فارس/ يکي از مجريان و گويندگان شبکه خبر پس از تماشاي مستند «پول و پورن» گفت: به تماشا نشستم، به تماشاي حقيقتي تلخ که سايهاش بر زندگي من و تو، بر سقف خانههايمان و بر روزها و شبهايمان سنگيني ميکند.
«حانيه سامعي» گوينده شبکه خبر در رابطه با مستند «پول و پرن» يادداشتي نوشته و در اختيار خبرگزاري فارس قرار داده که متن کامل آن در ادامه ميآيد:
به تماشا نشستم، به تماشاي حقيقتي تلخ که سايهاش بر زندگي من و تو، بر سقف خانههايمان و بر روزها و شبهايمان سنگيني ميکند؛ «مستند پول و پرن».
نميدانم اين نامه را به که مينويسم؟ به خواهرم؟! به دوستم؟! به فرزندم؟!... تنها ميدانم دردم گرفته است و قلم از درد، روي کاغذ بر خود ميپيچد و دردم را فريادي ميخواهم که به گوش همه برسد.
من يک زنم، به، چه ميگويم؟ من يک انسانم، کاش هميشه يادم بماند، ياد تمام مردم شهر بماند که من و همنوعم قبل از آنکه زن باشيم، يک انسانيم، انسانيتي که زرق و برق جهان امروز، فرصت هويداشدنش را گرفته، جهاني که با بيرحمي تمام، بر زنانگي و زيبايي و احساسات پاکش، تاخته و لگدکوبش کرده است.
خواهر من! دوست من! عزيز من!...
اگر خانهات کوچک باشد و پايين شهر، چاره دارد.
چارهاش سايه مردي است که عاشقانه هايش شبت را پرستاره و به صبح ميرساند.
چارهاش صداي بچههايي است که دائم از تو ميپرسند تا ياد بگيرند چطور در آينده زني يا مردي موفق شوند و تو تمام حجت آنهايي در زندگي.
چارهاش يک ظرف ساد ميوه و يا يک سيني چاي است که در همهمه اعضاي خانوادهات با صداي تلويزيون، شيريني لحظههايت را قاب ميگيرند براي يک عمر خاطره...
راحت طلبي هميشه و در همه حال مذموم است، چه در لغت و چه در عمل، خودت را گول نزن جانم! چرا فکر ميکني اسمش زرنگي است؟
چرا براي ساختن فرداي بهتر، چوب حراج بر خودت ميزني؟ مگر ميشود آتش، تنها يک گوشه از کاغذ را بسوزاند؟ چطور فکر کردي که بالاخره يکجوري خودت را نجات ميدهي؟ حتما بايد به آخر خط برسي تا آن وقت بنشيني و با خودت فکر کني که داشتن ماشين آخرين مدل و پوشيدن گرانترين برندها، ارزشش را نداشت؟؟؟
به خودت رحم نمي کني، به پدر و مادري رحم کن که تنها آرزويشان سپيدبختي توست. به مردي که با آرزوي خوشبخت کردنت، دنبال کار آبرومندي ميگرددتا خانوادهاي بسازد که شبها انتظار برگشتنش به خانه را ميکشند.
باور کن اين حقيقت را که خوشبختي همين انتظار کشيدن است. انتظار کشيدن تو براي برگشتن همسرت از کار و انتظار کشيدت همسرت براي پايان ساعت کاري و برگشتن به آغوش خانواده. برگشتن به خانهاي که چراغش تويي و فرزندان تو، عطر تو و غذاي دستپخت تو که عاشقانه تمام روز را به شب دوختهاي.
دريغ نکن اين خوشبختي را از خودت و از زمين که خوب ميداني چقدر تشنه خوبي و صداقت و پاکي است.
به گزارش فارس، علاقهمندان به تماشاي اين مستند ميتوانند آن را از اينجا تهيه کنند.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار