باشگاه خبرنگاران/ مجيد قناد مجري پيشکسوت برنامههاي کودک و نوجوان، از دلايل ماندگاري مجريان و برنامه کودکهاي گذشته گفت.
برنامههاي کودک در هر دورهاي که پخش ميشوند، براي کودکان خاطره ميسازند و کودکان هر دورهاي با آن برنامهها خاطره دارند؛ زيرا براي تماشاي آن برنامه ها ثانيه شماري ميکردند. در دهههاي گذشته مجريهاي توانا در عرصه کودک و نوجوان بسيار بودند که البته در قلب و ذهن کودکان و نوجوانان ماندگار شده اند.
مجيد قناد يکي از مجريان توانمند کودک و نوجوان است که در دهه ۶۰ و ۷۰ برنامههاي بسياري را براي کودکان اجرا کرد.
او در خصوص ماندگاري برنامهها و مجريان در دهههاي گذشته گفت: از نظر من اگر کسي عاشق کار خود و آن را عميقاً دوست داشته باشد و دنبال کند، قطعاً فردي موفق خواهد شد. بسياري از همکاران من در سالهاي گذشته از برنامههاي کودک شروع کردند و سپس به برنامههاي بزرگسال رفتند. من از سال ۱۳۶۲ که کار خود را در برنامه «از مدرسه تا مدرسه» و «بازي شادي تماشا» شروع کردم؛ بسياري از برنامههاي ديگر را هم اجرا کرده ام. البته بيشتر کارهاي من در حيطه خردسال، کودک و نوجوان بوده است.
وي ادامه داد: حيطه خردسال، کودک و نوجوان، سه دنياي مختلف است که در حين ارتباط با يکديگر، ويژگيهاي خاصي دارند. از نظر من عشق و علاقه به کار سبب ماندگاري آن ميشود.
قناد در خصوص کيفيت برنامههاي کودک در سالهاي اخير بيان کرد: برنامه سازي کاري گروهي است و اين را بايد به ياد داشته باشيم؛ نزديک به ۲۰ الي ۳۰ نفر در پشت صحنه فعاليت دارند و براي ساخت يک سريال هم حدود ۵۰ الي ۶۰ نفر در کار حضور دارند. به همين جهت کار در حوزه برنامه سازي نياز به حمايت دارد و در حال حاضر در برنامهها نياز به اسپانسر زياد است که البته اسپانسر براي برنامههاي کودک و نوجوان کم داريم.
بازار