خراسان/ ديروز ويدئوي سه دقيقهاي به زبان عربي در شبکههاي اجتماعي منتشر شد که لحظاتي از زندگي اميرالمؤمنين(ع) را به تصوير کشيده بود. اين ويدئو به دليل آن که تقريباً تمام وقايع مهم زندگي ايشان را روايت کرده بود، مورد توجه قرار گرفت و حسابي پربازديد شد.
ماجراي ويدئو را پيگيري کرديم و به فيلمي سينمايي با عنوان
«داستان آسماني» و با نام انگليسي The Tale of the Heaven رسيديم که يک کارگردان کويتي به نام عباس اليوسفي ساخته و اين روزها در مراحل پس از توليد قرار دارد. کارگردان وعده داده که فيلم سال آينده ميلادي روي پرده سينماها برود؛ اگرچه تاريخ دقيقي براي اکران آن مشخص نشده است. کارگردان اثر پيشتر نيز فيلمهاي کوتاه و مستند مذهبي ساخته است.
نکته جالب حضور پررنگ عوامل ايراني، هم در پشتصحنه و هم جلوي دوربين اين اثر است. برخي از عوامل حاضر در گروه چهرهپردازي، جلوههاي ويژه، کارگرداني و... ايراني هستند. چهرههايي که بيشتر از عوامل درجه دو سينما و تلويزيون ايران محسوب ميشوند. در جمع عوامل ايراني، يکي دو بازيگر آگهيهاي بازرگاني تلويزيون و حتي مدل نيز يافت ميشوند که ايفاي نقش برخي شخصيتهاي «داستان آسماني» را برعهده دارند.
اگرچه سرمايهگذار اثر مشخص نيست، اما برخي عوامل ادعا کردهاند که فيلم محصول مشترک ايران و کويت است؛ نکتهاي که با توجه به فيلم برداري بخشهايي از فيلم در شهرک سينمايي پيامبر اعظم(ص) منطقي به نظر ميرسد. تيزر سهدقيقهاي اين فيلم را ميتوانيد با اسکن کردن بارکد روبهرو تماشا کنيد.
مصطفي قاسميان
بازار