مهر/ حسن قائدي درباره حضورش در بيست و چهارمين دوره فستيوال بايوکس کالوادوس که هفته اول اکتبر در فرانسه برگزار شد گفت: در فستيوال بايوکس کالوادوس پنجاه نفر از اديتورها و سردبيرهاي نشريات فرانسوي داوري آثار را که فقط به موضوع جنگ مي پردازد به عهده دارند و مجموعه عکس هايي که به اين مسابقه ارسال کردم توانست جايزه دوم را کسب کند که به گفته هيات داوران در مراسم اختتاميه در رقابت نزديک با نفر اول قرار داشت.
خوشحالم که عکسهايم از جنگ سوريه و عراق بازتاب خوبي داشت و توانستم اندکي از مجاهدت جوانان عراقي و رزمندگان اسلام را نشان دهم. حضور شجاعانه عکاس در خط آتش، نشان دادن رنج و مشقت سربازان و تسلط در کنترل صحنه ويژگيهايي بود که رييس هيات داوران و عکاسان درباره آثارم به آنها اشاره کردند.
اين عکاس درباره جايزه اول اين فستيوال توضيح داد: جايزه اول اين فستيوال به مجموعه عکس هاي Yannis.Behrakis عکاس خبرگزاري رويترز رسيد که امسال با مجموعه عکس هايش از پناهجويان در سواحل يونان، جايزه هاي پوليتزر، ورلدپرس و پقپنيون را از آن خود کرده بود و در اين فستيوال نيز همان مجموعه عکس ها را ارائه داد.
به گفته قائدي، پاتريک شُوِل عکاس هفتاد ساله فرانسوي که پنجاه سال از عمرش را در عکاسي از جنگهاي مختلف سپري کرده در يادداشتي براي عکس هاي قائدي نوشته است: اي کاش حسن قائدي در جنگ ويتنام هم بود.
اين عکاس جنگ در پايان بيان کرد: وقتي جايزه خودم را دريافت مي کردم به اين موضوع فکر مي کردم که باز هم بايد برگردم و براي رفتن به جنگ عراق و سوريه از مديران مختلف خواهش کنم تا به من اجازه رفتن و عکاسي کردن بدهند. باز بايد براي ثبت رشادت رزمندگان اسلام در به در چند ميليون تومان پول باشم. من اين جايزه را با افتخار به همه عکاسان دوران دفاع مقدس تقديم ميکنم که اگر نبودند من هم تاب تحمل نمي آوردم.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد