حضور پانته آ پناهی ها و مهدی صباغی در نمایش « مده آ»
برنا
بروزرسانی
برنا/ ميلاد نيک آبادي در حالِ حاضر مشغول تمرينات نمايش« مده آ» جهت شرکت در جشنواره تئاتر فجر مي باشد که در اين نمايش پانته آ پناهي ها و مهدي صباغي نقش هاي اصلي را به عهده دارند، به گفته نيک آبادي اين نمايش حدود پنجاه روز است که تمرين مي شود و تمرينات آن تا زمان بازبيني بصورت مداوم ادامه خواهد داشت.
نيک ابادي اضافه کرد اين نمايش تجربه اي جديد، سخت و منحصر به فرد است، ما هر روز چندين ساعت را بطور نفس گير تمرين مي کنيم و دائم در پي کشف زاواياي مختلف کاراکترها و اجرا هستيم، متن نمايش با روند تمرين ها مدام تغيير مي کند و در حالِ حاضر به مراحل خوب و قابل تاملي رسيده ايم. از آنجا که کار کردن با هم نسلان خودم علاقه شخصي منو بوده و هست در کنار پانته آ پناهي ها و مهدي صباغي بازيگران ديگري که اکثرا از دانشجويان اين رشته هستند حضور دارند، جواد پولادي، سايه کبيري، مريم گرجي، ندا عقيقي، درنا رهنمايي، زهرا مولايي، نيلوشکا شاياني، هانيه راد و سونيا نبي درياني ديگر بازيگران اين نمايش هستند.
سيما بنيادي به عنوان نويسنده، رضا گوران مشاور کارگردان، نورالدين حيدري ماهر دستيار کارگردان و برنامه ريز و مديرتوليد، فرياد رحماني مدير صحنه، مريم جلاليان منشي صحنه و... ميلاد نيک آبادي را در اجراي اين نمايش همراهي مي¬کنند.