با یکدیگر رقابت می‌کنند.

سیدجواد هاشمی، محسن تنابنده، احمد مهرانفر، مجید مشیری، کامبیز دیرباز، علی لهراسبی، بهرنگ علوی، حسین پورکریمی، سامان صفاری، ابراهیم میرزاپور، مهدی صالح‌پور، علی آتبین، سینا ذکایی و مهدی خان میرزایی و جمع دیگری از هنرمندان و بازیکنان سابق تیم ملی فوتبال در قالب تیم هنرمندان، نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در این رقابت‌ها هستند.

سیدجواد هاشمی علاوه بر کاپیتانی تیم هنرمندان، سرپرستی تیم را نیز بر عهده دارد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره