رییس هیات مدیره انجمن سینماداران: از سالنهای سینما در آستانه ورشکستگی،مالیات و عوارض نگیرید
بروزرسانی
خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا): رييس هيات مديره انجمن سينماداران با تشريح دلايل کاهش مخاطب سينماي ايران گفت: در اين شرايط رکود از دولت و شهرداري انتظار ميرود که از سالنهاي سينمايي در آستانه ورشکستگي، ماليات و عوارض نگيرند. ضمن آنکه مگر ظرفيت سينماي کشور، نمايش چند فيلم در سال است که ما براي توليد 100 فيلم سينمايي خوشحال باشيم؟
محمدقاصد اشرفي درباره علل افت مخاطب در سينماي ايران بيان کرد: معتقدم وضعيت اقتصادي مردم و وضعيتي که اکنون با توجه به تورمها براي آنها ايجاد شده يکي از علل اصلي ريزش مخاطب است. نکته اينجاست که وقتي افراد گرفتار زندگي روزمرهشان هستند و در تامين معاش دچار مشکلاتي ميشوند، طبيعتا بحثهاي سرگرمي در اولويت قرار ندارند.
وي افزود:وقتي اين همه سريال و سيدي فيلم قاچاق به راحتي در دسترس عموم قرار ميگيرد مخاطبان سردرگم شده و کمتر از فيلمها استقبال ميکنند. مخاطبي که در گذشته از سينما استقبال ميکرد اکنون با توجه به آنچه که در ذهنش شکل گرفته و مسائلي که با آنها دست و پنجه نرم ميکند ترجيح ميدهد با مبلغ خيلي کمتر سيدي قاچاق را بخرد و آن را با افراد مختلف به اشتراک بگذارد.
وي ادامه داد: وزارت ارشاد، شهرداري، دولت، مجلس و ... عليرغم نامهنگاريهايي که با آنها شده، توجهي به ما نميکنند و فقط پيگير هستند، ببينند چه فيلمي ساخته ميشود و يا چه فيلمي به نمايش در ميآيد اما کسي به اين فکر نيست که اين فيلمهاي ساخته شده بايد کجا نمايش داده شود!
محمدقاصد اشرفي در پايان سخنانش با خطاب قرار دادن مديريت دولتي سينماي ايران به توليد 100 فيلم در هر سال اشاره و دوباره تاکيد کرد: مگر ظرفيت سينماي کشور، نمايش چند فيلم در سال است که ما براي توليد 100 فيلم سينمايي خوشحال باشيم؟ طبيعي است که وقتي 100 فيلم ساخته شد کمتر به کيفيت فکر کنيم. ظرفيت سينماي ما نمايش اين تعداد فيلم نيست. به جاي اينکه بالا بردن تعداد توليد براي ما مهم باشد بايد به فکر کيفيت فيلمها و در کنار آن تجهيز، نوسازي يا ساخت سالنها توجه داشته باشيم