ايلنا/ هادي حجازيفر با بيان توضيحاتي درباره شيوه بازيگري خود از زمانهايي گفت که از حرفه بازيگري متنفر ميشود.
هادي حجازيفر در تازهترين تجربه کاري خود ايفاگر نقش کمال در فيلم «ماجراي نيمروز - رد خون» است. کمال در اين فيلم يکي از انقلابيون دهه شصت بوده که خواهرش در جبهه اسير شده است. ماجرا از جايي آغاز ميشود که کمال متوجه ميشود خواهر او در عراق به گروه منافقين پيوسته است.
هادي حجازيفر درباره باورپذير بودن نقشهايي که تا به حال بازي کرده است، گفت: طبيعتا باورپذيري موضوعي است که به حافظه عاطفي يک بازيگر مربوط ميشود. يعني بايد بگويم که اين موضوع به سن، زيست و تجربيات و خاطراتي که من در زندگي پشت سر گذاشتهام، وابسته است.
وي افزود: اين شيوهاي است که در بازيگري به آن اعتقاد دارم و هم خودم و هم بچههاي گروهم در دانشکده و اجراهاي تئاتري از آن استفاده ميکنيم. به نوعي بايد بگويم تا وقتي که گذشتن از خود اتفاق نيفتد شما نميتوانيد تاثيرگذار باشيد.
اين بازيگر ادامه داد: البته در اين روش ممکن است کاري که ميکنيد در کوتاهمدت به چشم نيايد ولي در نهايت اين درست بازي کردن، جعلي نبودن و واقعنمايي نکردن بوده و بالاخره جواب خود را ميدهد و شما به عنوان بازيگر خرد خرد مخاطب خود را جذب ميکنيد و در نهايت يک سليقه ميسازيد. ممکن است که در حداکثر و جريان پرقدرت قرار نگيريد، ولي بالاخره به حيات طيبه خودتان ادامه ميدهيد.
حجازيفر درباره اينکه تا چه اندازه براي نقشهايي که قرار است بازي کند، مطالعات روانشناسي انجام ميدهد، گفت: بخشي از کار ما همين شناخت کاراکترهايي است که آنها را قرار است بازي کنيم ولي اينکه خيلي روي آنها از لحاظ روانشناسي زوم کنم؛ نه. به نوعي يکسري اطلاعات از نقش ميگيريم ولي در نهايت نقش بيشتر از زيست و زندگي من ناشي ميشود.
وي درباره زمانهايي که بازيگر و کارگردان با هم بر سر صحنهاي به توافق نميرسند نيز توضيح داد: چنين مشکلي را با حسين مهدويان نداشتهام ولي با کارگردانهاي ديگر داشتم. به همين دليل وقتي تجربههايي به اين صورت پيش ميآيد از بازيگري متنفر ميشوم و ميگويم که کارگرداني بهتر است. بر همين اساس انشاالله به زودي کارگرداني را آغاز ميکنم.
بازار