خبرگزاري فارس: «کلينت ايستوود» بازيگر قديمي سينما براي بازي در نقش کوتاهي در نسخه دوبارهسازيشده و ژاپنيزبان وسترن «نابخشوده» به همکاري دعوت شده است.
«کن واتانابه» بازيگر مطرح سينماي ژاپن ميگويد از طرفداران فيلم وسترن «نابخشوده» بوده و خوشحال است که ايستوود هم در آن بازي ميکند.
مدتي قبل کمپاني برادران وارنر اعلام کرد که اين وسترن کلاسيک «کلينت ايستوود» را به زبان ژاپني و با حضور هنرمندان اين کشور دوبارهسازي ميکند.
نسخه اصلي «نابخشوده» که از سوي منتقدان سينمايي لقب يک ضد وسترن را گرفت، سال 1992 ساخته شد و جوايز اسکار بهترين فيلم و کارگردان را گرفت.
ژانر وسترن که مدتها به دست فراموشي سپرده شده بود، با اين فيلم (و «با گرگها ميرقصد» کوين کاستنر) دوباره احيا شده و جان تازهاي گرفت.
منتقدان سينماي ژاپن ميگويند توليد نسخه ژاپني زبان اين فيلم کمک زيادي به تقويت صنعت سينماي ژاپن و دستاندرکاران آن ميکند.
کارگرداني نسخه ژاپني زبان فيلم را لي سينگ ايل انجام ميدهد که «شرور» او ،در سال 2011 در مراسم اسکار ژاپني جوايز بهترين بازيگران زن و مرد را درو کرد.
کن واتانابه -معروفترين بازيگر ژاپن در سطح بينالمللي- در نسخه جديد «نابخشوده» نقشي را ايفا خواهد کرد که ايستوود در نسخه اصلي به عهده داشت.
کليد فيلمبرداري فيلم پائيز سال 2013 زده ميشود. اين فيلم با نام «يورو سارزارو مونو» جلوي دوربين خواهد رفت.
قصه «نابخشوده» ژاپني هم مثل نسخه اصلي در سال 1880 رخ ميدهد و جزيرهاي در شمال ژاپن، لوکيشن اصلي اين قصه درام و انتقامجويانه خواهد بود.
واتانابه در اين قصه يک سامورايي شمشيرزن با يک شهرت بد است است، که وارد دوران بازنشستگي خود ميشود و براي آخرين بار تصميم ميگيرد شمشير به دست بگيرد.
منتقدان سينمايي در ژاپن به نوع شهرت پيدا کردن کلنيت ايستوود از طريق فيلمي اشاره ميکنند که نسخه دوبارهسازي شده يک فيلم ژاپني بود.
«يک مشت دلار» سرجيوليونه که در سال 1964 باعث شهرت ايستوود شد، نسخه دوبارهسازي شده فيلم کلاسيک «يوجيمبو» ي ( 1954) آکيرا کوروساوا بود.
صنعت سينماي آمريکا هم در سال 1960 «هفت سامورايي» کوروساوا را تبديل به يک وسترن به نام «هفت دلاور» کرد که جان استورجس کارگردان آن بود.
رسانههاي گروهي ژاپن مينويسند پس از آن که صنعت سينماي آمريکا چند بار فيلمهاي ژاپني را دوبارهسازي کرد، نوبت صنعت سينماي ژاپن بود که دست به کار توليد نسخههاي دوبارهسازي شده و ژاپني زبان محصولات آمريکايي ميشود.