مهر/ دبير سي و ششمين جشنواره ملي فيلم فجر در جديدترين اظهارنظرش اعلام کرد که مراسم افتتاحيه و اختتاميه براي اين رويداد برگزار مي شود.
محمدحسين ايماني خوشخو رييس کميسيون هنر و معماري شوراي عالي انقلاب فرهنگي در جلسه اين کميسيون که شنبه ۳۰ دي ماه برگزار شد، گفت: ضرورت دارد که برنامه ريزي ها در جشنواره هاي فجر به گونهاي باشد که با جريان ثابت و رو به جلوي اين جشنوارهها روبرو باشيم.
وي ادامه داد: فيلم هاي جشنواره ملي فيلم فجر از سوي هيات انتخاب و با در نظر گرفتن جنبههاي سينمايي، تخصصي و کيفي انتخاب شده اند و مطالبي که گاهي مبني بر خنثي بودن جشنواره بدون در نظر گرفتن کيفيت فيلمها و راي هيات انتخاب مطرح مي شود، ناشي از ناديده گرفتن روند حرفهاي جشنواره است.
رييس کميسيون هنر و معماري با اشاره به برنامهريزيهاي سازمان سينمايي يادآور شد: اميدواريم جشنواره ملي فيلم فجر امسال به دور از حاشيههاي گذشته هدفمندتر برگزار شود و در راستاي حرفهايتر شدن با رويکرد توجه به معيارهاي تخصصي و ارزشي گامي به جلو بردارد.
ايماني خوشخو ادامه داد: در پايان جشنواره هاي هنري فجر، کميسيون هنر و معماري نظرات و ديدگاه هاي خود را درباره جشنواره ها به وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ارائه مي کند.
ابراهيم داروغه زاده دبير سي و ششمين جشنواره ملي فيلم فجر در اين جلسه با ارايه گزارشي از جشنواره گفت: جشنواره ملي فيلم فجر چون همزمان با دهه فجر برگزار مي شود هرچه باشکوه تر باشد به فضاي جشن هاي انقلاب اسلامي کمک مي کند اما از سوي ديگر گاهي جشنواره فيلم حاشيههايي هم دارد که ممکن است متن جشنواره را تحت تاثير قرار دهد بنابراين برنامه ريزي براي اين جشنواره در لبه تيغ انجام ميشود.
وي ادامه داد: در سي و ششمين جشنواره ملي فيلم فجر ۲۵ فيلم در بخش مسابقه حضور دارند که ۹ فيلم با موضوع انقلاب، مقاومت و يا دفاع مقدس است. علاوه بر سالن هاي مردمي جشنواره که فيلم ها در آنها نمايش داده مي شود، هماهنگي هايي براي برگزاري افتتاحيه و نمايش فيلم ها در ۳۱ استان کشور با حضور سينماگران انجام شده است. بخش تجلي اراده ملي که چند دوره از جشنواره حذف شده بود در جشنواره امسال برگزار مي شود و نهادها و سازمان هايي از طرف خود داوراني را انتخاب مي کنند و به فيلم هايي که به دغدغه ها و مسايل سازماني آنان مي پردازند، جايزه مي دهند و اختتاميه بخش تجلي اراده ملي در آبادان برگزار مي شود.
داروغه زاده ادامه داد: امسال بخش خارج از مسابقه در جشنواره نداريم و ۲ فيلم مستند نيز در کنار ديگر فيلم هاي بخش مسابقه حضور دارند تا در زمينه سينماي مستند فرهنگسازي شود تا سينماي مستند به اکران متصل شود. بخش فيلم اولي ها نيز در جشنواره مستقل نيست و سه فيلم اولي در در اين دوره جشنواره در کنار ديگر فيلم ها رقابت مي کنند. افتتاحيه و اختتاميه جشنواره نيز در اين دوره برگزار مي شود.
دبير سي و ششمين جشنواره ملي فيلم فجر در پايان گفت: امسال برنامه نمايش فيلم ها در سينماي رسانه ها با حضور سينماگران و اهالي رسانه با قرعه کشي مشخص شد. سينماي رسانه ها پرديس ملت است و براي ارتباط سينماگران و رسانه ها در طول جشنواره برنامه ريزي مي شود. همچنين با شهرداري تهران هماهنگي شده است فضاي محيطي شهري در دهه فجر که جشنواره برگزار مي شود، موضوع مشترک جشنواره و انقلاب اسلامي باشد. همه شبکه هاي صدا و سيما نيز براي اطلاع رساني و معرفي فيلم هاي جشنواره همکاري دارند.
در ادامه اين جلسه اعضاي کميسيون هنر و معماري شوراي عالي انقلاب فرهنگي نظرات خود را درباره جشنواره ملي فيلم فجر بيان کردند.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار