ستاره/ در ادامه مختصري از زندگينامه افراد معروف متولد ۱ شهريورماه را خواهيم خواند. در ميان چهرههاي مطرح متولد امروز، حسين عليزاده، نوازنده برجسته کشورمان، از سايرين بزرگتر است.
چهره ها و افراد مشهور متولد يک شهريور
در صورتي که تمايل داريد که در مورد شخص خاصي مطالعه کنيد، با انتخاب نام او در فهرست موضوعي زير به توضيحات مربوط به آن شخص برسيد.
۱. حسين عليزاده
۲. گوهر خير انديش
۳. محمدباقر قاليباف
۴. مهدي سلطاني
۵. رضا بهبودي
حسين عليزاده

حسين عليزاده متولد ۱ شهريور ۱۳۳۰ در تهران، نوازنده برجسته تار و سهتار و آهنگساز مطرح کشورمان است. بدون شک حضور او در کنار محمدرضا شجريان و کيهان کلهر ارزشمندترين ترکيب موسيقي سنتي ايران را بوجود ميآورد. وي به سبب ساخت موسيقي آثاري، چون "دلشدگان"، "گبه"، "زشت و زيبا"، "آواز گنجشکها" و... يکي از چهرههاي تحسين شده موسيقي فيلم در ايران بهحساب ميآيد. او تا به حال براي سه آلبوم "فرياد"، "بي تو به سر نميشود" و "به تماشاي آبهاي سپيد" نامزد جايزه گرمي در بخش بهترين آلبوم سنتي جهان شده است (جايزه گرمي معتبرترين جايزه صنعت ضبط و پخش موسيقي در آمريکا به حساب ميآيد). حسين عليزاده چهار بار جايزه بهترين موسيقي فيلم را از جشنواره فيلم فجر دريافت کرده است. از کارهاي مشترک او با استاد محمدرضا شجريان ميتوان از آثاري، چون "زمستان است"، "فرياد"، "ساز خاموش"، "دلشدگان" و... نام برد.
گوهر خير انديش

گوهر خير انديش در اول شهريورماه سال ۱۳۳۳ در شيراز به دنيا آمد. او که بازيگر پيشکسوت سينما و تلويزيون کشور است همسر سابق هنرمند فقيد کشورمان، جمشيد اسماعيل خاني بود که در سال ۸۱ و در سن ۵۲ سالگي بر اثر سکته درگذشت. او يک پسر به اسم اميد و دو دختر به نامهاي آزاده و آناهيتا دارد. گوهر خير انديش در آثار سينمايي و تلويزيوني متعددي بازي کرده است که از مطرحترين آنها ميتوان به "ارتفاع پست"، "توکيو بدون توقف"، "روزي روزگاري"، "همسايهها"، و "ميوه ممنوعه" اشاره کرد. وي به تازگي در سريال نمايش خانگي "هيولا" به کارگرداني مهران مديري نيز ايفاي نقش کرده است. او در سال ۸۰ براي بازي در فيلم سينمايي "ارتفاع پست" ديپلم افتخار بهترين بازيگر نقش اول زن را از آن خود کرد.
محمدباقر قاليباف

محمدباقر قاليباف متولد اول شهريورماه سال ۱۳۴۰ در طرقبه، شهردار پيشين تهران و سياستمدار کشور است. او مدرک دکتراي خود را در رشته جغرافياي سياسي از دانشگاه تربيت مدرس دريافت کرده است. قاليباف مدتي در فرانسه آموزش خلباني هواپيماي ايرباس ديده و سابقه فرماندهي قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا، نيروي هوايي سپاه و فرماندهي نيروي انتظامي را دارد. او تا کنون در سه دوره انتخابات رياست جمهوري يعني در سالهاي ۸۴، ۹۲ و ۹۶ به عنوان کانديد حضور داشت که در سال ۹۶ به نفع سيد ابراهيم رييسي کنار رفت. محمدباقر قاليباف در ۲۱ سالگي با زهرا مشير ازدواج کرد. در آن زمان صيغه عقد او و همسرش را روحالله خميني جاري ساخت. محمدباقر قاليباف يک دختر و دو پسر به نامهاي مريم، الياس و اسحاق دارد. او هم اکنون در مجمع تشخيص مصلحت نظام مشغول به فعاليت است. حواشي عروسي دختر او در فضاي مجازي سرو صداي زيادي به راه انداخت. محمدباقر قاليباف خيلي زود اين اخبار را شايعه دانست و آنها را تکذيب کرد (واکنش قاليباف به حواشي عروسي دخترش).
مهدي سلطاني

مهدي سلطاني سروستاني در ۱ شهريور سال ۵۰ در سروستان استان فارس متولد شد. او مدرک دکتراي خود را در رشته بازيگري تئاتر از دانشگاه اوينيون فرانسه دريافت کرده است. هرچند او شهرت اصلي خود را در زمينه بازيگري مديون بازي در نقش اردلان تمجيد در سريال "مادرانه" است، ولي اين روزها او را بيشتر با نقش حاج علي تهراني در سريال "پدر" و نيز هاشم خان دماوندي در سريال "شهرزاد" ميشناسند. وي به جز بازيگري عضو هيئت علمي دانشکده هنرهاي نمايشي و موسيقي پرديس هنرهاي زيباي دانشگاه تهران با مرتبه استادياري است.
رضا بهبودي

رضا بهبودي متولد ۱ شهريور سال ۱۳۵۰ در رودسر، بازيگر، سينما، تلويزيون و تئاتر است. او فارغالتحصيل رشته کارگرداني تئاتر از دانشکده سينما تئاتر و عضو انجمن بازيگران خانه تئاتر ايران و عضو گروه تئاتر ليو است. وي کارنامه درخشاني در عرصه تئاتر دارد و در نمايشهاي متعددي بازي کرده است. با اين وجود او در تعدادي از آثار سينمايي و تلويزيوني کشور از جمله "دفترخانه شماره ۱۳"، "سرو زير آب"، "لانتوري"، "عصباني نيستم" و... نيز ايفاي نقش کرده است.