خبرگزاري ايرنا:بازي قرآني ˈفرار از شيطانˈ که ˈمصطفي شايستهˈ ايده آن را داده و با همکاري کانون فرهنگي نسل اميد طراحي شده، باوجود قول هاي مساعد مسوولان مبني بر حمايت مالي از اين کار براي توليد انبوه هنوز راه به جايي نبرده است.
اين بازي رايانه اي در حقيقت طرح تضميني تهذيب و آموزش قرآني است که به نوعي مباحث و مفاهيم قرآني را در بر دارد و 50 معضل جامعه را به واسطه آيات و مفاهيم قرآن مطرح ميکند.
اين بازي رايانهاي براي سه گروه سني هفت تا 12 سال، 12 تا 22 سال و 22 سال به بالا طراحي شده است. همچنين کاربران پس از دو ماه و استفاده دو ساعت در روز از اين بازي، 80 درصد ميتوانند با آيات و مفاهيم کل قرآن کريم آشنا شوند.
معاون اجرايي کانون فرهنگي نسل اميد روز يکشنبه در اين رابطه در گفت وگو با خبرنگار معارف ايرنا اظهار داشت: بازي رايانهاي فرار از شيطان همچنان منتظر توجه مسوولان است تا بتوانيم آن را به مرحله اجرايي برسانيم.
ˈمصطفي شايستهˈ افزود: نحوه اجراي اين بازي قرآن به اين صورت است که قهرمان بازي به همراه گروهي وارد آب ميشود و گروهي در کشتي مصباحالهدي قرار گرفتهاند که قهرمان بايد با گذر از کوچههايي که در هر يک گناهي قرار گرفته شده است، عبور کند و جانشين آن گروه داخل کشتي شوند.
رييس اتاق فکر کانون فرهنگي نسل اميد يادآورشد: به هنگام بازي و زماني که قهرمان در آب ميافتد، پنج امتياز کم شده و به ازاي آن حديث قدسي را در آب باز ميکنند و انرژي لازم را ميگيرند. در اين هنگام با گوش کردن به قرآن، پنج امتياز، ترجمه، پنج امتياز و تفسير 20 امتياز دريافت خواهند کرد.
وي ادامه داد: قهرمان بازي قبل از آنکه سوار کشتي شود، بايد به جنگل وحشت برود و با عبور از غار شيطاني و کوه اهريمني خود را به کشتي برساند.
وي افزود: مذاکراتي با وزارت آموزش و پرورش داشته ايم که در صورت موافقت اين وزارتخانه 10 نمره تعليم و تربيت دانشآموزان از بازي رايانهاي فرار از شيطان در نظر گرفته مي شود تا آنها با گذراندن اين دوره بازي رايانهاي بتوانند با مفاهيم ديني و قرآني آشنا شوند.
معاون اجرايي کانون فرهنگي نسل اميد تصريح کرد که بازي رايانهاي فرار از شيطان در حوزه بيداري اسلامي نيز حرفي براي گرفتن دارد و ما تلاش داريم تا اين بازي را به 24 زبان از جمله عربي، ايتاليايي و انگليسي ترجمه کنيم.
وي يادآور شد: براي توليد اين بازي قرآني تاکنون با نهادها و سازمان هاي مرتبط وارد گفت و گو شده ايم و مسوولان نيز پس از اطلاع از نحوه اين بازي، مخالفتي با طرح ندارند اما متاسفانه تاکنون هيچ يک از مسوولان قول مساعدي مبني بر حمايت از اين کار نداده اند.
شايسته اظهار داشت: اگر دانش آموزان نسبت به علوم قرآني و نهج البلاغه آگاه شوند در آينده بسياري از معضلات جامعه برطرف خواهد شد.
معاون اجرايي کانون فرهنگي نسل اميد افزود: اين طرح براي به نتيجه رسيدن نيازمند حمايت و توجه مسوولان است تا با توليد آن در سطح انبوه بتوانيم مفاهيم و معارف قرآن را در قالب بازي رايانه اي در اختيار نسل جوان و نوجوان قرار دهيم.
شايسته يادآورشد: طرح هاي ديگري چون ˈبعثتˈ، ˈتوفيقˈ، ˈمرصادˈ و ˈانصارˈ از ديگر کارهايي هستند که با استقبال مسوولان دستگاه هاي مختلف روبرو شده اند اما تاکنون حمايتي براي اجراي آنها صورت نگرفته است.